[x666/High] L2 Certus - Interlude Server PVP/PK/FUN [23/12/2010]

Zaczęty przez Integer, Grudzień 08, 2010, 05:53:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sochar

y. Naprawde fajnie sie bilo rick wtedy na cave 1  , sry ze niedalem info ze nie gram na fire ale jakos tak wyszlo..... Ale jednak intrnational klan jest  < ALL ale sa wyjatki ; p
Kropla drąży skałę nie siłą, lecz częstym padaniem.
Gariopontus

Zyzio

Cytat: MiilkyChocolate w Grudzień 31, 2010, 12:08:42 AM
ta ciekawe : D Jka Tl0ve od mojego klanu wpierdol 4 vs 9 dostawali   ; F zreszta nvm bo ten serwer i tak jest mega zalosny -,-

Podaj nick jaki masz w grze bo takiej ściemy jeszcze nie słyszałem , muszę cię zobaczyć na PvP  hahaha hahaha

PuFF

Cytat: Zyzio w Grudzień 31, 2010, 11:36:52 AM
Cytat: MiilkyChocolate w Grudzień 31, 2010, 12:08:42 AM
ta ciekawe : D Jka Tl0ve od mojego klanu wpierdol 4 vs 9 dostawali   ; F zreszta nvm bo ten serwer i tak jest mega zalosny -,-

Podaj nick jaki masz w grze bo takiej ściemy jeszcze nie słyszałem , muszę cię zobaczyć na PvP  hahaha hahaha
jak gralismy tutaj to my>all wiec japka tam u nas 2 dd + bish+ol niszczylismy was :(

Zovi

Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Zyzio

Ups po restarcie serwera 1/5 ludzi nie może się zalogować tak jakby w ogóle serwa nie było .

Rickert

Cytat: Sochar w Grudzień 31, 2010, 12:44:56 AM
y. Naprawde fajnie sie bilo rick wtedy na cave 1  , sry ze niedalem info ze nie gram na fire ale jakos tak wyszlo..... Ale jednak intrnational klan jest  < ALL ale sa wyjatki ; p
Ale nie ma sprawy, Zyzio my to ci, na których wymyśliliście taktykę - Perma aggro na rickertz. ;d
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

MiilkyChocolate

Zyzio na tym serwerze juz od dawna nie gram bo szkoda mi czasu na takie scmieciowe gowno z no skillowymi graczami. Moj nick jaki mialem to Overpow : )

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

Rafka

"Od każdego słońca wschodu śmiejesz się i mówisz,
don't worry be happy i do przodu.(...)"

Asert

Nowo startujące Polskie Radio z Japońską muzyką.
Zapraszam
www.mitsuki.pl

RanD

SFM