Samoobrona

Zaczęty przez Zovi, Styczeń 31, 2010, 08:02:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KaeriN

o kur*a JP 100% detected.

nie wiem czy zauważyliście ale 95% "groźnych" ludzi. którzy albo uprawiają sztuki walki, albo trenują "kulturystke" nie jest agresywna, a lescze w bluzach Molesty napełnionych powietrzem i owszem.

JP 100% ale tylko gdy ich nie ma w pobliżu yoł.

//nie martw sie załozysz rodzine to z tego wyrośniesz.

@down
to do mnie ? :) nie mam 14 lat.

łysy88

pouczyl mnie 14 latek, jestes prawie 2x mlodszy...
Ru off > Lancer > BD > 70 lvl  24/7 on
RPG Club > New World  > sh

virisken

co z tego  ze masz 25+ lat? taka wypowiedz to jest na poziomie jakiegos gimnazjalisty tlyko ze dochodzi ta zjebana polska mentalnosc... psy som zue, najlepiej isc sie z kims napierdalac...

Teh Snuffzord

Cytat: virisken w Luty 28, 2010, 12:14:21 PMtlyko ze dochodzi ta -_-'ana polska mentalnosc
której nawiasem mówiąc virku jesteś najlepszym przedstawicielem, jako naczelny Pan Skurwysyn Jebiący Prawo Własności ;)
We Are Linux. Will Assimilate You. Resistance Is Futile.

gustd

Cytat: łysy88 w Luty 28, 2010, 11:31:06 AM
jakbys dostal kilka razy w-_-' za dzieciaka prawdziwymi palami od prawdziwych psow za nic, nie takich w komputerze w gierce to bys inaczej spiewal, haha widzisz ty wolisz zapierdalac i miec z -_-'y kumpli ktorzy dymaja cie z kasy na kazdej dobrej okazji, typowe myslenie -_-'y z bogatego domu, ktoremu tatus kupil bmw i wyrywa dupy ktore sa -_-'ami na bulwarze, zenada

masz 22 lata, a jesteś głupi jak but.

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Madith

Cytat: łysy88 w Luty 28, 2010, 11:55:26 AM
ale ty jestes tepy, spojrz na siebie w lustrze i sie zastanow czy w realu jest z ciebie taki fajter, bo cos watpie, babke mojego kumpla okradli jakies gowniarze juz 3 razy, ona to zglaszala,a odpowiedzieli jej, ze takimi -_-'ami to sie nie zajmuja i jakies pol roku temu zmarla na zawal...-_-'icie tak, bo sami wiecie, ze gowno znaczycie w swoim srodowisku i dla kazdego jestescie nikim pozdro

widze, ze wiesz to lepiej od nas, kim jestesmy w naszym srodowisku, co o nas mysla ludzie i jak nas traktuja.

Wszyscy tak na policji nie nawidza ale nawet sobie nie wyobrazasz co by sie moglo dziac na swiecie, gdyby jej nie bylo.

"Pusty dzwon glosno dzwoni". Najwieksze kozaki, tak naprawde uciekaja na poczatku, kiedy sie cos dzieje.

Poza tym uj nas obchodzi co Ty myslisz o policji. To jest temat o samoobronie a nie czy ktos jest JP or smth.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

KaeriN

Winiek

Cytat: łysy88 w Luty 27, 2010, 11:33:57 PM
@Winiek, palka najlepsza o obrony? jakies 2 miechy temu zaczalem spinac sie do kolesia po kilku browarkach, on przeszedl na druga strone ulicy i wyciagnal wlasnie twoja super palke, niestety jak zobaczyl ze ide w jego strone i wkladam szczeke...s-_-'il i tyle mu z teleskopa bylo, jak jestes -_-'a to zaden sprzet ci niczego nie da
Nie, ale ja mówiłem o środku obrony. Logika, że jak boisz się oberwać to unikasz tego jak ognia nie?

jakbys dostal kilka razy w-_-' za dzieciaka prawdziwymi palami od prawdziwych psow za nic
Dostałem raz no i co? Nie jestem JP i nie nienawidzę policji. Fakt, kilka lat temu to się robiło jazdy, po ciemku, coś co jest niedozwolone, jak nas raz dołapali z kulkami to dostaliśmy, no ale co?
Kulki, dla nas nic wielkiego, odbierane jako ,,za nic", ale jednak to było nielegalne...a motyw był jeszcze taki, że nam te kulki wzięli...  :shock:
Ale kij z tym, jestem porządny, uczę się bić, ale nie jestem agresywny, nie jestem kozakiem, nie lansuje się tym, że potrafię przyjebać...

I łysy się zastanów co mówisz, bo pozory mylą.
Nie znasz kogoś: nie oceniaj!
Cytat: Madith w Luty 28, 2010, 12:59:58 PM
Cytat: łysy88 w Luty 28, 2010, 11:55:26 AM
ale ty jestes tepy, spojrz na siebie w lustrze i sie zastanow czy w realu jest z ciebie taki fajter, bo cos watpie, babke mojego kumpla okradli jakies gowniarze juz 3 razy, ona to zglaszala,a odpowiedzieli jej, ze takimi -_-'ami to sie nie zajmuja i jakies pol roku temu zmarla na zawal...-_-'icie tak, bo sami wiecie, ze gowno znaczycie w swoim srodowisku i dla kazdego jestescie nikim pozdro

widze, ze wiesz to lepiej od nas, kim jestesmy w naszym srodowisku, co o nas mysla ludzie i jak nas traktuja.

Wszyscy tak na policji nie nawidza ale nawet sobie nie wyobrazasz co by sie moglo dziac na swiecie, gdyby jej nie bylo.

"Pusty dzwon glosno dzwoni". Najwieksze kozaki, tak naprawde uciekaja na poczatku, kiedy sie cos dzieje.

Poza tym uj nas obchodzi co Ty myslisz o policji. To jest temat o samoobronie a nie czy ktos jest JP or smth.
Zgadzam się z Tobą.

virisken

Cytat: Teh Snuffzord w Luty 28, 2010, 12:24:30 PM
Cytat: virisken w Luty 28, 2010, 12:14:21 PMtlyko ze dochodzi ta -_-'ana polska mentalnosc
której nawiasem mówiąc virku jesteś najlepszym przedstawicielem, jako naczelny Pan -_-'ysyn -_-'iący Prawo Własności ;)
nie zgodze sie, jedna rzecza jest wy-_-'ac kogos kogo sie zna i sie nie lubi a druga rzecza jest -_-'anie kogos bezinteresownie, czyli kogos kogo np, nie znasz
poza tym wlasnosc w necie to troche dziwne pojecie

jakbys dostal kilka razy w-_-' za dzieciaka prawdziwymi palami od prawdziwych psow za nic
za nic powiadasz? to moze lepiej trzeba prawo przestudiowac.

poza tym ostatnio podobno jakiegos policjanta zabili na przystanku - imo za cos takeigo to powinni torturowac tego -_-'a co to zrobil, a nie wiezienie. ale ofc on jest rawie "nie winny" bo tylko 17 lat ma... policja powiunna -_-'a wyjsc na ulice i takich pyskatych wlasnie palowac, mzoe by sie nauczyli troche porzadku i nabrali troche respektu. a nie zapomnialem, lepiej isc sie -_-'alac

@Edit: tylko z jedna rzecza sie zgodze - wolalbym umrzec z kumplami niz spierdolic, choc naszczescie nie mam takich problemow

Winiek

No. Przerąbana ta sprawa z policjantem.
,,Firma" powinna też mieć jakąś karę za propagowanie nienawiści do policji.
To się kurwa jak faszyzm robić zaczyna  :|
Podejdzie takie ścierwo i zabije policjanta za nic...za to, że jest policjantem i pilnuje by jakiś wariat drogowy takiego śmiecia nie zabił. I to jest jego wina.
Bez policji ten świat by przestał istnieć...
Tylko takie ścierwa myślą, że dalej policja to milicja albo zomo...
Tych czasów nie znają, a je wypominają i myślą, że dalej tak jest... :shock:
Tępe dzieci...

virisken, tortury to za mało dla takiego śmiecia...

virisken

Cytatvirisken, tortury to za mało dla takiego śmiecia...
zalezy. na poczatek zaszycie w miesniu nogi jaj jakichs owadow i tym podobne. no i ofc kastracja. bo nic gorszego mu juz nei dasz rady zrobic ;/ ofc tortury jakies dluzsze takie niech sie pomeczy

Bled

Cytat: virisken w Luty 28, 2010, 02:10:55 PM
Cytat: Teh Snuffzord w Luty 28, 2010, 12:24:30 PM
której nawiasem mówiąc virku jesteś najlepszym przedstawicielem, jako naczelny Pan -_-'ysyn -_-'iący Prawo Własności ;)
nie zgodze sie, jedna rzecza jest wy-_-'ac kogos kogo sie zna i sie nie lubi a druga rzecza jest -_-'anie kogos bezinteresownie, czyli kogos kogo np, nie znasz

za nic powiadasz? to moze lepiej trzeba prawo przestudiowac.

poza tym ostatnio podobno jakiegos policjanta zabili na przystanku - imo za cos takeigo to powinni torturowac tego -_-'a co to zrobil, a nie wiezienie. ale ofc on jest rawie "nie winny" bo tylko 17 lat ma... policja powiunna -_-'a wyjsc na ulice i takich pyskatych wlasnie palowac, mzoe by sie nauczyli troche porzadku i nabrali troche respektu. a nie zapomnialem, lepiej isc sie -_-'alac

@Edit: tylko z jedna rzecza sie zgodze - wolalbym umrzec z kumplami niz s-_-'ic, choc naszczescie nie mam takich problemow
nom taki pieniadz internetowy albo taka domena google kurcze dziwne dziwne
panie zlodziejaszku ;)
a co do łysego osiem osiem co ma 22 lata i za młodziaka go bili za nic , nie mozna go winic za to ze ma zjebana psyche , to raczej wina otoczenia niz jego samego ,
on to pierdoli ,zdejmuje kominiare i  zakłada szczęke gdy idzie na robote

Zovi

O ja pierdole, łysy od samego początku domyślałem się, że jesteś dzieckiem JP .Mogę być od ciebie młodszy trzydzieści razy, ale jestem poważniejszy od ciebie trolu i nie zachowuję się tak żałośnie ja Ty.

Zgadzam się z kimś kto napisał (sorry nie pamiętam nicku), że ludzie uprawiający sport, kulturystykę, lub sporty walki są raczej spokojni, bo to prawda.

Te największe "kozaki", ale w gruncie rzeczy leszcze są słabi, a to, że kogoś tam pobili, razem z kolegami nie czyni z niego kozaka. W ogólnie nie rozumiem pojęcia pałowanie "za nic", ja jestem uczciwy, nie kradnę, więc nie mam czego się bać od strony policji.

BTW.
Ostatnio byłem na siłowni i widziałem takiego trochę śmiesznego gościa, góra przypakowany - klata, biceps, ale nóżki chudziutkie  :oops: :P .

No i sobie wychowaliśmy forumowego trola, może Cralin to to nie jest, ale też może być ;) .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Winiek

Cytat: Zovi w Luty 28, 2010, 05:06:54 PM
No i sobie wychowaliśmy forumowego trola, może Cralin to to nie jest, ale też może być ;) .
O lol xD

Biedny ten łysy.
Nikt nie rozumie jego ideologi JP...chlip...jakie to smutne...

JP gówno tępić równo!
Tak brzmi moje zdanie i tak pozostanie.

KaeriN

JW 100% :P

Dlatego Zovi trzeba jechać równomiernie bo potem trudno jest dotyrać odpowiednia mase, rzeżbe nóg.

Dla tych których to interesuje, polecam forum sfd.pl <chyba moge zareklamowac? tematyka zupelnie odmienna, zero konkurencji :P >

Winiek

Oooo. Dam Ci - za reklamę. Będę prosił o bana na Twoje ip.
Przecież nikt nie zabrania dawać linków co poprawią sprawność nie? xD

ps; a co to znaczy jw 100%?
J*bać wieśniaków na 100%?

KaeriN

Wińka :) albo jak wyżej 100% :P

Zovi

Cytat: KaeriN w Luty 28, 2010, 05:29:26 PM
heheheh :D
Sfd, to dobre forum, duża pomoc, tylko trzeba być czujnym bo może ktoś głupoty wypisywać (jak obrona przed low kickiem - nastawienie na jego nogę pięści :shock: )

Soulern, sorki pomyliłem Cię(nie wiem dlaczego) z Zareanem :P .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Winiek

Cytat: KaeriN w Luty 28, 2010, 05:29:26 PM
Odchędorz się paralusie :P

edit: Co do sfd to znam to forum, stąd mam tą rozpiskę o technikach walki, co dla kogo i tak dalej. :)

gustd

Cytat: virisken w Luty 28, 2010, 02:10:55 PM

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Winiek

Cytat: gustd w Luty 28, 2010, 06:18:52 PM

Wiesz co Ci powiem gustd?
Jak ktoś czyta broniącego się ,,JP" to facepalm to reakcja spontaniczna xD

virisken

+5 respekt ziomus!!

gustd

Cytat: virisken w Luty 28, 2010, 06:27:18 PM

+5 respekt ziomus!!

(to sie po prostu nie nadaje do komentarza...)

łysy88

Cytat: Winiek w Luty 28, 2010, 05:47:10 PM
edit: Co do sfd to znam to forum, stąd mam tą rozpiskę o technikach walki, co dla kogo i tak dalej. :)
w dupie byles gowno widziales

nie jestem jp 100%, mam zdanie, ktore podwazacie tylko na forum o l2 bo w realu to watpie, chociaz mozecie mi podac swoja nasza klase to ocenie haha, no juz spierdalac na m jak milosc leszcze
Ru off > Lancer > BD > 70 lvl  24/7 on
RPG Club > New World  > sh

virisken

Cytatpodac swoja nasza klase to ocenie
ahaha nie ma to jak dobra ocena po okladce. zaloze sie ze bys mnie pobil, ol maj gad!