Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seken

Cytat: Shen w Listopad 17, 2011, 08:53:38 PM
Obyś perma dostał nastepnym razem, jednego trolla mniej.
Sóper.

Wiesz istnieje jedna zasadniczna roznica.
Flamera mozesz zignorowac (/mute), a feedera nie i przez niego przegrasz gre.
True story.
Dodatkowo nie znizam sie do rasistowskich tekstow/jezdzenia po rodzinie/zyczenia komus smierci czy raka.
Plus to, ze 3/4 gier gdzie flamuje to rozgrywki gdzie jestem najlepszy i probuje kerowac to gowno, przeciez jaki jest sens w flame jezeli sam mam slabe staty?

Shen

Z tego co pamiętam najpierw dostaje się ostrzeżenie bo kiedyś miałem. Ty nawet wtedy nie potrafisz się powstrzymać od walenia swoich smutów. Masz problem bo nie panujesz nad sobą. Wyjmij może klawisze z klawiatury, zostaw tylko te potrzebne do gry.

Vascius

Moc Sekena jest tak ogromna że i tak cisnąłby ludzi używając QWER  :P

no offence

seken

Cytat: Shen w Listopad 18, 2011, 09:05:40 AM
Z tego co pamiętam najpierw dostaje się ostrzeżenie bo kiedyś miałem. Ty nawet wtedy nie potrafisz się powstrzymać od walenia swoich smutów. Masz problem bo nie panujesz nad sobą. Wyjmij może klawisze z klawiatury, zostaw tylko te potrzebne do gry.
Fajnie uslszec slowa "nie potrafisz sie powstrzymac od walenia swoich smutow". Od typka, ktory w ostatnich czasach ciagle zalil sie na noob team+dawal screeny (jak nie tu to na lol.pl).
Wiec OK hipokryto.

Alarion

Shen bez obrazy, ale największe smuty i QQ robisz ty na tym forum, bez względu na to w co grałeś (L2, Lol, whatever). Emo WL na franz FTW!
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

Mocne słowa jak na kogoś kto za plecami przez wszystkich był nazywany Analion, co chwile zmieniał klan i rozkręcił drame bo nikt go nie chciał na instancje w zamku. Bez obrazy.  :)

Alarion

co chwilę zmieniał klan? Chyba cię jednak cycki swędzą.

To, że mam wielu hater'ów, nigdy nie ukrywałem i wiem, że się do nich zaliczasz.

Cat Drama Maker

Shen

Bardzo wybiórczo działa ta twoja pamięć.  :)

Alarion

Emo QQ random is still random. Sorry Shen ((

Cat Drama Maker

Sebal

Ta rozmowa chyba nie jest na temat lol'a, tak więc koniec.
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tirius

Dopiero teraz zauważyłem, że ten topic ma już ponad 100 stron, że tak się wyrażę - fajnie!
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Alarion

gdzie +50 stron to QQ o randomy, solo Q itd. ; p

Cat Drama Maker

seken

Cytat: Alarion w Listopad 19, 2011, 01:28:08 AM
gdzie +50 stron to QQ o randomy, solo Q itd. ; p
A kolejne 50 stron to Twoje pouczanie o tym, zeby nie grac solo que :D.

Alarion

max 5  ; p  Nawet moje wall of texty nie mogły przebić tego wielkiego QQ, gdzie sam Shen nadrabiał średnią aż miło, ty mu zresztą wiernie towarzyszyłeś czasem : D

Cat Drama Maker

mpxx24

riven OP

swoją drogą, czy tylko mi się wydaje, że ostatnio poziom na rankedach 'trochę' spadł :D?
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

rysiek

Vascius

Daj spokój dziś z 1490 na 1408...

Shen

Tak się zawsze kończy granie w weekendy. Ja dziś cztery przegrane na cztery gry. Nie chcesz łatwo tracić elo to nie graj solo w soboty i niedziele. :zły:

AndyBishop

przeniesienie na west było tak hujowa decyzją :/ jak na east wygrywałem około 60% gier rankedowych od niedawna to tutaj na 10 rozegranych gier 1 win. Od 2 miesięcy an east nei zdarzył mi się leaver a tutaj juz 3. ten server jest żałosny i nie ma chuja zebym wyszedł na 1300 elo z tymi idiotami którzy tutaj grają.

Shen

Prowokujesz pojawienie się kolejnego  wall of text.  :(

seken

Cytat: AndyBishop w Listopad 20, 2011, 12:47:26 PM
przeniesienie na west było tak -_-' decyzją :/ jak na east wygrywałem około 60% gier rankedowych od niedawna to tutaj na 10 rozegranych gier 1 win. Od 2 miesięcy an east nei zdarzył mi się leaver a tutaj juz 3. ten server jest żałosny i nie ma -_-' zebym wyszedł na 1300 elo z tymi idiotami którzy tutaj grają.

Alarion

ja mam wywalone na to. Jak ktoś jest masochistą i lubi grać solo Q (zamiast dobrać sobie zgrane duo i próbować carr'ować grę we 2 jest dużo łatwiej!!) to niech płacze dalej. Ale miło by było, gdyby swoje żale włożyli gdzie indziej jednak (((

Cat Drama Maker

AndyBishop

ja nie narzekam na gre solo. Na east wolałem zagrać solo bo dostaje sie więcej elo i przeważnie miałem 1st picka i nie było problemy graniem tym co zostało. Jak gram premada z mpxx owszem często wygrywam ale zawsze musze być zapchaj dziurą w teamie bo jestem ostatni.

Alarion

więc dojdź do poziomu, by nie być zapchać dziurą, easy ; p

Cat Drama Maker

Dolendil

Cytat: Shen w Listopad 20, 2011, 12:40:35 PM
Tak się zawsze kończy granie w weekendy. Ja dziś cztery przegrane na cztery gry. Nie chcesz łatwo tracić elo to nie graj solo w soboty i niedziele. :zły:
Z drugiej strony jak ktoś chce łatwo zdobyć elo to gra w weekendy.  :P W końcu jak ktoś traci to ktoś musi zdobywać?  :oops: