L2-Authority - High - Gracia Final

Zaczęty przez Genesiss, Luty 06, 2010, 08:50:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

!ArO

Ziom nie płacz już tak jest 100 innych servów, na których masz atri i możesz sobie biegać z uber castem i ściągać ludzi na 2 hit ;) nikt cie nie zmusza żebyś tu grał, a ricket dał tylko link do propozycji i do votowania (czytaj jeszcze nie zostało to zatwierdzone) ale nie widzę żebyś sam się tam wypowiedział/zagłosował czyli masz wyrąbane na server więc jeśli łaska idź już sobie  :P
Zresztą te twoje lol teorie, że nikt nikogo nie zabije bez atri jak będzie 2 healerów w pt  :o taa...

Leningrad

Cytat: !ArO w Luty 24, 2010, 12:44:40 AM
Ziom nie płacz już tak jest 100 innych servów, na których masz atri i możesz sobie biegać z uber castem i ściągać ludzi na 2 hit ;) nikt cie nie zmusza żebyś tu grał, a ricket dał tylko link do propozycji i do votowania (czytaj jeszcze nie zostało to zatwierdzone) ale nie widzę żebyś sam się tam wypowiedział/zagłosował czyli masz wyrąbane na server więc jeśli łaska idź już sobie  :P
Zresztą te twoje lol teorie, że nikt nikogo nie zabije bez atri jak będzie 2 healerów w pt  :o taa...
orly, i kto tu ma uber teorie, od kiedy elemental stone'y zwiekszaja c.speed

i jezeli na serwerze gdzie sa mana potki i masz 2x cardi w party dasz sie zabic to znaczy ze albo masz chujowych healerow albo twoje party nie ogarnia, zreszta co moze wiedziec osoba ktora end game zna tylko z takich serwerow bo na ruoffie wbila 5x, eot

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

mpxx24

czyli rozumiem, że jeśli mam 3 osobowe pt...

ja - klasa xxx i 2 bishów.
spotykam 2x full pt z bishem/dagerem/nukami...

jeśli padnę to znaczy, że nie ogarniam?  :(

no to muszę się nauczyć grać na nowo  :oops:
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

rychoo84

Trzeba zrobić tak, by wilk był syty a i owca do tego cała...
Atrybuty niech zostaną, dlaczego nie? Zawsze będzie można zabić nudę, ale..
Niech admini pozmieniają formuły dmg tak, że posiadanie nawet uber-atri lvl nie będzie miało super istotnego wpływu na zadawany dmg. Proste i przyjemne wg. mnie.
Należy pamiętać, że pospólstwo i tak tego nie zauważy, a co bardziej kumaci (Ci co znają retailowe formułki od kuchni) - tych jakoś ułagodzicie słodkich pierdzeniem.
pzdr!

P.S.
Jeszcze dodam, że takie rozwiązanie jest tonę lepsze niż robienie ludzi, mówiąc kolokwialnie, w ch** jak to robi się na wielu (niekoniecznie polskich) pro serwerach, gdzie Pan Zenek z uśmiechem na twarzy zmienia w pliczku .xml wartość powera Backstab'a z 5479 na 1500 żeby zmniejszyć dmg.

Rickert

Intencją nie było wywalenie ich, stary nie rozumiesz sensu ankiety, server chyba dla graczy tworzą. Ale masz racje w tym wypadku 2 bp w pt > all. Dlatego to nie jest tak, że usuniesz i masz problem z głowy. Ankieta jest dlatego, że aktualni zainteresowani serverem tak chcieli, i troszeczkę nie rozumiem oco Ci chodzi, skoro piszesz tutaj a nawet nie masz zamiar zagłosować. Inna sprawa gdybyś miał zamiar zagrać, bo w takim przypadku gdzie nie wypowiadasz się na temat servera, który Cie nie interesuje to Twoje uwagi są gówno warte.

Btw. Inherintance i brak attri = Dobry pomysł bo nie było płaczu że jest loldmg bo nooby nie wiedzą co do armoru wbić. Ale racją też jest, że my mając Ronina oraz Iskre na BP kosiliśmy przeciwników których jest 2x więcej, dlatego wtedy się wywala mana potki jak nie ma attri...

Podsumowując:
Imho wywalenie to zły pomysł, dojdzie Wam więcej pracy oraz opinia "Intergracia" "Gracialude".

Pomyślcie na tym.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

mpxx24

cokolwiek z tej ankiety wyjdzie - i tak będzie dla części gracze 'złe'
I tak będą narzekać i tak więc...

kilka osób już swoje zdanie wyraziło, mam nadzieję, że więcej osób się wypowie...
reszta należy już do administracji

Genesiss

Zapraszam na betę, która odbędzie się jutro rano bądź w godzinach popołudniowych! Więcej informacji podam jutro.

Pozdrawiam

Kamal

mpxx24

^ m2... m2...

@
mam nadzieję, że to pewne ;p
bo ostatnimi czasy Polskie serwery jakoś nie dotrzymują 'obietnic' ;p

ciasteczkowyp

Cytat: mpxx24 w Luty 25, 2010, 08:15:18 PM
^ m2... m2...

@
mam nadzieję, że to pewne ;p
bo ostatnimi czasy Polskie serwery jakoś nie dotrzymują 'obietnic' ;p
dokładnie, poczekamy - zobaczymy.

Mimo wszystko sporo ludzi się "łasi" na Authority, z optymistycznego punktu widzenia "będzie dobrze" i czekamy na betę/alfę/lajw stejdż.
Szukam mid/high final/epilog bez rickerta i z balansem.

Rickert

Jeżeli to prawda, że na server przechodzi clan "BornToKilling"(jakieś 40 osób 'niby') to nie będzie nudy. ;o

Genesiss

tak słyszałem a czy to prawda to i dunno

/edit

Witam,

Mała zmiana. Serwer dedykowany będziemy mieli około godziny 17 tak więc beta będzie od 20:00 Przepraszamy za problemy ale nie są one z naszej winy tylko firmy hostingowej.

Pozdrawiam

TreeHill

N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Genesiss

Firma hostingowa ma niewielkie ponoć problemy, mają naprawić do rana. Będę informował albo tu albo na forum www.forum.l2authority.pl

Rickert

Kamal

DarkRaven

jak się zwie nuta które leci w tle na stronie www serwera?

Kamal

Rickert

Lunatic - The Spell

Haha, 2 min za późno. To przez to że przeglądałem pozostałe tematy! :)

Kamal

Any info od lolserwerowni? Chciałbym się przygotować czasowo dzisiaj :)

Genesiss

Rickert

Mogę Wam podać numer do nich, to jak będziecie chcieli - Zadzwonicie, i się zapytacie ocb.

Zresztą jak przedtem pisali - Do 20...

Genesiss

Nastąpiła zmiania odnośnie max enchantu. Będzie +12

PuFF

max +12 ? to wtedy musi być atry bo pvp = emocje jak na jagodach