TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

JesseJames

imo lepiej mi ise tu gra niz na rpg
a co do antyreklam to mam to gdzies z ruskimi gram juz troche i sa bardziej ogarnieci niz wiekszosc polakow :P
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

Grahio

Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM(...)

Questy na profki można kupić bądź zrobić 200k za 1 profkę , 3kk za 2 profkę.

Reszta retail like :)
...

To jeszcze jedno nowbie pytanie z mojej strony, jak "reszta" to wlicza się w to kampienie wujka Baiuma aby wsadzić mu Pipetke między żeberka? Bo spotkałem się z serwerami, gdzie jest to zniesione. A jak tutaj jest to przewidywane?

//edit
I jeszcze jedno. Jak jest ustawiona dotacja na serwerze? Tylko ruski mają dostęp, czy międzynarodowa?
Abyss ~ x5 ~~ Shillien Knight 72 // R.I.P
Battle For Dawn ~~ x12 ~~ Grand Khavatari 77 // R.I.P
Earth ~ x7 ~~ Arcana Lord 78 // R.I.P
Teon ~ retail ~~ Shillien Knight 55 // R.I.P
                     ~~ Phantom Ranger 69 // R.I.P
Extreme ~ x10 ~~ Shillien Templar 81 // Active
                        ~~ Hell Knight 76 // R.I.P
                        ~~ Eva's Templar 80 // R.I.P
                        ~~ Phoenix Knight 77 // R.I.P
                        ~~ Titan 84 // R.I.P
                        ~~ Soul Hound 79 // R.I.P

I still want to be tank :)

Ryane

Jak retail like to raczej nic z questami nie kombinowali... Dotacja chyba miedzynarodowa, skoro pozwalaja grac graczom z poza Rosji ;]

TreeHill

PRZYJEMNY SERWER ZACZALEM 2H TEMU I JUZ MAM 40 LVL :) re use wejscia na kamaloke wynosi nie cale 2 godziny, zrobilem berka i ee na boxa i samemu ubiojam kqame na 26 i 33,

co do dotacji za 20 zl (sms) mamy 5 coinów /lista , reward za coiny w kazdym miescie jest npc kolo gk wiec prosze zajrzec , calkiem przyjemna dotacja i dobry motyw z tymi a gratami :) , s i s'up trzeba farmic !

pozdro :d , podoba mi sie serwer.
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

DreamWeaver

Cytat: Grahio w Kwiecień 08, 2010, 11:13:49 PM
To jeszcze jedno nowbie pytanie z mojej strony, jak "reszta" to wlicza się w to kampienie wujka Baiuma aby wsadzić mu Pipetke między żeberka? Bo spotkałem się z serwerami, gdzie jest to zniesione. A jak tutaj jest to przewidywane?

//edit
I jeszcze jedno. Jak jest ustawiona dotacja na serwerze? Tylko ruski mają dostęp, czy międzynarodowa?

Retail  like czyli nie trzeba bic baiuma, a mozna zabic kilkanascie tribe shamanow  czy inaczej (te w toi w kazdym badz razie)  zamiast czekac na baiuma.
Lionna official - Amoniac: WC/Necro {noble / 1xhero} - Gorillaz
Wrath 12x - Roz.qr.wiator - WC/SH {noble / 9xhero} - Sentinels/NeoMoon/LIquid
L2Reloaded 15x - Primeval - WC/SH {noble / 2x hero} - AnimalCruelty
Best times ever!

seken

Cytat: TreeHill w Kwiecień 09, 2010, 03:44:39 AM
PRZYJEMNY SERWER ZACZALEM 2H TEMU I JUZ MAM 40 LVL :) re use wejscia na kamaloke wynosi nie cale 2 godziny, zrobilem berka i ee na boxa i samemu ubiojam kqame na 26 i 33,

co do dotacji za 20 zl (sms) mamy 5 coinów /lista , reward za coiny w kazdym miescie jest npc kolo gk wiec prosze zajrzec , calkiem przyjemna dotacja i dobry motyw z tymi a gratami :) , s i s'up trzeba farmic !

pozdro :d , podoba mi sie serwer.
Jak sie tutaj smsem dotuje ;o? Cala strona po rusku i jakos nie znalazlem nic innego niz przelew ;p

TreeHill

bardzo latwo :) wystarczy znac jezyk rosyjski :)
w koncu matura na 100% napisana z cyrylicy pare lat temu ;p do czegos zobowiazuje ;]

jak cos pisac na pm all wytlumacze tym co sa chetni jak wroce z pracy.
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Ryane

Cytat: TreeHill w Kwiecień 09, 2010, 03:44:39 AM

Cos mi te 2h nie pasuja. Wczoraj bylem na kamie i mi pokazywalo, ze na nastepna moge wejsc za 10h.

xXxFelekxXx

Kamaloka ma reuse zawsze o 6:30 czyli jak zrobił z daty postu nad ranem to mu się szybko reusneła.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

gustd

zastanawiam się nad przejsciem tam, na l2epilogu juz 3 raz const pt w preto sie rozjechalo zanim w ogóle zdążyło ze sobą zagrać, co dla mnie jest smiechu warte.

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

gustd

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

seken

Ryane

Koniec tego flame'u

WTB EAC po 300k sztuka ;p

seken

Cytat: roli w Kwiecień 09, 2010, 08:56:12 PM
Cytat: Rickert w Kwiecień 09, 2010, 08:27:20 PM
Mam się przyznawać do czegoś czego nie zrobiłem, oraz nie odpisywać na rzeczy, które są na mój temat, oraz są całkowicie nie prawdziwe? Hmm, dziwne podejście.
Jak dla mnie całkiem logiczne. Nie umniejszając innym ja bym nie odpisywał, po co karmić trolle?  Tylko się pogrążasz, podobnie inne osoby. A jeśli chcesz już komuś koniecznie dowalić to zrób to w jakiś inteligentny sposób. Bo teraz to wygląda jak kłótnia kolegów z piaskownicy.

ps. nie chcę nikogo obrazić! A jeśli ktoś czuje się pokrzywdzony prze zemnie to przepraszam.
Ktos mial fajna sygne: "zawody na forum internetowym sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym, czy wygrasz czy przegrasz i tak jestes pojebany" Tyle ze niepamietam kto ;p

Rickert

Kolejne sprawy/zażalenia/oskarżenia między graczami, i nie trzymające się tematu będą regularnie kasowane, oraz nagradzane.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Nightwish

Nowy gracz- prawdopodobnie PS przecitne on line dziennie - 3-4h weekendy +7h gram od c3. Znajdzie sie miejsce w PL klanie? ;)

Rickert

Z polskich clanów, to poleciłbym Ci tylko starać się dołączyć do polskich pare const. w ruskim clanie.

Powodzenia.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

seken

Cytat: Ryane w Kwiecień 09, 2010, 09:01:40 PM
Koniec tego flame'u

WTB EAC po 300k sztuka ;p
Jaki nick w grze ;p?
edit
WTB ewc PM w grze Senaju

Ryane

TreeHill

szkam const pt or clan !

Soul Breaker 47 atm
Elven Elder 44 atm

pm me RealAnimal
N/A

Sokrates

Grahio

TK 48 również może stanąć w szeregach jakiegoś klanu :) na razie jako mięso armatnie.
Jakby było gdzieś miejsce "Zaksur
Abyss ~ x5 ~~ Shillien Knight 72 // R.I.P
Battle For Dawn ~~ x12 ~~ Grand Khavatari 77 // R.I.P
Earth ~ x7 ~~ Arcana Lord 78 // R.I.P
Teon ~ retail ~~ Shillien Knight 55 // R.I.P
                     ~~ Phantom Ranger 69 // R.I.P
Extreme ~ x10 ~~ Shillien Templar 81 // Active
                        ~~ Hell Knight 76 // R.I.P
                        ~~ Eva's Templar 80 // R.I.P
                        ~~ Phoenix Knight 77 // R.I.P
                        ~~ Titan 84 // R.I.P
                        ~~ Soul Hound 79 // R.I.P

I still want to be tank :)

Tirius

Cytat: seken w Kwiecień 09, 2010, 09:11:41 PM
Cytat: roli w Kwiecień 09, 2010, 08:56:12 PM
Cytat: Rickert w Kwiecień 09, 2010, 08:27:20 PM
Mam się przyznawać do czegoś czego nie zrobiłem, oraz nie odpisywać na rzeczy, które są na mój temat, oraz są całkowicie nie prawdziwe? Hmm, dziwne podejście.
Jak dla mnie całkiem logiczne. Nie umniejszając innym ja bym nie odpisywał, po co karmić trolle?  Tylko się pogrążasz, podobnie inne osoby. A jeśli chcesz już komuś koniecznie dowalić to zrób to w jakiś inteligentny sposób. Bo teraz to wygląda jak kłótnia kolegów z piaskownicy.

ps. nie chcę nikogo obrazić! A jeśli ktoś czuje się pokrzywdzony prze zemnie to przepraszam.
Ktos mial fajna sygne: "zawody na forum internetowym sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym, czy wygrasz czy przegrasz i tak jestes -_-'any" Tyle ze niepamietam kto ;p

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?action=profile;u=8725
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Nightmare997

Moglby ktos podac pawdziwe nicki in game CLow PL klanow, ew. rekrutantow?

seken

Cytat: Nightmare997 w Kwiecień 10, 2010, 12:04:31 PM
U infitiftydream czy jakos tak to mrbuli
A ja zjaralem bron z +6 na +7  :cry:

Ryane

Cytat: seken w Kwiecień 10, 2010, 12:09:42 PM
Cytat: Nightmare997 w Kwiecień 10, 2010, 12:04:31 PM
U infitiftydream czy jakos tak to mrbuli
A ja zjaralem bron z +6 na +7  :cry:

Ja juz 6x spalilem Plated Leather z 4 na 5. Gdyby to bylo l2j powiedzalbym, ze jakis bug, a tak to pewnie mam zwyczajnego pecha ;/