[Zapowiedź] L2Epilog.pl - Low x5 - Epilog - 02-04-2010

Zaczęty przez GandaFlux, Marzec 06, 2010, 01:15:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

He4DSh0t

Co do duala zgodzę się, że jego brak może spowodować mniejszy online, a co do supportu w klanach  to tylko niezbyt mądry klan nie będzie inwestował w support i będzie chodził z boxami na siage, pvp,rb.
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

bleedingeyes

Ja też jestem za tym aby zabronić db... Gdzie się nie obejrzysz tam box.. juz nie wspomnę o Siege z box'em na plecach :noob:

Gothican

TreeHill

[/quote]

A mi sie chce smiac jak czytam Twojego posta. Tu chodzi o to, ze na serwer z dozwolonym dualboxem przyjdzie o wiele wiecej graczy niz na serwer bez dualboxa. I nawet nie probuj mi cos pisac o 'nadmuchanym' online, bo mi chodzi o ZYWYCH graczy.
[/quote]

panika w -_-'u bo db nie bedzie i dobrze , nie bedzie db , bedzie mniej pajaców ;]
[/quote]

Poczytaj sobie forum l2epilog, gdzies tam pisalem, ze i tak bede gral OLem bez boxa... Pajacem jestes ty skoro nie chcesz, by ten serwer sie rozwinal i skonczyl tak jak l2.net.pl na marnym 200 online.
[/quote]

bo padne .. haha prosze Cie , uwazam ze wszyscy jestescie newbie na maxa :D sprobuj pograc bez boxa , a nie mow co Ty chcesz a co nie , bo i tak to gowno obchodzi wszystkich , nie masz w tej w sprawie jako jednostka nic do gadania.
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Ryane

A ty nubku zacznij czytac ze zrozumieniem. Cytujesz posta, ktorego nie do konca przeczytales. Pisalem, ze i tak bede gral OLem bez boxa... I to nie pierwszy raz.  A skoro wszyscy to newbie to moze maly tescik wiedzy o l2?

TreeHill

N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Gothican

Farsa to twoje zachowanie. Piszesz jakbys mial sie poplakac byle by nie bylo db dozwolone i przy okazji przytaczasz lolargumenty.

SpeedyGonzales

Ja mysle ze tak na start bez tych dual boxow wyciagnie ze 150 ludzi xD

Leningrad

Cytat: SpeedyGonzales w Marzec 24, 2010, 05:02:19 PM
Ja mysle ze tak na start bez tych dual boxow wyciagnie ze 150 ludzi xD
no to zajebiscie jak na low rate rofl

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Rickert

Ja bym się go nie słuchał, popatrz sobie na jego posty, co ten gonzales pisze. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

EverlasT

BMF zawitał na serwerze . Ktoś mówił , że ONLINE nie przebije 100 ?;>

Rickert

Wrong, BMF sprawdzi server, aktualnie do tego czasu grają na Draconis.

EverlasT

Gadałem z Aresem. Wbiją , lookna Online i jak im odpowie to zostaną.Preto,KA,RM,BMF.Ładne clany . Miejmy nadzieję , że online też ładny będzie

Drax09

Ta a do tego ma dobre pliki z tego co zauważyłem.
Poczekamy zobaczymy jak bedzie z online i reszta za 8 dni  :D

Ryane

Pliki niczym sie nie wyrozniaja. Ale moze byc ciekawie :D Oby bylo pvp i nie bylo klanow pokroju AM, ktore nie odda wara dopoki wszyscy nie zloza secikow S.

He4DSh0t

Szanse powodzenia i popularnośc serwera rosną z każdym dniem, teraz wszystko w rekach adminów :)
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

SpeedyGonzales

trzym dupe rickert. ty umiesz na serwerach dojsc do czegos  jak masz konto gma, juz zablysles wiec trzym dupe lolku

seken

Cytat: Genesiss w Marzec 25, 2010, 08:17:43 PM
BeMyFrag going here QQ
Tak jak na l2ex uklady ze stuffem ?
W sumie mi sie nudzi, jak online tak 5 marca bedzie przyzwoity to moze zawitam.(Dosc ciastek , i 30 minutowych meczarni zeby na serva wejsc).Ogolnie czekalem teraz na jakis porzadny low rate, miejmy nadzieje ze taki bedzie

Rickert

Cytat: SpeedyGonzales w Marzec 25, 2010, 06:55:38 PM
trzym dupe rickert. ty umiesz na serwerach dojsc do czegos  jak masz konto gma, juz zablysles wiec trzym dupe lolku
Idiota detected.

Genesiss

myślę że na start będzie bez boxa ofc jakieś 300/400 Online

Rickert

A doliczyłeś chociaż bmf? Bo z tego co wyliczyłeś, to wygląda na to że BMF to 70% serveru.

Genesiss

Rickert