Armor + Weapon = ile adeny potrzebuje prosze o pomoc [ Nightmare x30]

Zaczęty przez Robinho15, Kwiecień 02, 2010, 02:47:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Robinho15

A wiec po tym jak wszyscy mnie wysmialiscie za ubior mojego gladiatora...:) stwierdzilem ze musze go lepiej odziac... i chodzi mi o rzeczy A-grade bo mam juz 62 lvl wiec moge je nosic chyba ze cos sie zmienilo w Hellbound ale nie sadze:)

wiec prosze o Armor jaki powinien nosic moj Char oraz bron zeby mi sie dobrze expilo:) bo na tych broniach mieliscie racje idzie to jak krew z nosa...

i prosze o koszt wszystkiego ile to bedzie razem:) jeszcze fajnie by bylo jakby ktos podal jakies Tattoo
i gdzie juz bede mogl sie wozic z taki sprzetem :P

z gory bardzo dziekuje za pomoc...

a sposob co teraz robie to gram krasnalem hehe juz mam 58 lvl i troszke adenki jest wiec gitez:) szybko idzie mi nim i przyjemnie wiec tylko chcialbym sie dowiedziec ile musze miec zeby zaczac grac moja ulubiona postacia hehe:) z gory bardzo wam dziekuje forumowicze:)

HellSign

Robisz :

40 Lv

: WC/sws/bd/bishop/4x destro i->bot exp do 76 quest na 3rd na bocie -> i farma shaftow

40lv kraft i robisz bssc chodza po 1k+ a koszt zrobionie a to 90~~
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Robinho15

dziekuje:) ale ja radze sobie z pieniazkami choc rzeczywiscie dobry spoosb dziekuje

ale chodzi mi o stroj dla gladiatora:)

KubaVpl

Armor - Tallum heavy set koło 1,2kkk
Bronie- Keshanberk*Keshanberk koło 200kk (low A, ale niezłe) lub Damascus*Damascus(czy jakoś tak) top A ale nie powiem Ci ceny bo nie widziałem ich od dość długiego czasu.
Jeżeli chcesz się bardziej zoreintować w cenach pospamuj w Aden i pobiegaj patrząc po ile stoi.
Yhym