[Zapowiedź] L2Epilog.pl - Low x5 - Epilog - 02-04-2010

Zaczęty przez GandaFlux, Marzec 06, 2010, 01:15:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Eligos

kurde nie mogę się doczekać startu serwera ;/ ja chce już!! :D
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

Storhamar

Cytat: Ryane w Marzec 25, 2010, 05:20:48 PM
Pliki niczym sie nie wyrozniaja. Ale moze byc ciekawie :D Oby bylo pvp i nie bylo klanow pokroju AM, ktore nie odda wara dopoki wszyscy nie zloza secikow S.

Grałem dość krótko na EX, a na tym serwerze niezbyt ludzie się wyróżniali. Moje czasy sięgają tylko 'wielkich wojen' miedzy AM i Mrocznymi(gdzie Mroczni nawet do Barakiela nie byli dopuszczeni i masowo wychodzili z klanu). Polityka jak polityka, też na Sabbath narzekałem, ze Preto było za słabe jak dla mnie, nikt poza nimi wojny nie oddał, a w sumie niewiele na tym serwerze grywałem...;]
Oczywiście także liczę na dobre PvP i mimo zasług BMF(oraz ilości graczy) raczej nie mam zamiaru się przestraszyć(w końcu Lexy też były zergiem, a jak wiele to znaczyło było widać na Celesie) ;-)

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

fart200

Na BMF nie liczcie jka przyjda to na max 2 tygodnie :) kupia ch zrobia troche ludzi w huja i posprzedawaja ch i postacie za kase i tyle ich bedziecie widziec na servie

Storhamar

Dlaczego tak sądzisz?
Wiem, że klany które mają po 40 osób są tylko pionkami przy nich i z pewnością znudzi im się poziom PvP, bo ja bym się nie napalał na to(może dlatego wolę grać w stosunkowo mniejszym, ogarniętym klanie) bo rozrywka wówczas zawsze jest :) chociażby z takimi klanami jak BMF czy innymi potęgami.
Mam nadzieję, że nie znudzi im się szybko i inni dostarczą im rozrywki :P

KaeriN

na RPG mieli konkurencję, a je*neli Quita pod byle pretekstem. Oni tak lubią servery gdzie nikt im nie może zagrozić.

seken

Cytat: Storhamar w Marzec 26, 2010, 12:35:31 PM
Dlaczego tak sądzisz?
Wiem, że klany które mają po 40 osób są tylko pionkami przy nich i z pewnością znudzi im się poziom PvP, bo ja bym się nie napalał na to(może dlatego wolę grać w stosunkowo mniejszym, ogarniętym klanie) bo rozrywka wówczas zawsze jest :) chociażby z takimi klanami jak BMF czy innymi potęgami.Mam nadzieję, że nie znudzi im się szybko i inni dostarczą im rozrywki :P
Potegami?
gl! Chyba zadnego dobrego/zorganizwanego clanu nie widziales...

Drax09

KaeriN czy ja wiem czy pod byle jakim pretekstem odeszli z serwa. Rpg-club wydaje mi się większym bugolandem niż jakiś przeciętny l2j. Za 1 gc wbić all skile na +?? Czy to jest normalne?? Nie albo na 1 q w IT wyciągnąć paręnaście recek. Albo w 2 dni nawalić se 900kk adeny na serwie x5.Trochę to dziwne.
I na przyszłość wpierw pomyśl parę razy zanim coś napiszesz.

Kazuya

rpg x5 [gh85]

koza1

Cytat: fart200 w Marzec 26, 2010, 11:47:53 AM
Na BMF nie liczcie jka przyjda to na max 2 tygodnie :) kupia ch zrobia troche ludzi w -_-'a i posprzedawaja ch i postacie za kase i tyle ich bedziecie widziec na servie
bmf to banda noobow co udowodnili na rpg club, zerg na l2j to nie wyczyn :)

Zielony

Cytat: koza1 w Marzec 26, 2010, 11:46:08 PM
Na BMF nie liczcie jka przyjda to na max 2 tygodnie :) kupia ch zrobia troche ludzi w -_-'a i posprzedawaja ch i postacie za kase i tyle ich bedziecie widziec na servie

Zareprezentowaliśmy to, że byliśmy jedynym klanem który osiągnął 1 miejsce w rankingu Klanowym. I to, że jak już nas widzieli np: Forgoteni to Spierda***i gdzie było można. Więc przestań za przeproszeniem Pierdo**ć bo w dupie byłeś i gówno widziałeś. Świeżaku kozo1 oO

DonKoks

a o której godzinie będzie start? ;>

Hmm zamierzam się wybrać  :D

seken

Cytat: Zielony w Marzec 27, 2010, 03:31:01 AM
Cytat: koza1 w Marzec 26, 2010, 11:46:08 PM

Zareprezentowaliśmy to, że byliśmy jedynym klanem który osiągnął 1 miejsce w rankingu Klanowym. I to, że jak już nas widzieli np: Forgoteni to -_-'a***i gdzie było można. Więc przestań za przeproszeniem Pierdo**ć bo w dupie byłeś i -_-'o widziałeś. Świeżaku kozo1 oO
Tak tak clan BeMyFriend juz na l2ex nie gracie, bo wam stuff zaduzo dal?

estilo

BMF to banda nabow,co chwile zmieniaja servery ,odchodza pod byle pretekstem jak na rpg fail:(

g4ce

Nie bede sie znizal do waszego poziomu oceniajac ludzi. A z rpg kazdy kto gra/gral wie jak bylo.
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

Ryane

L2ex kazdy rozsadny klan opuscil. Jesli nie rozumiesz dlaczego to pewnie dalej jestes na etapie newbie.

Zielony

A ja powiem tak jako member BMF. Zobaczymy, który z klanów odda nam pierwszy wara. I wtedy jak "Pokeballz" oddacie 3 razy wara a potem 3 razy go odwołacie. Czas pokaże CHOJRAKI

DonKoks

Cytat: Zielony w Marzec 27, 2010, 12:11:43 PM
A ja powiem tak jako member BMF. Zobaczymy, który z klanów odda nam pierwszy wara. I wtedy jak "Pokeballz" oddacie 3 razy wara a potem 3 razy go odwołacie. Czas pokaże CHOJRAKI

No to powiem za innych:czekamy!  :D

yyy to jak z tym db będzie? ;>

CytatName     Level     Rep
BetaClan            5            4250
BeMyFrag    5            1180
yeah :)

p.s.te statystyki ułożone są dobrze, jakoś dziwnie je wyświetla ;/

SpeedyGonzales

OmG to polaczenie sie z serwer to zal. Jak by nie mozna bylo dac normalnie systemu, to sie spinaja nooby

HellSign

Kolejny serwer pokroju l2sabbath :D, boicie się FBI? Jak już stawiacie to postawcie L2OFF Interlude/HB (wie ktoś po ile całkiem dobre leaked hb teraz chodzą? 3k $?)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Rickert

Mają to zrobić, bo ty tak napisałeś? Przecież ty nawet nie wbijesz na takim serverze 40 lvla...
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Gandam

server calkiem ciekawie sie zapowiada ^^ i beda tam grac moje ulubione Pretki <3 szkoda ze nie bylo zapowiedzi zainm odeszlimy z poprzedniego servera :((

powodzenia wszystkim :)
----------------------------------------------
wedlug was kazdy chyba klan ktory dominowal chodz przez jakis czas na EX byl wspomagany przez gmow :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Eligos

jakie klany będą tu grać oprócz tych co sie zdeklarowały na forum serwera??
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

gustd

gdyby tu byly raty x7/10 to pewnie bym wpadl :p x5 na razie mam dosc :]

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.