★★★ L2Rox Lineage2 Gracia Epilogue x10 ★★★

Zaczęty przez Insect, Marzec 13, 2010, 05:00:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Insect

L2Rox Network

Strona Serwera     Forum Serwera     Rejestracja Konta     Pobierz Autoupdater     Web Chat

Witam wszystkich w piątek w nocy L2Rox został przeniesiony na nowa maszynę ... :) O Wiele wydajniejszę ...!!! Przygotowalismy wiele zmian oraz nowośći w sofcie ... Wiecej informacji na naszym forum..
Testy lacza wypadły następująco:
Current L2rox server: min/avg/max/mdev = 59.541/60.420/61.018/0.601
New L2Rox server: min/avg/max/mdev = 36.278/37.045/38.402/0.57

1. Za pomoca naszego autoupdatera bez problemu wejdziesz na nowy serwer -> Pobieranie .
Zachowaj link jeśli nie działa.

Witam wszystkich prace z serwerem L2Rox dobiegają końca. Serwer już nie znajduje się w Polsce jak dotychczas lecz jest umiejscowiony w serwerowni w Niemczech w komercyjnej firmie Hetzner. Więcej materiałów,wykresów przygotuje wkrótce ... Statystycznie serwer oraz łącza pracują 3x wydajniej.!!!
Zostały przeprowadzone gruntowne prace nad softem , który został zmieniony 13/03/2010 na soft L2DC.
Jest to wspaniały emulator dzięki któremu mogliśmy zredukować lagi oraz problemy z softem ... Prace nadal trwają lecz gracze tego nie odczują ...
Wszystko to i wiele innych rzeczy robione jest z myślą o naszych graczach. Tak by dać wam jak najwięcej bezpieczeństwa oraz przyjemnoąći z gry na L2Rox ... :)
Tak więc osoby zainteresowane naszymi pracami nad serwerem tak by stał się serwerem doskonałym kieruje na http://f1nd.pl/trac/ Jest to nasz track L2Rox na którym mogą być składane raporty odnośnie problemów w grze ... Proszę pisać "tickets" dokładnie tak by było wiadomo czego dotyczą. Raporty proszę składać w języku angielskim.!

Pozdrawiam Administrator L2Rox

• Kronika Gracia Epilogue

• Rates: 10x 10x 12x

• Codzienne Update oraz Poprawki

• Pomocni GM'owie

• Wysoki Uptime (4 dni)

• Sprzęt pozwalający na brak lagów

• Subclass without Quest

• Noblesse Quest

• Delever NPC

• Dual Box allowed

• Global GK

• NPC  top PK/PVP

• Team vs Team Event

• Death Match Event

• Captur The Flag Event

• Retail Events

Serwer stoi na stabilnym, dedykowanym serwerze. Pozwalającym na dużą ilość online bez występowania lagów.

A oto specyfikacje maszyny:
Intel® Core™ i7-920 Quadcore
incl. Hyper-Threading Technology
• System Operacyjny: Linux Debian 5 (64 bit)

• Pamięć RAM: 24 GB DDR3 RAM

• Dysk Twardy: 2 x 1500 GB SATA-II HDD(Software-RAID 1)

• Połączenie Sieciowe: 1Gbit Uplink Publiczny Internet

• Cisco Hardware Firewall

• Lokacja: Niemcy

Dodatkowym ważnym aspektem pozytywnie wpływającym na działanie serwera

jest posiadanie drugiej maszyny spełniającą rolę Serwera Testowego.

Pozwala nam to na testowanie wszelkich poprawek zanim zostaną one wprowadzone

do życia na głównym już serwerze. Restartujemy serwer jedynie w celu wprowadzenia większej ilości poprawek, lub w nagłych przypadkach.

Oto grupa ludzi wchodząca w składu zespołu tworzącego serwer oraz ich funkcje:

- Administracja:

• Next -> Server Owner

• Colin  -> Server Admin

- Developerzy:

• Evilus - > Core & DataPack Development

- AdroitPartner:

• xNiceLadyx

• Codziennie wprowadzane są poprawki i fixy

• Rozwinięta Gospodarka

Aktualnie na Serwerze uruchomione zostały następujące Eventy:

Squish Your Squash Event

Trick or Transmutation

Deck the Hall

Team vs Team

W najbliższym czasie zostaną dodane następujące:

Death Match

Captur the Flag

Town War Event

Zoombie Event

Rush Event

Tak abyśmy każdego dnia mogli dostarczyć masy frajdy wszystkim.

- Liczba Zarejestrowanych Kont: 11,342

- Liczba Utworzonych Postaci: 13,789

- Rekord Online: 1459 (06.02.10)

- Przeciętny Online: 1100

- Liczba Klanów: 290

- Najwyższy Level Klanu: 8

Jeżeli uważasz, że serwer jest godny uwagi to prosimy o codzienne oddawanie głosów!

/Naito- - dobra robota

TreeHill

Kiedy była dokladna data startu waszego serwera?
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

DonKoks

Hmmm grałem, lecz wg mnie atmosfera nie była git, on-line nie był wspaniały...

Laner

Nie rozumiem, czy jest to nowy server czy stary bo w prezentacji napisałeś że nowy a z tego co widzę stoi już długi czas a jedynie zmieniono maszynę. Zatem jest to stary l2 rox czy tak?

Eligos

serwer już stoi z kilka miechów przecież ;p
grałem tam jakiś czas temu i online nie był zły.
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

Matim

Mieli ~1500 online, a więc ciężko to nazwać słabym online  :breakpc:

Teraz pytanie, mogę usunąć starą prezentacje?

Eligos

1500 to dobry online jak dla mnie tylko teraz im spadł do 363 ;/

Matim

Cytat: Eligos w Marzec 13, 2010, 12:12:18 PM
1500 to dobry online jak dla mnie tylko teraz im spadł do 363 ;/

Spalili ram i musieli wprowadzić ograniczenie do 500 online.

Eligos

tyle to ja wiem tylko teraz nowa maszyna to chyba nie ma tego ogranicznika? :D

DonKoks

mimo to wątpię czy dużo ludzi wróci na ten serv :)

Matim

Od Insecta otrzymałem dzisiaj wiadomość, że Serwer przeszedł w końcu na owe pliki L2DC.

Changelog

EverlasT

Czy po zmianie plików na L2DC o których mowa i na nową maszynę przewidywany jest wipe czy serwer kręci się dalej?

Quibre

Cały dzień,niema globala i bugi na servie z tego co mi znajomy pisał.Nieda sie nic sprzedać w sklepie bo niewidać inwentory,ogólnie po ostatnich wydarzeniach i włamaniach na konta a póxniejszej sprzedazy tych itemów na rynku w giran i braku reakcji Insecta niepolecam.Insect ma gdzieś graczy jak trzeba pomóc mówi że niema czasu,a jak potrzebna kasa na serwer siedzi cały dzień na forum i wtedy czas ma ;p.za niewygodne posty na forum rozdaje bany.
Na chwile obecną proponuje ciekawie wyglądający serwer [...]
działa więcej rzeczy niż na Rox  :D

//Ricker - To jest temat o L2Rox, tutaj nie prezentujemy innego servera. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

Insect

Po 1 Quibre Ty i ten caly Zuber macie bana ! NIe chce was widziec na L2Rox jestescie banda dzieci ktora nie potrafi zadbac o wasze passy ... Ja nie bede biegal po rynku i szukal waszych itemow spedzilem 2h na odszukaniu osoby ktora was okradla podawaliscie tylko i wylacznie screeny i osoby z waszego clanu co sie okazalo sa to wasze suporty ...!!!!<Moge zalaczyc mailing>Jak go wstawie to forum padnie ze smiechu co wypisujecie do mnie ...!  Ja mam naprawde wiele pracy z serverem przeniesieniem tego wszystkiego tak by itemy graczy byly bezpieczne oraz gra na L2Rox sprawiala jak najwiecej przyjemnosci ... Odnosnie ktoregos z postow tutaj NIe nie bylo WIPE. Ten server sobie na takie cos nie pozwoli. Co do bugow oczywiscie to pierwsze 12h pracy servera po zmienie softu na L2DC. Oczywiscie jest kilka problemow tak jak np sell u grocery czy noobles teleport ale zaproaszam na http://f1nd.pl/trac/ tutaj jest nasz Track L2Rox mozna raportowac o problemach wszystkie zazwyczaj sa poprawiane nastepnego dnia ... To server przyszlosciowy jestem przekonany ze gracze to docenia.

Pozdrawiam wszystkich Administrator L2Rox.

Quibre

-_-'m na twojego bana jak i reszta klanu która tam już niegra to po 1,po 2 bany juz rozdałes na forum dla całego klanu bo pisaliśmy niewygodne dla ciebie posty a prawda boli,po 3 dobrze wiesz że te konta okradł ktoś z innego klanu bo później je sprzedawał na rynku.To samo stało się później z CLem tamtego klanu też jego konto zostało wyczyszczone.
I nie pieprz mi dzieciaku że że to były nasze supporty bo niebyły tylko każde konto okradzione było mainem danej osoby.I nie strasz mnie jakimiś rozmowami które były bo naprawde przesadziłeś olewając temat i mając nas w dupie bo ja mogę tu wywlec dużo ciekawych rzeczy których się dowiedziałem odnoście początków serwera i wałków jak to ci sie niepodobało że pewne itemy są za szybko na serwerze.Ogólnie od początku było tak że kto ma lepsze układy z Insectem na serwerze ten ma łatwiej.Tak akurat to wiem od osób które grały od początku.Na serwerze są okradane konta a ty sobie nic z tym nie robisz tylko wmawiasz ludziom że sami się okradli.Tak jak już pisaliśmy skończysz z bandą złodziej i swoich przydupasów na serwerze .
L2Rox koleiny Fail serwer Pozdro

Matim

Cytat: Quibre w Marzec 15, 2010, 02:57:24 PM
-_-'m na twojego bana jak i reszta klanu która tam już niegra to po 1,po 2 dobrze wiesz że te konta okradł ktoś z innego klanu bo później je sprzedawał na rynku.To samo stało się później z CLem tamtego klanu też jego konto zostało wyczyszczone.
I nie pieprz mi dzieciaku że że to były nasze supporty bo niebyły tylko każde konto okradzione było mainem danej osoby.I nie strasz mnie jakimiś rozmowami które były bo naprawde przesadziłeś olewając temat i mając nas w dupie bo ja mogę tu wywlec dużo ciekawych rzeczy których się dowiedziałem odnoście początków serwera i wałków jak to ci sie niepodobało że pewne itemy są za szybko na serwerze.Ogólnie od początku było tak że kto ma lepsze układy z Insectem na serwerze ten ma łatwiej.Tak akurat to wiem od osób które grały od początku.Na serwerze są okradane konta a ty sobie nic z tym nie robisz tylko wmawiasz ludziom że sami się okradli.Tak jak już pisaliśmy skończysz z bandą złodziej i swoich przydupasów na serwerze .
L2Rox koleiny Fail serwer Pozdro

Nazywasz kogoś dzieciakiem u kogo grałeś na dobrze prosperującym serwerze, na którym starano się między innymi i Tobie zapewnić rozgrywkę. I wiesz jakie jest moje zdanie? To Ty jesteś dzieciakiem, jak już coś nie idzie po Twojej myśli to się jeździ po innej osobie i próbuje zmieszać z błotem, cóż takich osób jak Ty jest masa.

Nie pasuje Ci to tam nie graj, nikt Ci nie każe. A na drugi raz zakładaj bardziej zmyślne hasła i nie rozpowiadaj ich na prawo i lewo jeśli chcesz uniknąć "kradzieży" . Jak można mieć pretensje do admina za swoją głupotę. A na dodatek zachowywać się jak dzieciak z podstawówki, który myśli że jest fajny bo poprzeklina na forum..

- żałosne.

Quibre

Żałosna to jest twoja wypowiedź bo nie wiesz jaka sytuacja była na serwerze a się na ten temat wypowiadasz.
ps. nikt nigdy nie prosił insecta o to by nam oddał itemy chcieliśmy tylko znaleźć złodzieja żeby się to nie powtórzyło ale jak widać on albo nie umiał tego zrobić albo nie chciał pomóc.A niewygodne posty od razu karał banem.

Rocki

Matim Insect otrzymał szacunek, na który tak naprawde nie zasłużył. Gdy maszyna leżała bo spaliły się ramy, każdy starał się pomoc jak szło, ludzie dotowali żeby zakupiono nowy sprzet, a tu nagle głupia prośba z naszej strony żeby dowiedzieć się kto nas okradł ( nie chodziło o zwrot itemow, tylko odkrycie złodzieja, jak dla mnie administracji serwera powinno zalezec zeby na serwerze nie grali złodzieje, ale w tym przypadku jest inaczej) i usłyszeliśmy głupie odpowiedzi że stracił aż dwie godziny i odpowiedz ze postacie okradzione są naszymi boxami i tylko tyle należy do kompetencji tego administratora serwera.
Poza tym nie rozumiem jednego, jak mozna banowac kogos w grze za wypowiedzenie słow prawdy na forach nie związanych w żaden sposób z tym serwerem ( jak mozesz udowodnic ze Quibre tutaj to ta sama osoba co grała na serwerze). No cóz najlepiej pozbyc się osób które mówią prawdę. Tak właśnie robi Insect. Tutaj nie usuniesz Insect mojej wypowiedzi i nie dasz mi bana jak zrobiłes to na forum.
Pozdro i czekam na bana w grze :)

Matim

Cytat: Quibre w Marzec 15, 2010, 03:52:15 PM
Żałosna to jest twoja wypowiedź bo nie wiesz jaka sytuacja była na serwerze a się na ten temat wypowiadasz.
ps. nikt nigdy nie prosił insecta o to by nam oddał itemy chcieliśmy tylko znaleźć złodzieja żeby się to nie powtórzyło ale jak widać on albo nie umiał tego zrobić albo nie chciał pomóc.A niewygodne posty od razu karał banem.

Doskonale wiem jaka była sytuacja na serwerze bo przez długi okres byłem w zespole roxa.

Może macie racje, nie wykluczam tego, ale jestem zdziwiony jak nagle ktoś wchodzi na forum i zaczyna wyklinać jak głupi.

Krytyka? Tak, ale kulturalna.

Naito

Tak przy okazji pozwole sobie na troche offtopy tutaj aby na przyszlosc potencjalni administratorzy i ci obecni wiedzieli ze na sprawdzenie takiej informacji o ktora prosili nie trzeba tracic az 2h i patrzac na screeny.

1. Prosimy uzytkownika, ktory prosi o pomoc o wymienienie czy opisanie nam chociaz jedengo przedmiotu ktory mial powiedzemy tydzien temu i ktorego nie mial w duzych ilosciach np : Bizuterie czy Bron
2. Otwieramy kopie bazy danych z dnia ktory podal gracz.
3. Szukamy tego przedmiotu w jego itemach po oglolnym ID i np enchancie
4. Kopiujemy unikatowe ID przedmiotu
5. Przechodzimy do aktualnej bazy danych wpisujemy unikatowe id przedmiotu ktore jest nie zmienne dla itemu i juz wiemy kto na chwile obecna ma zaginiony przedmiot.

Jesli ma go osoba ktora np kupila go od kogos wystarczy spojzec w log i zobaczyc kto go sprzedawal nawet jesli kras byl podstawiony to i tak w koncu idac w stecz przegladajac historie tylko tego przedmiotu po jego id trafimy na osobe ktora wziela przedmiot od poszkodowanego nie wazne w jaki sposob nawet z ziemi. Oczywiscie to nie wszystko co moze administrator poniewaz powiazanie kont bardzo latwo sprawdzic  jesli poswieci sie te kilka minut tak ze wszystko da sie zrobic raptem w 10 minut.

Oczywiscie sa pewne mozliwosci, ktore nie pozwola odnlesc tego przedmiotu i osob majacych zwiazek ze sprawa ale o nich juz nie bede pisal aby nie bylo to stosowane na porzadku dziennym. Rowniez administrator moze napotkac na roznego rodzaju przeszkody np w postaci szybkosci lacza ktorym dysponuje lub kilku innych. Co pewnie mialo tu miejsce skoro tak dlugo trwalo odszukiwanie tego.

@Rocki
Jak dla mnie to powinienes sie cieszysc ze znalazl czas na przeszukiwanie akurat twoich logow i twojej sprawy poniewaz z wlasnego doswiadczenia wiem ze takiego czegos ma sie dzinnie sporo a przy duzych serwerach jak ten nie jest mozliwe sprawdzenie wszystkiego nawet kozystajac z tych 5 pkt, ktore podalem i  ktore jak napisalem nie zawsze wsytarcza a przeszukiwanie logow na duzych serwerach okazuje sie czasami nie mozliwe.

Mysle ze to moje drobne info chociaz odstaje troszke od tematu ma z nim jakis niewielki zwiazek :)

Przy okazji zapraszam do tematu ktory mam w opisie a bedziecie mogli porownac serwer Rox z tym o ktorym mowa.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Insect

Masz rację w jaki sposób można odszukać dany item ... Gdyby był to Valakas Nie bylo by problemy iz jest ich w bazie zaledwie kilka sztuk ... Czy tym podobny unikatowy item ...
Panowie podawali mi godziny kiedy się wylogowali po tym miałem szukać ... ;D
Następnie unikatowy item to u nich były recepty czy inne itemy których w bazie jest po 100x.
Dla tych 3/4 osób poświęciłem naprawdę wystarczająco wiele czasu Wysyłali mi zdięcia graczy z Giran gdzie jest 150 sklepów... Napisałem ze nie raz nie dwa odnalazłem kogoś item scamer został zbanowany.

A Teraz z innej beczki :

Newbie quibre
*

View Profile Email Personal Message (Offline)

Re: (No subject)
« Sent to: Insect on: March 08, 2010, 12:20:17 am »
« You have forwarded or responded to this message. »
   Reply with quoteQuote ReplyReply Remove this messageRemove
witam Insect chcial bym Ci powiedziec ze nasze 4 osoby okradziono z itemow... te hasla do postaci mialo pare osob wiec wiem ze nie musisz nam ich zwracac... ale to byly bronie S, Sety FULL S, bizu S, recki s80 oraz itemy S80 i S duzo matsow drogocennych duzo...ale chcial bym Cie prosic o to zebys dla nas sprawdzil kto to zrobil nicki postaci "PersPL, Gorrori, Cirilla, Rozdrabniacz (klanowy kras oraz CL)... zobacz czy to samo IP je przegladalo w ciagu 24h (tzn od kiedy stal serwer) bo wtedy to sie stalo... od tego zalezy nasza przyszlosc na serwie bo nie chce nam sie wracac do gry od 0 (oni nie beda grac, a jeden za wszystkich wszyscy za jednego) tak wiec prosze Cie brachu zrob to dla nas i sprawdz kto nam to zrobil :/

Prosze jeszcze raz bo to moze byc nasza rozmowa na roxie :/   

PO Mojej pomocy gdzie napisałem ze to co mi przedstawili naprawdę mi nie pomaga ...

CYT:

Newbie Zuber
*

View Profile Email Personal Message (Offline)

PRZECZYTAJ TO !!!!!!
« Sent to: Insect on: March 12, 2010, 03:55:53 pm »
« You have forwarded or responded to this message. »
   Reply with quoteQuote ReplyReply Remove this messageRemove
dobra Insect skonczyl sie dzien dziecka i teraz podchodze do tego powaznie... dostales od nas screeny kolesia co sprzedaje takie recki i temy jak nam zginely... a ty za przeproszeniem masz wszystko w dupie... tak wiec Ci mowie ze czekamy dzisiaj do 24 jak nie dasz zadnej odpowiedzi to uwierz mi ze twoj serwer spadnie na nizsze notowania ja sie juz tym zajme i opinia tez... bo nic nie robisz w tym kierunku zeby nam pomoc... nie bede grac na takim serwie gdzie admini maja graczy w dupie.... wiec sie zastanow nad tym dobrze bo nawet od nas ktos dotowal twoj serwer... i jesli itemy by sie znalaly nasi powiedzieli ze byli by gotowi zadotowac twoj serwer za wdziecznosc jaka ty nam zrobiles nie jako admin ale jako dobry czlowiek... i codziennie glosowac na twoj serwer... lecz jak mowilem jak nic nie zrobisz tez bedziemy glosowac Smiley tylko zastanow sie jaka bedziesz mial srednia... wiec przemysl co Ci napisalem bo drugiej takiej rozmowy nie bedzie !

Ps.masz tu link do screenów z z dowodami: http://www.sendspace.com/file/v9tzwq

Nic więcej w tej sprawie do powiedzenia nie mam takich graczy nie chce na serwerze ...

A moderator tego forum powinien się zastanowić do czego maja być prezentacje serwerów, bo chyba nie do wylewania zali po spaleniu broni czy wyłapaniu bana ...

Pozdrawiam dla crewLineage2.com.pl

Quibre

Insect buahahah ty już nie masz co robić tylko wymyślać jakieś rozmowy??Chwytasz się wszystkiego co można a i tak to nie nie zmieni tego że jesteś śmieszny.
W życiu ci takich rzeczy nie pisałem więc weź się nie ośmieszaj.
ŻENUA.Gdyby nie to że za napisanie na forum tematu o okradzionych kontach dostałem bana to wkleiłbym tu prawdziwy tekst rozmowy.A skoro chciałeś żeby ja napisał kilka rzeczy to prosze:
1.Kiedy było pierwsze podejście do Frintezzy na serwerze Insect uznał że to za szybko i w połowie hp RB zmienił jego staty oO
2.Z innymi epicami było podobnie gdyż według insecta "to za szybko na serwerze"
3.Respił osobom które znał barakiela na zawołanie.
4.Resp AntQueen dla pewnego klanu co 3 minutki :)
5.Banowanie osób w grze które pisały niewygodne tematy na forum.
Nie chce mi się przytaczać jeszcze kilku innych rzeczy jakie miały na serwerze miejsce ale było ich jeszcze kilka tak jak pisałem kto miał dobry kontakt z insectem mógł liczyć na pewne względy.
Począwszy od restartów serwera na prośbę czego byłem sam świadkiem kończąc na respawnie RB i kto wie jakich jeszcze rzeczach które na razie nie ujrzały światła dziennego ale któż wie może niedługo :)
Pozdro

PS.Cały czas się śmieje z tej rozmowy haha :)

Insect

CytatInsect buahahah ty już nie masz co robić tylko wymyślać jakieś rozmowy??Chwytasz się wszystkiego co można a i tak to nie nie zmieni tego że jesteś śmieszny.

Czekałem na tą odpowiedz Ty się nazywasz Clanowym Leaderem ??? Wstyd by mi było stać koło ciebie a co dopiero grać z twoim crestem ....

Name:     Zuber
Position:    Newbie
IP:    109.95.177.136
Hostname:    
109.95.177.136.bdi.net.pl
Date Registered:    December 16, 2009, 04:28:23 am
Last Active:    March 12, 2010, 09:16:18 pm

Name:     quibre
Position:    Newbie
IP:    83.15.70.218
Hostname:    
eio218.internetdsl.tpnet.pl
Date Registered:    December 16, 2009, 02:54:04 pm
Last Active:    March 16, 2010, 09:51:17 am

I Naprawdę myślę ze coś z tobą jest przyjacielu nie tak może trochę więcej realnego Świata

CytatNic więcej w tej sprawie do powiedzenia nie mam takich graczy nie chce na serwerze ...

A moderator tego forum powinien się zastanowić do czego maja być prezentacje serwerów, bo chyba nie do wylewania zali po spaleniu broni czy wyłapaniu bana ...

Pozdrawiam dla crewLineage2.com.pl

Quibre

Powiedz mi czemu podpinasz wypowiedzi zubra pod mój nick?W poprzednim poście pisałeś że to ja mówiłem więc ci odpisałem że to nie możliwe a ja nie odpowiadam za inne osoby grające na tym serwie.Podobno ten post służy promocji twojego serwera jakoś tak pisałeś wcześniej więc czemu piszesz nie na temat ^^
Pozdro

InsOmnia-

Cytat: Matim w Marzec 14, 2010, 08:42:37 AM
Od Insecta otrzymałem dzisiaj wiadomość, że Serwer przeszedł w końcu na owe pliki L2DC.

Changelog

Powtórka z zabawy ^^?
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.