Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

nie mam na myśli akurat raportowania...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

epic team x2, wybor postaci, pytam sie kto kim gra bo banowalem, ktos tam mowi ze moze zagrac tarikiem, ktos ze pojdzie leona na solo ,no ok, wiec pisze ze jeszcze jungler i ad arry by sie zdal bo chcialem zagrac annie, ktos sie tam zgodzil, dochodzi do wyboru postaci i co? akali, renekton, leona, annie,cho... :D i zaczelo sie, flame taki ze nie nadazalem czytac bo klucili sie kto na solo lane xD no oczywiscie nie bylo co grac takze od razu leave, czekam 5min , jedziemy druga gre, pytam sie kto kim gra, cisza... mowie dobra zagram supportem, pickuje tarika, nikt sie calkowicie nie odzywa, czekam na piki no i co?:D  eve,shaco (oboje ze smite) ezrael i  twitch,..
-_-' jakas zmowa czy ki -_-'... pytam sie czemu pickneli te posty, a tu 3 po jakiemus a kolejny po rusku, napisalem tylko gl i wyszedlem, kolejnych 15min juz mi sie czekac nie chcialo XD

ja jak gram w 5 to czesto napotykam nerdow w 2 teamie:D i to dosc czesto xD
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Vascius

Yaaaay! :]. W nowym patchu buffią Garena i Pantha <3.

EsTeCzteryRkA

Cytat: Vascius w Sierpień 08, 2011, 10:50:43 AM
Yaaaay! :]. W nowym patchu buffią Garena i Pantha <3.

chuj z buffami, liczy sie tylko nowy taric!:D

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Shen

Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 08, 2011, 08:51:07 AM
epic team x2, wybor postaci, pytam sie kto kim gra bo banowalem, ktos tam mowi ze moze zagrac tarikiem, ktos ze pojdzie leona na solo ,no ok, wiec pisze ze jeszcze jungler i ad arry by sie zdal bo chcialem zagrac annie, ktos sie tam zgodzil, dochodzi do wyboru postaci i co? akali, renekton, leona, annie,cho... :D i zaczelo sie, flame taki ze nie nadazalem czytac bo klucili sie kto na solo lane xD no oczywiscie nie bylo co grac takze od razu leave, czekam 5min , jedziemy druga gre, pytam sie kto kim gra, cisza... mowie dobra zagram supportem, pickuje tarika, nikt sie calkowicie nie odzywa, czekam na piki no i co?:D  eve,shaco (oboje ze smite) ezrael i  twitch,..
-_-' jakas zmowa czy ki -_-'... pytam sie czemu pickneli te posty, a tu 3 po jakiemus a kolejny po rusku, napisalem tylko gl i wyszedlem, kolejnych 15min juz mi sie czekac nie chcialo XD

ja jak gram w 5 to czesto napotykam nerdow w 2 teamie:D i to dosc czesto xD
Czasem lepiej pozwolic noobom grac czym potrafia niz zmuszac ich do pickowania np supporta, ostatnio mialem janne co ks'owala i biegala gdzies solo. Nie raz juz wygrywalem gry w stylu 4ap w teamie.

Taric dostanie nowy skin, jak przestanie wygladac jak gej to go wreszcie bede mogl kupic.

EsTeCzteryRkA

ja czesto mam support w stylu
-"could u get wards"
-"no, need? buy"

Dlatego ja czesto gram tarikiem, zaj3bisty support, stun,heal,aoe aura ftw

Shen

JesseJames

http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

EsTeCzteryRkA

btw sprzedam bilet na gamescom

Dolendil

EsTeCzteryRkA

CytatSummoners!

Account transfers between our two European platforms, EU West and EU Nordic & East, are now available through the League of Legends store. If you have been playing since before the servers were split, and would like to utilize your complementary transfer, you may do so by visiting the Store and selecting the 'Other' tab.

If you started playing after we already launched our two European platforms but you're looking for a change of scenery, or you have already utilized your free transfer and you'd like to transfer back, the fee for transferring between the two servers will be 2600 Riot Points.

If you're ready to make the jump from one European platform to the other, visit the 'Other' tab of the League of Legends store today!

KK THX

CytatRobisz konto na west z twoim nickiem. Przenosisz sobie konto z east na west, twój nick jest zajęty, więc system wymaga, żebyś wklepał nowy, za darmo.

taki myk
alarionaxom666 juz zajety xa0x0ax0a0xaxa00xa

Shen

Ja już sam nie wiem czy jest sens sie przenosić, u nas polaczki i ruscy a tam narzekają na niemców i francuzów.

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

und zartowalem, nie spinaj sie tak bo ci stringi pekna  hahaha

Dolendil

Nie ciśnij tak alariona bo przestanie pisać wall of texty  :beksa:

EsTeCzteryRkA

Cytat: Dolendil w Sierpień 12, 2011, 02:23:15 PM
Nie ciśnij tak alariona bo przestanie pisać wall of texty  :beksa:
ei mowilem Ci wczoraj ze napisze w dziale lancer "mariusz jak tam na ru offie", i raziel odpisal:D

Dolendil

No dobra ale napisałeś "ru offie" (rpg  hahaha hahaha). Kiedy wbijasz do lola sekretarko? :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: Dolendil w Sierpień 12, 2011, 03:04:54 PM
No dobra ale napisałeś "ru offie" (rpg  hahaha hahaha). Kiedy wbijasz do lola sekretarko? :D
za 15min

Rickert

Ogarnia ktos dobrze jungle ww? Chodzi mi o jak najszybszy lvl 6.

Zaczynac wtedy od double golemow, jakie runy i item na start? Ktos to ogarnia?

Bo... wymyslilem sobie, ze duo rankedy robisz malza mid, jungla ww i jak tylko ww zdobywa lvl 6 to jest perma kill dla niego/malza i linia wygrana. Mianowicie ulty ww, kombo malza i nawet ignite nie trzeba, huh. W taki sposob idzie sie wycarrowac.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Dolendil

Szukam kogoś do duo rankedów bo stark sie opierdala   :noob:

BTW. Malza nie jest ciężko solo wygrac linie  :shock:

Rickert

Jezeli na Waszym elo na EU jak gracie na midzie ap champem i idziecie w pure ap to moze i tak, ale na US tak nie ma. Po pierwsze nikt Ci nie da odpalic pelne kombo, po drugie z kombinacji e+ulty+ignite idzie wyflashowac zaraz po i przezyc.

I pogratulowac, ze wygrywacie 1v1 mida, bez ganku junglera, nie sadzilem, ze jest to tam takie latwe.

p.s Stark, puta barca, ok, ale chyba nie chala madritttttt?

Dolendil

Nie wiedziałem, że grasz duo rankedy z HotShotem to zmienia postać rzeczy, wybacz mój błąd.

Rickert

No skoro hotshot ma 1450+ elo to spoko.

Dolendil

Przed chwilą kozaczyłeś jaki jesteś haj elo gejmer, na tym elo nie dajesz sobie rady na midzie?  :?

Rickert

Strasznie plytki jestes, gdzie przeczytales o tym, ze nie daje sobie rady na midzie? Zreszta na mida malo kiedy w ogole chodze, podziel sie linkiem, cytatem, czymkolwiek, chetnie przeczytam.

1. 1500 elo to nie jest haj ilo.
2. Kozaczylem? Ja tylko -_-' facapalma, ze malz na midzie po 6 ma killa.
3. A to dlatego, ze:
a) Enemy musi byc retardem by dawac sie zbijac od tak z E.
b) Enemy jungler spi w jungli.
c) Bez zrobienia full kombo + ignite nie ubijesz enemy po 6 lvlu, no chyba ze patrz punkt a).
d) Jestes na 1200 elo.
e) ubadbro?

edit:
Cytat: Rickert w Sierpień 12, 2011, 07:35:08 PM
Ogarnia ktos dobrze jungle ww? Chodzi mi o jak najszybszy lvl 6.

Zaczynac wtedy od double golemow, jakie runy i item na start? Ktos to ogarnia?