Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Wrzesień 18, 2012, 03:09:04 PM
Nie ma czegos takiego jak Elo Hell, Dolendil na jakim elo grasz na tym East? Bo twoje teamy/enemy graja jak 1200 na west. :DD

Na 1600 :P , btw Rickert czwartek / piątek / sobota / niedziela 20-23 ?

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Dolendil

teraz mam 1664 elo, tyle że to dopiero po 14 rankedach.

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Rickert

btw dolendil wbij na ts'a bo chce o streama popytac. :DDD

wyslalem pm';a

mpxx24

yeeee 1900++ elo

btw. ktoś się przenosi na easta :P?
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

mpxx24

OrzechowyPancernik

http://pl.twitch.tv/nathid  GOGOGOGO FELEK TEAM VS DOLENDIL AKA NATHID TEAM

mpxx24

łeee, spodziewałem się bardziej wyrównanego meczu ;p

OrzechowyPancernik

stomp dude ; d  felek team 0 towerow/early dragonow gg

xXxFelekxXx

Cytat: OrzechowyPancernik w Wrzesień 19, 2012, 09:53:36 PM

Ja bym tego aż tak wielkim stompem nie nazwał , zwłaszcza że ich top / bot lane jak na 2.3k elo przegrywali lane phase to szczerze na mnie wrażenia to nie zrobiło . Nasz top wrócił z urlopu i 20 dni nie grał w lola i to w sumie jego trzeci mecz przez co problem z komunikacją drakami ale w/e nie szukam excusów gg wp .

Rickert

Cytat: xXxFelekxXx w Wrzesień 19, 2012, 09:57:10 PM
Cytat: OrzechowyPancernik w Wrzesień 19, 2012, 09:53:36 PM

Ja bym tego aż tak wielkim stompem nie nazwał , zwłaszcza że ich top / bot lane jak na 2.3k elo przegrywali lane phase to szczerze na mnie wrażenia to nie zrobiło . Nasz top wrócił z urlopu i 20 dni nie grał w lola i to w sumie jego trzeci mecz przez co problem z komunikacją drakami ale w/e nie szukam excusów gg wp .
Tak, to co napisales na pewno nie bylo excusami.

Dolendil

Ja się akurat nie jaram takim meczem z teamem felka bo wynik był oczywisty od początku, a to czy stawiali większy czy mniejszy opór to raczej kwestia własnego zdania. GG
Jutro gramy finał o 21:45, prawdopodobnie będę streamował

więc zainteresowanych zapraszam do subskrypcji mojego kanału i polubienia fan pejdża  hahaha (joke gdyby ktoś ułomny nie wiedział)

seken

Cytat: Dolendil w Wrzesień 19, 2012, 11:13:51 PM
więc zainteresowanych zapraszam do subskrypcji mojego kanału i polubienia fan pejdża  hahaha (joke gdyby ktoś ułomny nie wiedział)
HEHEHEHEHE TY ZARTOWNISIU.

Dolendil

Otóż to, nie chciałem już pisać że to w nawiasie specjalnie dla sekena więc inaczej to ująłem ale widać że wiedziałeś do kogo to było skierowane, good for you!  :P

OrzechowyPancernik

ale -_-' refund system >>byl<<< +1k rp +10k ip

EsTeCzteryRkA

szukam jakiegos dobre ad do duo :P

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

EsTeCzteryRkA

na 1200 zeby do 1500 pograc sa na bank, ja ogarniam dosc spoko support wic moze ktos sie zacheci

seken

Cytat: Dolendil w Wrzesień 19, 2012, 11:43:57 PM
Otóż to, nie chciałem już pisać że to w nawiasie specjalnie dla sekena więc inaczej to ująłem ale widać że wiedziałeś do kogo to było skierowane, good for you!  :P
HEHEHEHEHE TY ZARTOWNISU, BRZUCH MNIE BOLI ZE SMIECHU.

AndyBishop

Cytat: EsTeCzteryRkA w Wrzesień 20, 2012, 01:20:56 PM
szukam jakiegos dobre ad do duo :P
Ja jestem zajebistym 1100 elo playerem jak chcesz :)

EsTeCzteryRkA

mpxx24

EUNE now

trochę mi przeczyściło friendlistę, więc jakby co to inv.

xXxFelekxXx

Cytat: mpxx24 w Wrzesień 21, 2012, 02:55:03 PM
EUNE now

trochę mi przeczyściło friendlistę, więc jakby co to inv.

Lulz co tak wszyscy się na east przenoszą :D . Jaki masz w ogóle nick mpx ?