Samoobrona

Zaczęty przez Zovi, Styczeń 31, 2010, 08:02:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

gustd

łysy kozak i na naszą klase focie wrzucasz hm? niestety nie mam nk :(

ale zapraszam do gdańska na kawę ;x ( ja do krakowa nie pojadę, nie stać mnie, ale ty taki hardcore pwnzor, sie nie bedziesz pie^dolic i pojedziesz za darmo ne?;) )

btw. oficjalnie znalezlismy 2 największego failure tego forum po razielu. czuj sie wyrózniony.

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

KaeriN

k łap

fotka bez pompy, żeby Cie nie przestraszyć

Teh Snuffzord

tej, virisken, ale wiesz, że to trochę hipokryzją śmierdzi jak krytykujesz innych? Bo takie ścierwo aspołeczne jak ty to naprawdę ciężkie do przebicia jest. :D
We Are Linux. Will Assimilate You. Resistance Is Futile.

Winiek

Cytat: łysy88 w Luty 28, 2010, 06:44:12 PM
nie jestem jp 100%, mam zdanie, ktore podwazacie tylko na forum o l2 bo w realu to watpie, chociaz mozecie mi podac swoja nasza klase to ocenie haha, no juz -_-'alac na m jak milosc leszcze
Spoko.
Ale ja jestem ninja i nie mam zdj. to raz, nic nie jest podane tylko imie i nazwisko to dwa, no jeszcze miasto, a 3 mam wsio poblokowane by mnie nie wkurwiały dzieci piszące jakieś durne komenty...bla...bla...bla...
Więc nie widzę sensu.

Łysy i tak na nosa to czuje, że miałem o wiele bardziej ciężkie okresy życia i o wiele bardziej nie po myśli prawa.
Powinienem siedzieć w poprawczaku już kilka lat, a jak bym z niego wyszedł to pewnie bym jeszcze pierdlu siedział.
Ale była zasada JLB, dzięki czemu jeszcze nie mam przejebane, a ziomek który mnie nie wkopał i paru innych jeszcze przyjaciół, jakoś się wymigał.

Jesteś wielki pan i kozak: dobra.
Tylko nie ukazuj swojego niedorozwoju emocjonalnego.

Jakiś czas temu jeden kozak się przejechał na mnie.
Myślał, że jestem lamusem itd, bo byłem jak zwykle porządnie ubrany, nie jakieś dresy, czy inne luźne ciuchy.
,,Im są wyżsi, tym niżej upadają".
To jest prawdziwa zasada życia...nie przypuszczał, że taki ,,lamus w okularach" potrafi tak przypierdolić.
Po tym incydencie jedna grupa już do mnie nigdy nie podskoczyła.
To pół roku temu było o ile się nie mylę.

Dostał tylko dlatego, że pierwszy do mnie wydymił. Jak by mnie za kurtkę nie chwycił pewnie by nie dostał. A ostrzegałem.

Szacunek można zdobyć albo siła, albo mądrością.
Tak ogólnie ja wybrałem tą drugą opcję.
Ciekawi mnie którą Ty wybrałeś.

Choć skoro wszędzie widzisz lamusów to wychodzi moje pytanie na retoryczne...

KaeriN

od dresików wara, bo sam je noszę :)

Winiek

Ja też w tym latam.
Tylko mi chodzi o to, że taki w dresiku to ,,podejrzany" jest z deczka :D
O ten sens mi łazi :D

virisken

Cytat: Teh Snuffzord w Luty 28, 2010, 07:07:52 PM
tej, virisken, ale wiesz, że to trochę hipokryzją śmierdzi jak krytykujesz innych? Bo takie ścierwo aspołeczne jak ty to naprawdę ciężkie do przebicia jest. :D
qq moar? myslisz ze mni tym cos uswiadomisz czy co?
i tak w ogole to spamujemy troche nie na temat

KaeriN

Cytat: Winiek w Luty 28, 2010, 07:16:29 PM
Ja też w tym latam.
Tylko mi chodzi o to, że taki w dresiku to ,,podejrzany" jest z deczka :D
O ten sens mi łazi :D

ano, sporo typa uważa że jak w dresach i bluzie to już nie wiadomo jaki chuligan i bandzior a ja to traktuje raczej jako ubiór "na sportowo" :P rurki/dzinsy sweterki, golfiki jakoś średnio mi podchodzą<za grzeczne :)>. ///poza tym w golfie wygladam jak idiota bo mi sie rece nie mieszczą, fotke masz wyzej :PPPP

Winiek

Golfów nie lubię...nie lubię mieć coś pod szyją, a sfeterki i takie tego typu to ok, można tak na rynek wyjść w jeansach, tak po prostu modnie się ubrać. :)
A myślenie jest o takich osobach jakie jest...najwyżej się ktoś przejedzie na pozorach :D

KaeriN

http://www.synthol.silownia24.info/synthol-zdjecia.html

btw. o to osoby, które kaleczą piękny sport jakim jest kulturystyka, siłownia.<jezeli masz slabe nerwy nie wchodz> :) ładnie mają na-_-'ne...

ciekawe jakby wstrzyknąc sobie synthol w penisa lul.

gustd

Cytat: virisken w Luty 28, 2010, 07:16:49 PM

aaaa, 3rd place...

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Teh Snuffzord

oj wpizdu chciałbym ale jak widzę dalej chcesz być pro elo czuowiekiem jebiącym nawet tak podstawowe i głęboko zakorzenione w ludzkiej mentalności prawo jak to do rzeczy, na których zdobycie poświęciło się czas, środki i wysiłek ;)
We Are Linux. Will Assimilate You. Resistance Is Futile.

Winiek

Cytat: KaeriN w Luty 28, 2010, 07:30:57 PM
http://www.synthol.silownia24.info/synthol-zdjecia.html

btw. o to osoby, które kaleczą piękny sport jakim jest kulturystyka, siłownia.<jezeli masz slabe nerwy nie wchodz> :) ładnie mają na-_-'ne...

No...
Ohydnie to wygląda.
Takie...takie...żałosne...
Mogli sobie to do mózgu zapodać, urósł by im i może trochu rozumu by im przybyło...

KaeriN

dokladnie, nie rozumiem jak komuś sie to może podobać, Coleman<mrs olympia>-rozumiem, kawal byka,moze sie to podobać, Ale to, ohyda. i tak zero pożytku mają z tego, bo po tym tylko łapa puchnie, a siły nie przybywa...zwykły ojel pod skórą, jak silikon,implant.

edit.
Mam nadzieje łysy ze po zobaczeniu tego artykułu, nie bedziesz starał sie dostać tego, by być jescze bardziej JP niz jestes :P

virisken

Cytat: Teh Snuffzord w Luty 28, 2010, 07:45:20 PM
oj w-_-'u chciałbym ale jak widzę dalej chcesz być pro elo czuowiekiem -_-'iącym nawet tak podstawowe i głęboko zakorzenione w ludzkiej mentalności prawo jak to do rzeczy, na których zdobycie poświęciło się czas, środki i wysiłek ;)
poprostu mam to w dupie

@KaeriN:
Cytatciekawe jakby wstrzyknąc sobie synthol w penisa lul.
znajomy urolog mial cos takiego ze jakis debil sobie wstrzyknalw  penisa cos (nie pamietma co to bylo) bo chcial zeby mu dluzej stal czy cos... takze i takich idiotow nie brakuje

co do tych zdjec co dales to jest n/c poprostu, ani to ladne ani silne

Bled

Cytat: virisken w Luty 28, 2010, 07:53:33 PM
Cytat: Teh Snuffzord w Luty 28, 2010, 07:45:20 PM
oj w-_-'u chciałbym ale jak widzę dalej chcesz być pro elo czuowiekiem -_-'iącym nawet tak podstawowe i głęboko zakorzenione w ludzkiej mentalności prawo jak to do rzeczy, na których zdobycie poświęciło się czas, środki i wysiłek ;)
poprostu mam to w dupie

@KaeriN:
Cytatciekawe jakby wstrzyknąc sobie synthol w penisa lul.
znajomy urolog mial cos takiego ze jakis debil sobie wstrzyknalw  penisa cos (nie pamietma co to bylo) bo chcial zeby mu dluzej stal czy cos... takze i takich idiotow nie brakuje

co do tych zdjec co dales to jest n/c poprostu, ani to ladne ani silne
zastanawiam sie czy pierdolisz takie rzeczy dlatego ze wykorzystujesz anonimowosc internetu czy naprawde masz tak zjebany gar.

Winiek

Cytat: virisken w Luty 28, 2010, 07:53:33 PM
Lol...trzeba być totalnym idiotą xD

virisken

ta tylko przez takiego debila musisz na dyzurze wieczorem/w nocy 2h operowac, bo tam faceta to nei szkoda, mogl pomyslec.

@Bled: cos Ci mam odpisac czy jak? pisalem juz jak mi chcesz cos udowodnic to raczej duzo nie zdzialasz. ja mam swoje zycie Ty swoje. i jakos w nim nie mam zbyt wielu problemow, zapewne poprostu oceniasz wszystko co pisze przez pryzmat tego ze Alarionowi i pt zajebalem itemy, wiec wiedz ze zrobilem to co chcialem/uwazalem za sluszne. ofc mozesz kontynuowac, mi to ryba tylko troche piszesz nie na temat

Winiek

Ej, nie kłóćcie się...
Będziecie się do poziomu idiotów zniżać?
To jak zawody w psychiatryku...

gustd

Cytat: virisken w Luty 28, 2010, 08:37:16 PM
ta tylko przez takiego debila musisz na dyzurze wieczorem/w nocy 2h operowac, bo tam faceta to nei szkoda, mogl pomyslec.

@Bled: cos Ci mam odpisac czy jak? pisalem juz jak mi chcesz cos udowodnic to raczej duzo nie zdzialasz. ja mam swoje zycie Ty swoje. i jakos w nim nie mam zbyt wielu problemow, zapewne poprostu oceniasz wszystko co pisze przez pryzmat tego ze Alarionowi i pt -_-'alem itemy, wiec wiedz ze zrobilem to co chcialem/uwazalem za sluszne. ofc mozesz kontynuowac, mi to ryba tylko troche piszesz nie na temat

oceniamy to co piszesz przez pryzmat tego... co piszesz. wniosek - sprawdz sam ->> http://piv.pivpiv.dk/ <<-

virisken

wiesz Winiek klotnie w ktorych sa jakies argumenty imo sa ok. Inna sprawa jest flejm taki jak byl w dziale Luny gdzie yla tylko taka szczekanina.

@Gustd coz nvm najwidoczniej nie skonczymy nigdy

Winiek

No...kłótnia ma sens z mocnymi argumentami...
Bez takich kłótnia nie ma sensu i racji bytu...
W ogóle kłótnie śmierdzą... :dry:
Przez głupią kłótnię rozstałem się z dziewczyną z którą mi było dobrze... :dry:

virisken

coz wspolczuje
ofc ze smeirdza ale nie unikniesz ich w zyciu co wiecje doswiadczysz ich sporo, a trening dyplomacji tylko pomoze ;)

Winiek

Cytat: virisken w Luty 28, 2010, 09:04:34 PM
coz wspolczuje
ofc ze smeirdza ale nie unikniesz ich w zyciu co wiecje doswiadczysz ich sporo, a trening dyplomacji tylko pomoze ;)
No, to oczywiste.
Ale, na forum to się dyplomacji nie nauczysz xD
Dyplomacji się uczysz rozwiązując problemy!  :)

KaeriN

po co Ci dyplomacja? badz jak lysy J<all> i tyle jak komus cos nie pasi to dawac profile z naszej klasy O!