TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seken

Cytat: Ryane w Kwiecień 10, 2010, 12:33:45 PM
Cytat: seken w Kwiecień 10, 2010, 12:09:42 PM
Cytat: Nightmare997 w Kwiecień 10, 2010, 12:04:31 PM
Moglby ktos podac pawdziwe nicki in game CLow PL klanow, ew. rekrutantow?
U infitiftydream czy jakos tak to mrbuli
A ja zjaralem bron z +6 na +7  :cry:

Ja juz 6x spalilem Plated Leather z 4 na 5. Gdyby to bylo l2j powiedzalbym, ze jakis bug, a tak to pewnie mam zwyczajnego pecha ;/
Tam 4 na 5, tyle ze ewc ~1,5kk kosztuja, a sama bron 5kk ;p

DonKoks

gdzie mogę "kupić" 1 profę i 2? ;>

seken

Cytat: DonKoks w Kwiecień 10, 2010, 04:50:46 PM
gdzie mogę "kupić" 1 profę i 2? ;>
U donation managera, w zakladce quest items
edit: juz 1 typ ma homka+11

Lokocz

seken

Cytat: Lokocz w Kwiecień 10, 2010, 05:47:22 PM
enchanty tez sa z donate? :o
Jasne i twoj mozg, za 1 coin of luck   :shock:
Naprawde niewiesz jak szybko 7/8 enchantow nafarmic, to spoko jak chcesz mozesz isc podziwiac Kazuye i jego top miejsce na pvp  :o

Lokocz

Cytat: seken w Kwiecień 10, 2010, 06:45:58 PM
Naprawde niewiesz jak szybko 7/8 enchantow nafarmic, to spoko jak chcesz mozesz isc podziwiac Kazuye i jego top miejsce na pvp  :o
hmmm spodziewalem sie prostej odpowiedzi na proste pytanie.... lub tez ewentualnie czegos na poziomie..... zawiodlem sie :(

seken

Cytat: Lokocz w Kwiecień 10, 2010, 07:04:10 PM
Cytat: seken w Kwiecień 10, 2010, 06:45:58 PM
hmmm spodziewalem sie prostej odpowiedzi na proste pytanie.... lub tez ewentualnie czegos na poziomie..... zawiodlem sie :(
Oh noez  :cry: Mr. Lokocz cry  :shock:.
Ogolnie zapraszam ludzi na server, cyrylicy jest coraz mniej, po 5-7 dniach juz idzie sie dogadac z ruskimi i co najwazniejsze oni reprezentuja jakis poziom, a nie jak te dzieci l2j. (Moze to dziwnie zabrzmialo ale nie chodzi mi o nikogo z tego forum)

JesseJames

http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

DreamWeaver

Dajcie spokoj z tym donate o.0

Sa akcesoria, jakimieś 'runy' dajace +25% expa i inne standardowe rzeczy .
Ok, sa a grade za donate, ale pomyslcie, jak dlugo sie nosi A grade? Tylko chwile, bo w kazdym przypadku S>A.
Lionna official - Amoniac: WC/Necro {noble / 1xhero} - Gorillaz
Wrath 12x - Roz.qr.wiator - WC/SH {noble / 9xhero} - Sentinels/NeoMoon/LIquid
L2Reloaded 15x - Primeval - WC/SH {noble / 2x hero} - AnimalCruelty
Best times ever!

PuFF

nie ma hajrejtow z takimi plikami?

Lokocz

Cytat: PuFF w Kwiecień 11, 2010, 09:43:32 AM
nie ma hajrejtow z takimi plikami?
chyba tylko rpg 30x, a no i 1000x jest ale po rusku caly...

imo szkoda takich plikow na HR server

Mr.Rawen

Miałbym prośbe, podałby kto mi skąd sciągnąc system albo linka? bo nie czaje ruskiego.
Z góry dziekuje.

Kommodus

Quibre

Serwer bardzo fajny,jedyny problem to cyrylica gdzie się nie spojrzy.Z tego co wiem mieli robić stronkę w języku angielskim i polskim tak samo komunikaty w grze.Duży online wieczorami 4,8k+.Zbyt dużo polskich klanów nie widziałem w sumie tylko 2 i mój 3 ogólnie ludzie wolą grać z ruskimi w klanach bo ciężko będzie się tu wybić jako PL klan,może niektórzy się nie ujawniają na razie ze względu na ruskich pvp gdziekolwiek by się nie poszło na exp aczkolwiek mnie to się podoba :) Ogólnie serwer do pogrania chyba przez dłuższy czas,jak ktoś gra w pojedynkę pt trudno znaleźć nie jest.Proponuje grę wszystkim którzy chcą pograć dłużej a nie bawić się na naszych rodzimych serwach l2j które padają po 2 miesiącach. :)

seken

Tylko ja niemoge sie zalogowac? Tzn loguje sie na konto wybieram postac klikam ok, potem albo sie laduje ciagle, albo od razu dostaje dc tez tak macie?

Quibre

Właśnie przed chwilą na forum swojego klanu przeczytałem identyczny post ;p
Ja czasami miałem takie problemy,w tej chwili niestety nie mam możliwości sprawdzenia tego- praca ;/

seken

od razu patrze online tez tylko 480, wtf moze jakis nowy patch czy cos?

TreeHill

Cytat: seken w Kwiecień 13, 2010, 02:40:50 PM
od razu patrze online tez tylko 480, wtf moze jakis nowy patch czy cos?

bardziej "czy coś" , crashga serwer i baze danych im wsiaklo :d
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Quibre

Poszperałem po tym ruskim forum cięzko nawet z translatorem to zrozumiec ale było cos napisane o tym że mają dziś zwiekszyc zabezpieczenia na różnego rodzaju boty i scigać ludzi używających jaki kolwiek oprogramowania.Coś też jest wsomniane o tym że otworzą 3 podsrerver.Jezeli ktoś zna dobzre ruski niech wytłumaczy dokładniej:

Уважаемые игроки!

С сегодняшнего дня будут тщательно просматриваться все логи и все, те, кто использует ботов, радары, сниферы игрового трафика, различного рода кликеры(пример acp) и т.п. будут ЗАБАНЕНЫ. Все ваши программы создают дополнительную загрузку сервера, в следствии чего появляются лаги сосок, до последнего момента мы не хотели устраивать массовые баны, но мы предупреждаем последний раз, что если вы используете стороннее ПО вы будете забанены, никому не удастся уйти от ответственности, ВСЁ логируется. Мы увеличили количество серверов до 3х которые держат 1 игровой сервер, но это решило только часть проблемы. Поскольку Вы не понимаете и не хотите отказаться от сторонних(зачастую вредоносных)программ мы Вам в этом будем помогать массовыми банами. Администрация надеется, что вы нас услышали и мирно откажетесь от вышеперечисленных программ.

Спасибо и приятной игры!

P.S. Идеальных защит к сожалению не бывает, но мы стараемся решить все данные проблемы на техническом уровне, надеемся, что скоро вы сможете увидеть результаты нашей работы в плане защиты от перечисленного выше ПО.

EDIT:

Znalazłem wzmiankę o tym ze trwają prace konserwacyjne aby na serwerze x13 pozbyć sie lagów,niemam pojęcia o co chodzi dokładniej czy zmieniają serwer czy tylko ustawiają coś,może nie spodziewali sie online 5k :D

Kommodus

No   spoko serwer jak  dla mnie miło się gra tylko coś malo angielsko-języcznych graczy Btw szukam jakiegos ogar nuka 65-75 lub woja na SV [Stigma] który chciał by SE na jakies party or lf jakies constant party lub klan na tym serwerze, z ruskimi ciezko sie dogadać po angielsku,o pt tez ciezko  bo dualbox dozwolony. Gram w godzinach 15-23. Pm  na forum jeżeli ktoś chciał by lub w grze "Kommodus  lub "Karakan - spoil.

seken

Cytat
Poszperałem po tym ruskim forum cięzko nawet z translatorem to zrozumiec ale było cos napisane o tym że mają dziś zwiekszyc zabezpieczenia na różnego rodzaju boty i scigać ludzi używających jaki kolwiek oprogramowania.Coś też jest wsomniane o tym że otworzą 3 podsrerver.Jezeli ktoś zna dobzre ruski niech wytłumaczy dokładniej:

С сегодняшнего дня будут тщательно просматриваться все логи и все, те, кто использует ботов, радары, сниферы игрового трафика, различного рода кликеры(пример acp) и т.п. будут ЗАБАНЕНЫ. Все ваши программы создают дополнительную загрузку сервера, в следствии чего появляются лаги сосок, до последнего момента мы не хотели устраивать массовые баны, но мы предупреждаем последний раз, что если вы используете стороннее ПО вы будете забанены, никому не удастся уйти от ответственности, ВСЁ логируется. Мы увеличили количество серверов до 3х которые держат 1 игровой сервер, но это решило только часть проблемы. Поскольку Вы не понимаете и не хотите отказаться от сторонних(зачастую вредоносных)программ мы Вам в этом будем помогать массовыми банами. Администрация надеется, что вы нас услышали и мирно откажетесь от вышеперечисленных программ.

Jakos wyglada mi to na server x3 ;p TreHill to na pewno nie jest wyciek, bo pisali ze server bedzie offline, tzn odliczanie na servie bylo. Dla mnie tylko szkoda ze jak x3 otworza, to teoretycznie x13 lezy, pewnie ponad polowa serva tam przejdzie ;/
edit: wtf nie moge tego z cytatu wyjac ;d

TreeHill

Cytat: Quibre w Kwiecień 13, 2010, 02:49:24 PM

Уважаемые игроки!

Спасибо и приятной игры!

P.S. Идеальных защит к сожалению не бывает, но мы стараемся решить все данные проблемы на техническом уровне, надеемся, что скоро вы сможете увидеть результаты нашей работы в плане защиты от перечисленного выше ПО.

EDIT:

Znalazłem wzmiankę o tym ze trwają prace konserwacyjne aby na serwerze x13 pozbyć sie lagów,niemam pojęcia o co chodzi dokładniej czy zmieniają serwer czy tylko ustawiają coś,może nie spodziewali sie online 5k :D

Przeslijscie mi oryginalny teskt jak oni napisali i przetlumacze Wam wszystko co napisali
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Quibre

Seken na stronie serwa widać
x7 Paradise
x7 Hell
x13 Friday

Może coś w tym jest,ale wiesz komunikaty w grze lecą cyrylicą wiec nie da się tego zrozumieć a może jakiś komunikat był.

TreeHill  dla ciebie

Уважаемые игроки, наша администрация не сидит на месте и в данный момент мы предпринимаем еще одну попытку избавить сервер х13 от лагов сосок, в связи с этим всем необходимо подождать некоторое время, до завершения технических работ.

Приносим извинения за предоставленные неудобства и желаем Вам приятной игры после включения серверов.

После завершения профилактических работ ОБНОВЛЕНИЕ КЛИНЕТА НЕ ПОТРЕБУЕТСЯ.

seken

Ta widze, wgl troche strone zmienili, ogolnie na x100 normalnie moge grac, x13 pisze down, a x7 nawet nie widac na liscie serverow w grze  :oops:

Quibre

Na głównej już napisane że ponowne uruchomienie serwa o 16

Плановый профилактический рестарт в 16.00

Уважаемые игроки, наша администрация не сидит на месте и в данный момент мы предпринимаем еще одну попытку избавить сервер х13 от лагов сосок, в связи с этим всем необходимо подождать некоторое время, до завершения технических работ. Приносим извинения за предоставленные неудобства и желаем Вам приятной игры после включения серверов. После завершения профилактических работ ОБНОВЛЕНИЕ КЛИНЕТА НЕ ПОТРЕБУЕТСЯ.

PS.
Jak dobrze że nie zacząłem grać na starcie jak tu expić?? :D