TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

Pewnie za ciężko bo to 15 letni analfabeta  :oops:

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

PingwinekPikPok

Felus co do wieku / wyksztalcenia mozemy podyskutowac  moze masz 15 lat co mnie osobiscie nie wzrusza.

Troche mnie ponioslo ale skoro ktos jedzie mi od Glupkow i Slepcow to sorry.
Owszem moge uzywac przecinkow , pieknych zdan ale czasem trzeba sie znizyc do poziomu niektorych osob.

W woli wyjasnienia :
Felus - Nie wazelinuj "Bula" i nie wylewaj swoich wypocin za kilka ++ bo sie robisz zalosny.
Rowenka - tak moglem przeleciec po forum przeczytac z 40 postow (niektore dosc dlugie) , ale latwiej jest chyba zadac jedno proste pytanie ? ale coz zapominam ze tu sami Pro wymiatacze i musisz byc czujny jak wazka - zanim zadasz pyt. przejzyj 5k postow na forum czy czasem to pytanie juz nie padlo , badz czy nie ma gdzies odp. na twoje pytanie :).
CytatTheOnline.ru gra tam ktos z wiary z tgego forum ?
odp. koncowa Bula :
Cytatwybacz ale jak ktos jest na tyle GLUPI i SLEPY zeby nie zauwazyc ze temat ma 33(?) strony, do tego istnieje drugi temat(nie chce mi sie sprawdzac, otwarty/zamkniety) to chyba ta sytuacja spelnia wymagania stawiane przed moderatorami podczas uzwania sarkazmu

Jakie negatywne nastawienie po 1 prostym pytaniu :P

PuFF

Cytat: PingwinekPikPok w Sierpień 16, 2010, 07:36:37 AM
Felus co do wieku / wyksztalcenia mozemy podyskutowac  moze masz 15 lat co mnie osobiscie nie wzrusza.

Troche mnie ponioslo ale skoro ktos jedzie mi od Glupkow i Slepcow to sorry.
Owszem moge uzywac przecinkow , pieknych zdan ale czasem trzeba sie znizyc do poziomu niektorych osob.

W woli wyjasnienia :
Felus - Nie wazelinuj "Bula" i nie wylewaj swoich wypocin za kilka ++ bo sie robisz zalosny.
Rowenka - tak moglem przeleciec po forum przeczytac z 40 postow (niektore dosc dlugie) , ale latwiej jest chyba zadac jedno proste pytanie ? ale coz zapominam ze tu sami Pro wymiatacze i musisz byc czujny jak wazka - zanim zadasz pyt. przejzyj 5k postow na forum czy czasem to pytanie juz nie padlo , badz czy nie ma gdzies odp. na twoje pytanie :).
CytatTheOnline.ru gra tam ktos z wiary z tgego forum ?
odp. koncowa Bula :
Cytatwybacz ale jak ktos jest na tyle GLUPI i SLEPY zeby nie zauwazyc ze temat ma 33(?) strony, do tego istnieje drugi temat(nie chce mi sie sprawdzac, otwarty/zamkniety) to chyba ta sytuacja spelnia wymagania stawiane przed moderatorami podczas uzwania sarkazmu

Jakie negatywne nastawienie po 1 prostym pytaniu :P
negatyywne zdanie bo od kilkunastów postów pisza ze graja tam polacy a ty zadajesz pytanie ktore jest nie na miejscu to buko sie denerwoje.

bazant14

Cytat: PingwinekPikPok w Sierpień 16, 2010, 07:36:37 AM
TheOnline.ru gra tam ktos z wiary z tgego forum ?
zadajesz pytanie z serii, jakiego koloru jest czerowny maluch
po czym placzesz, ze nikt nie ma ochoty udzielic Ci odpowiedzi.....
te bajki wam tak mozg wyzarly  czy co, bo zaslanianie sie wakacjami jzu wyszlo z mody
Cytat: Tekilla w Sierpień 11, 2010, 11:24:52 PM
Przejćmy do rzeczy.
Myanime list:
1.Beyblade

PingwinekPikPok

ech szkoda ciagnac ten temat Bazant14 (wnioskuje lat 14) wyjdz symku z domu odejdz od kompa i przewiej karbitowke .Za ciezke pytania :")

Co do wakacji no moze masz wakacje ja je mialem jakies pare ladnych lat temu . I + dla ciebie za sugerowanie sie nick-ami :))) nick okresla wiek - jak zarzucisz sobie Pierre Woodman - to od razu oznacza ze jestes ruchaczem nr.1 :)))

GenesiZ

Cytat: PingwinekPikPok w Sierpień 16, 2010, 11:10:09 AM
ech szkoda ciagnac ten temat Bazant14 (wnioskuje lat 14) wyjdz symku z domu odejdz od kompa i przewiej karbitowke .Za ciezke pytania :")

Co do wakacji no moze masz wakacje ja je mialem jakies pare ladnych lat temu . I + dla ciebie za sugerowanie sie nick-ami :))) nick okresla wiek - jak zarzucisz sobie Pierre Woodman - to od razu oznacza ze jestes ruchaczem nr.1 :)))

nie ma 14nastu lat :) , ale teraz jeśli próbujesz zacząć z nim flame... zostaniesz zniszczony :<
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

bazant14

Przejćmy do rzeczy.
Myanime list:
1.Beyblade

bula

drogi pingwinku, JEZELI temat o serwerze ma 33 strony, to jakim cudem moze nie grac na nim ktokolwiek z tego forum? wiec TAK, jestes conajmniej glupi albo slepy

a ta twoja "odpowiedz koncowa" byla skierowana nie do ciebie tylko do argento

btw, kolejny argument na to ze jestes niekoniecznie sprawny umyslowo

Cytat: PingwinekPikPok w Sierpień 16, 2010, 11:10:09 AM
ech szkoda ciagnac ten temat Bazant14 (wnioskuje lat 14)

najpierw pisesz ze on ma 14 lat sugerujac sie nickiem a potem najezdzasz na niego za to ze sugeruje ze jestes dzieckiem bo masz nick PingwinekPukPuk, hipokryzja +++

@Felek
prosze cie wytlumacz mi jakim cudem ... no nie wiem, moze ja jakis inny jestem, ale jakim cudem jakikolwiek klan decyduje sie na przejscie z serwera typu theonline.ru x100 na l2j x2000?

xXxFelekxXx

jak wejdziesz na ts to ci wytłumaczę :p

Donqpwnz

Cytat: bula w Sierpień 16, 2010, 02:19:49 PM

@Felek
prosze cie wytlumacz mi jakim cudem ... no nie wiem, moze ja jakis inny jestem, ale jakim cudem jakikolwiek klan decyduje sie na przejscie z serwera typu theonline.ru x100 na l2j x2000?

Trzeba mieć sześć-iksów w nicku :D

Fast3r

Cytat: Donqpwnz w Sierpień 16, 2010, 09:52:26 PM
Cytat: bula w Sierpień 16, 2010, 02:19:49 PM

@Felek

Trzeba mieć sześć-iksów w nicku :D

I byc low BD

Naito

Ja też jestem pewnie jakiś inny, ponieważ nie rozumiem waszego zdziwienia oO

Jeżeli klan typu "Felki" postanowił zmienić serwer to może oznaczać, że:

- Na serwerze już im się znudziło,
- Mają -_-'ane u wszystkich i nie przyjemnie się zaczęło grać,
- Mają zbyt mało czasu na grę z różnych powodów,
- Lub po prostu chcą być tymi "naj" a gdzie i w jaki sposób nie ma znaczenia,

Co jest powodem zmiany serwera nie mam pojęcia, ponieważ jest sporo różnych możliwych przyczyn. Ale żeby aż tak dziwić się z tego co nie jest niczym dziwnym, jest dla mnie nie pojęte...

Tak przy okazji Felek jeśli to czytasz to napisz mi na gg czemu, ponieważ sam jestem ciekawy ;)
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

HellSign

Cytat: Naito w Sierpień 17, 2010, 05:53:38 AM
Ja też jestem pewnie jakiś inny, ponieważ nie rozumiem waszego zdziwienia oO

Jeżeli klan typu "Felki" postanowił zmienić serwer to może oznaczać, że:

Co jest powodem zmiany serwera nie mam pojęcia, ponieważ jest sporo różnych możliwych przyczyn. Ale żeby aż tak dziwić się z tego co nie jest niczym dziwnym, jest dla mnie nie pojęte...

Tak przy okazji Felek jeśli to czytasz to napisz mi na gg czemu, ponieważ sam jestem ciekawy ;)

To zdziwienie jest wytłumaczalne. Ponieważ klan Felka stanowił polskie community serwera wraz z Team Zonem, który na dobrą sprawę robił przymiarkę do RPG CLUB'a.

Czyli naszym rodakom na serwerze polecamy wakacyjne kursy języka rosyjskiego.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

xXxFelekxXx

Większość ludzi po wyjeżdzała np. leader jednego z const pt na 2 tygodnie etc. lub poprostu nie chcą grać na zrusyfikowanym serwie , w  4 pt nam było się już ciężko bić o cokolwiek z zergiem rfnc , bo w sumie tylko rfnc i jopka coś robią na serwie . Zostało nas hmm 12 osób które niema dużo obecnie czasu na grę więc zrobiliśmy sobie przerwę by pograć póki co na pvp serwie . Do tego po naszym odejściu tornado zrobiło się 1side serwer już całkiem rfnc ma 7 zamków i all ruscy liżą im dupę a polaków na serwie ubywa.

Fast3r

Cytat: xXxFelekxXx w Sierpień 17, 2010, 06:10:22 AM
Większość ludzi po wyjeżdzała np. leader jednego z const pt na 2 tygodnie etc. lub poprostu nie chcą grać na zrusyfikowanym serwie , w  4 pt nam było się już ciężko bić o cokolwiek z zergiem rfnc , bo w sumie tylko rfnc i jopka coś robią na serwie . Zostało nas hmm 12 osób które niema dużo obecnie czasu na grę więc zrobiliśmy sobie przerwę by pograć póki co na pvp serwie . Do tego po naszym odejściu tornado zrobiło się 1side serwer już całkiem rfnc ma 7 zamków i all ruscy liżą im dupę a polaków na serwie ubywa.

ColdWind > RFNC

bula

Donqpwnz

Polskie klany zawsze były daleko za murzynami :afro:

Do jakiejś solidnej opozycji czas dojść, anty rfnc

StormR

Dobra opozycja byłaby możliwa tylko wtedy, kiedy zebrałoby się kilka dobrych wyfarmionych party z żywym supportem, i nie mówię tu tylko o graczach z pl, ale również z poza oprócz ruskich "plebsów". W tym momencie nie jest to możliwe, polaków jak na lekarstwo, eng - jak na lekarstwo, ruskich i botów: więcej niż można sobie wyobrazić :) i do cholery server x100, gdzie farma trwa wieki, wolę nie myśleć co by było gdyby nie miły Pan NPC - Dlvl Manager czy jak mu tam. Szkoda, że nie ma szans raczej na h rate server GF l2off bez Ruskich, no cóż złe czasy nastały, do plików ma dostęp tylko skorumpowana część globu. Cóż i tak będzie do wykradzenia kolejnych plików, ale wtedy to raczej już zostanie garstka ludzi przy L2 ;)

bazant14

nie

masz na mysli koniec silent farmy? wydaje m isie ze to akurat bylby przyjemny moment ale nvm

.... dlatego gralismny na x100

na serverze gdzie 99,9% ludzi wraz z gmami pisze Cyrylica a z ang znaja 2 slowa "y or n"
nie da sie praktycznei z nikim dogadac, jakakolwiek polityka nei wchodzi w gre,
ruskie wola kilka low pt swoich rodakow, z ktorymi mozna latwo sie dogadac zamiast jakichs tam obcokrajowcow

Co jest powodem zmiany serwera nie mam pojęcia,
jezeli to mozlwie to prosze nie skakaj nam do topicu skoro o niczym nie masz pojecia

Cytat: bula w Sierpień 17, 2010, 10:29:28 AM
Cytat: Fast3r w Sierpień 17, 2010, 09:59:57 AM
ColdWind > RFNC

karta graficzna > faster
qft
Przejćmy do rzeczy.
Myanime list:
1.Beyblade

bula

Cytat: Donqpwnz w Sierpień 17, 2010, 11:49:01 AM

solidnej opozycji? Jopki moze, ale wiadomo jak to z jopkami jest, a reszta jest smiechu warta, wlasnie obejrzalem fraps 84 HE z archer party RFNC w ktorym nawet nie ma trickstera, bili sie o gludio z jakims smiesznym klanem ktory ma w crescie zolte skrzydla(Cardinal?) i ten lolHE z icarus lukiem bil po ... 3-7k, wiec o jakiej my tu opozycji mowimy jak widzac archer party nikt nawet windstorma/copa nie wrzuci

to party ktore jest na frapsie dostaloby od kazdego naszego pt jak tam gralismy a tutaj trzymaja 2 party "opozycji" na moscie bez najmniejszego problemu

Donqpwnz

jeszcze tydzień-dwa i koniec

no wyboru za bardzo nie ma

Naito

@bazant14

Przeczytaj mojego posta 1000 razy, zanim coś napiszesz. Może wtedy zrozumiesz jego przekaz. Aha i nie unoś mi się tu, ponieważ ten topic nie jest tylko i wyłącznie twój.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

StormR

Cytat: bula w Sierpień 17, 2010, 04:08:58 PM
Cytat: Donqpwnz w Sierpień 17, 2010, 11:49:01 AM

solidnej opozycji? Jopki moze, ale wiadomo jak to z jopkami jest, a reszta jest smiechu warta, wlasnie obejrzalem fraps 84 HE z archer party RFNC w ktorym nawet nie ma trickstera, bili sie o gludio z jakims smiesznym klanem ktory ma w crescie zolte skrzydla(Cardinal?) i ten lolHE z icarus lukiem bil po ... 3-7k, wiec o jakiej my tu opozycji mowimy jak widzac archer party nikt nawet windstorma/copa nie wrzuci

to party ktore jest na frapsie dostaloby od kazdego naszego pt jak tam gralismy a tutaj trzymaja 2 party "opozycji" na moscie bez najmniejszego problemu

Jakbyś był tak miły podaj mi linka na pm z tym frapsem, proszę :) Jestem zainteresowany tym jak archerami się ciśnie szczerze mówiąc

JesseJames

http://yfrog.com/n6shot00007rbj
w sumie to jest najbardziej rozwinięty rusek z jakim rozmawiałem
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL