Biżuteria

Zaczęty przez rzepes, Luty 02, 2010, 02:53:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

rzepes

Ceny Dynasty bizu i baiuma są porównywalne. Mam takie pytanie co byście wybrali, kupić baiuma i zostać przy tateo czy zmienić tateo na dynasty bizu?? Z góry dzięki za odp

Thorns

dziwne pytanie, porównaj bonusy boss jawelry i dynasty i sam wyciągnij wnioski   :wink:

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

ScovY

Cytat: rzepes w Luty 02, 2010, 02:53:39 PM
Ceny Dynasty bizu i baiuma są porównywalne. Mam takie pytanie co byście wybrali, kupić baiuma i zostać przy tateo czy zmienić tateo na dynasty bizu?? Z góry dzięki za odp

Ceny są porównywalne? Nie wiem jak na innych serwerach ale na infinity np dynasty ringa można dostać za 2 dc a baiuma za 25...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

bloow

Cytat: ScovY w Luty 02, 2010, 04:08:45 PM

Ceny są porównywalne? Nie wiem jak na innych serwerach ale na infinity np dynasty ringa można dostać za 2 dc a baiuma za 25...
ale blyskotliwa odpowiedz, skoro gosc mowi ze porownywalne to chyba jasne ze gada o calym secie.
Jak grasz lucznikiem lub fighterem bierz baiuma, dokupisz ant quena i masz dobre bonusy do dmg. te pare m.def wiecej i tak ci dupy nie uratuje.

ScovY

Cytat: bloow w Luty 03, 2010, 11:41:23 AM
Cytat: ScovY w Luty 02, 2010, 04:08:45 PM

ale blyskotliwa odpowiedz, skoro gosc mowi ze porownywalne to chyba jasne ze gada o calym secie.
Jak grasz lucznikiem lub fighterem bierz baiuma, dokupisz ant quena i masz dobre bonusy do dmg. te pare m.def wiecej i tak ci dupy nie uratuje.

Dynasty ring 2dc
Dynasty ring 2dc
Dynasty earring 3dc
Dynasty earring 3dc
Dynasty necklace 4dc
= 14 dc

Baium 25dc
25 niezbyt się równa z 14 ;]
(Przypominam ze to wycena na infinity jak na innych serwerach to wygląda to nie wiem)
Mniejsza o to tak ja przedmówca napisał jeśli grasz fighterem bierz baiuma +qa i na pewno poczujesz różnicę w crytykach ;]

Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

rzepes

Co by wiecej dało w pvp. Gram magiem, dlatego mam problem

Pheonix

rzepes