Q na kase

Zaczęty przez Adisko, Marzec 31, 2010, 04:14:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Adisko

Siemacie.
Od kolegi słyszałem , że jest jakiś opłacalny q za 15kk , na serwie z ratami za q x3. Niestety nie chce mi go podać , bo się obawia , że lepszy będe;p Chciałbym by ktoś mi podal jakiś q na którym można tyle zarobić. Nie musi być to dokładnie ten , byleby było z 10kk i był repeat. Na google szukałem i nic. Piszą tylko o q dla newbie. Z listą q to samo. Ani jeden q nie dawał ponad 6kk.
Z góry dzięki Adisko.

Ryane

Mhm quest na 3 profke? Inny nie przychodzi mi na mysl. I NIE MA questa na 10kk, ktory moze byc powtarzany. Tak latwo nie jest.

Adisko

Przykro mi , musisz się mylić. Kolega pokazywał mi jak wzrastała mu kasa o 15kk po zakończeniu q. Mówił , że dużo osób go robi. Jest on repeat , więc set tallum miał w .... 2 dni?

DonKoks

no to musi być jakiś lol serv  :oops:
Wątpię czy istnieje tak opłacalny quest..

Ryane

Nie ma na 100% questa, ktory bezposrednio daje 15kk. Inna sprawa z questami np na recki, ktore mozna sprzedac za taka sume.

jac0l

zależy od ustawień serwera , quest reward etc.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Adisko

Rates
L2Draconis
Exp: x12
Sp: x12
Spoil: x6
Drop: x7
Adena: x7
Quest Reward: x3
Quest Drop: x3
Party-Exp: x1.6
Party-Sp: x1.6

Jeśli możecie to prosze o podanie q na których można zarobić. Np jakieś łatwe q na recki S , A , kase , wartościowe itemy etc.

DonKoks

jac0l

ta na ketrze/varce to serio łatwy quest lol :p zanim 5 lvl ally zrobi to mu pare dni życia minie:) Gościu a jaka tam kronika? na Draconis

DonKoks

Ryane

Jedynym prostym questem na recki S jest quest na HS. Ale na taka sume adeny nie ma, no chyba, ze na tym serwerze jest jakis bug i nikt o tym nie mowi :D

Adisko

No raczej bug to nie jest , bo mówił , że duża konkurencja tam jest. Na HS mówisz? Poszukam , dziękuje za pomoc.

jac0l

http://www.pirateninjas.net/articles/lineage-2/quest-special-order/ Codziennie mozesz wyciagnąc encahnt:P tzw. musisz zapłacic za niego częsc kasy...bodajże za EWS 15kk?

Ryane

A on chce wyciagnac z questa 15kk, a nie placic 15kk za EWS ;] btw na epilogu chyba ten quest zostal nieco zmieniony.

jac0l

Tak ale zawsze mozna zainwestowac 15kk i sprzeda go drożej :P

Adisko

Powiem , że q ciekawy. Jakie zmiany zostały wprowadzone? Jestem w stanie zapłacić te 15kk z groszami , by zarobić więcej. Sęk w tym , że mam 38kk na lvl 76 i biegam w karmianie (+Sov , jakiś tam shield i biżu prawie full a grade common) , a zależy mi na dc robe set.

jac0l

bedziesz musiał zapytac kogos z Rutaila bo prócz Coshoo tutaj nikt nie odpowiada na pytania:P a Coshoo chyba nie gra juz na offie;p ale cubic losowo jest...mozesz raz miec na ews a raz na ewd;p

Ryane

Ja grajac kilka miesiecy na l2ex tylko raz wyciaglem z tego questa ews ;] A co do questa, to wydaje mi sie ze teraz nie lowi sie rybek tlyko trzeba tam cos innego zdobyc, chyba z manora. Ale nie jestem pewien.

Siepet

Quest of the wishing potion :D
waiting for new dex 7x

br2yd4l

Wishing potion ma b. małą sznasę na kasę. poza tym moby są porozrzucane po całym świecie, więc sporo trzeba się nabiegać, żeby go skończyć

Secundo: sznasa na EWS z Wondurus Cubic jest dość mała. Za to dużo EAD dostaniesz :P

Tertio: Quest na Wondurus Cubic ma dwie losowe drogi:
a) złów 30 ryb (orange)
b) przynieś 30 seedów z manora.
Generalnie dowiadujemy się na samym początku który to quest i wystarczy go anulować i wziąć jeszcze raz (nawet kilka razy) i dostaniemy tego drugiego (jak np mamy rybki, a nie mamy seedów)

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...