[Zapowiedz] L2 Age][World (IL) HR (Start 24.04)

Zaczęty przez Age][World, Kwiecień 16, 2010, 05:29:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Zapowiada się coraz fajniej, coraz więcej clanów się deklaruje. Wszystko powoli zmierza w dobrym kierunku.

No zobaczymy jak to będzie. Może wkońcu doczekamy się dobrego mid'a na plikach L2OFF zrobionego przez polaka. :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kaganpwnz

taa i zajebanego jakimis lol customami  :oops:
naprawde bedzie w chuj ludzi na tym servie
POLECAM !11

Nightmare997

NIECHCESZ NIE GRAJ I NIE -_-' IM REKLAMY jak mnie to -_-'ia!!!

edit
dzis o 19 start?

Asoko

Musze zreflektować to co wcześniej napisałęm - powstała ankieta odnośnie wszystkich customów i użytkownicy mają zadecydować. Teraz według mnie zapowiada się niezły serwer.

Rickert

Decyzja zapadła, na serverze nie będzie customów.

Genesiss

niezmiernie mnie to cieszy, ale że tak powiem... Kiedy admin ogarnie rejestracje i wszystko? bo jak na razie to szczerze mówiąc ten serwer niczym mnie nie zaskoczył dotychczas prócz reklamy i plików OFFowych. Dodatek to jeszcze strona na bezpłatnym hostingu, wiem że czekacie na Dnsy ale najpierw trzeba było na nie poczekać, przygotować wszystko i dać reklamę.

Nightmare997

TankerEk

Common sense
So rare that it's a super power

AbaddoN

Aj szkoda ze nie ma customow, ale i tak serwer zapowiada sie super ;)

kaganpwnz

Cytat: AbaddoN w Kwiecień 20, 2010, 01:10:17 PM
Aj szkoda ze nie ma customow, ale i tak serwer zapowiada sie super ;)
zapowiada kurwa
bety jak nie bylo tak nie ma, podobno jeszcze cos z rejestracja sie zjebalo wiec server bedzie otwarty tylko na LIVE gdzie bedzie masa bugow  :mrgreen:

Rickert

No tak, tylko zobacz, że start jest 24, i jeżeli ogarną te konta, to będzie dobre 2/3 dni bety. :)

Fat4lity

kaganpwnz

moglby mi ktos podrzucic patcha ? bo na forum/stronie link nie dziala :(

Rysio1500

Serwer zapowiadał się dobrze ale niestety. Kolejny lol admin co nie potrafi plików ogarnąć no i tekst który zapamiętałem z jakże długiej, 15-minutowej bety - nie znam komendy (admin nie potrafi wskrzesić żal). Najpierw pierdzieli się ze stronką od rejestracji 2 dni a jak ludziom smaka na bete narobił to odpalił na 15 min a potem pisze że off i nie bedzie bety (chociaż była to kolejna, 5-6 beta trwająca jakieś max 20 min). Stanowczo nie polecam, a adminowi proponuje naukę komend najpierw i ogarnij pliki bo jak na razie to ludzie mają z ciebie niezły ubaw

kaganpwnz

Cytat: Rysio1500 w Kwiecień 21, 2010, 09:05:41 AM
Serwer zapowiadał się dobrze ale niestety. Kolejny lol admin co nie potrafi plików ogarnąć no i tekst który zapamiętałem z jakże długiej, 15-minutowej bety - nie znam komendy (admin nie potrafi wskrzesić żal). Najpierw pierdzieli się ze stronką od rejestracji 2 dni a jak ludziom smaka na bete narobił to odpalił na 15 min a potem pisze że off i nie bedzie bety (chociaż była to kolejna, 5-6 beta trwająca jakieś max 20 min). Stanowczo nie polecam, a adminowi proponuje naukę komend najpierw i ogarnij pliki bo jak na razie to ludzie mają z ciebie niezły ubaw
nie podoba sie to nie graj, nikogo nie obchodzi to co piszesz

TankerEk

Ty kagan jakis dziwny jestes 2 posty wczesniej na tej samej stronie sam na nich jedziesz a teraz wielki obronca  :shock:
Common sense

kaganpwnz

niczego tutaj nie bronie, poprostu mam prawo do wyrazania wlasnej opinni na ten temat

TankerEk

Common sense

kaganpwnz

Fat4lity

Cytat: kaganpwnz w Kwiecień 21, 2010, 03:05:50 PM
no a czy ja mowie ze on cos robi źle ?

Tak, tutaj:

Cytat: kaganpwnz w Kwiecień 21, 2010, 01:38:45 PM
nikogo nie obchodzi to co piszesz

Dorosły facet nie jest tak zmienny, a jeśli już to przed pisze 'cofam to co pisałem/sądziłem na temat serwera' itp Natomiast nagle stałeś się jego obrońcą.

Ja od początku jestem ZA, bo serwer mi się podoba.

Age][World

Cytat: Rysio1500 w Kwiecień 21, 2010, 09:05:41 AM

heh śmieszny jesteś. Powiedz mi kiedy nie wiedziałem jakieś komendy ? ;D
Pewnie chodzi ci o to ze poruszałem się przez teleport. To nie l2j kolego.
Tutaj żeby się gdzieś dalej teleportować trzeba znać /loc (xyz), a na pamięć to tych liczb nie znam. A na ressa nie ma komendy, trzeba przez scrolla. Wiec wpierw się zastanów co piszesz.

Po za tym, zapraszam na serwer, coraz więcej ludzi/klanów deklaruje się, że będzie grac.
Start 24.04.

Pozdrawiam //Vladimir.

kaganpwnz

Cytat: Fat4lity w Kwiecień 21, 2010, 03:35:37 PM

Dorosły facet nie jest tak zmienny, a jeśli już to przed pisze 'cofam to co pisałem/sądziłem na temat serwera' itp Natomiast nagle stałeś się jego obrońcą.

nie musisz mnie pouczac jak postepuje dorosla osoba, nie znasz mnie, a juz na pewno nikt nie jest i nie bedzie taki jak to napisales wczesniej  :D
moze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, wiec napisze to jeszcze raz co napisalem wczesniej:
mam prawo do wyrazania wlasnej opinni na dany temat, a pouczaniem innych oraz jak wyglada charakter danej osoby (to co napisales jest smieszne :D ) krzywdzisz samego siebie wiec
take care ;]

Fat4lity

Cytat: kaganpwnz w Kwiecień 21, 2010, 04:12:18 PM
nie musisz mnie pouczac jak postepuje dorosla osoba, nie znasz mnie, a juz na pewno nikt nie jest i nie bedzie taki jak to napisales wczesniej  :D
moze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, wiec napisze to jeszcze raz co napisalem wczesniej:
mam prawo do wyrazania wlasnej opinni na dany temat, a pouczaniem innych oraz jak wyglada charakter danej osoby (to co napisales jest smieszne :D ) krzywdzisz samego siebie wiec
take care ;]

Ale patrząc na to, w jaki sposób 'kleiłeś' tamte posty i to, że bawisz się w fanboja nikt nie będzie brał Twoich jak Ty to nazywasz 'opinii' pod uwagę ;)

A czytać ze zrozumieniem potrafię mistrzu ;) Problem w tym, że sam nie wiesz o czym piszesz a później się wypierasz ;)

Tak więc bywaj ;>

kaganpwnz

Cytat: Fat4lity w Kwiecień 21, 2010, 05:11:18 PM
Cytat: kaganpwnz w Kwiecień 21, 2010, 04:12:18 PM
take care ;]

Ale patrząc na to, w jaki sposób 'kleiłeś' tamte posty i to, że bawisz się w fanboja nikt nie będzie brał Twoich jak Ty to nazywasz 'opinii' pod uwagę ;)

czyli to ze ukradliscie crest clanu Gears Of War tez jestescie fanboiami ? a moze zlodziejami ?  :D

Fat4lity

Cytat: kaganpwnz w Kwiecień 21, 2010, 05:54:59 PM
czyli to ze ukradliscie crest clanu Gears Of War tez jestescie fanboiami ? a moze zlodziejami ?  :D

A czy mój klan tak się nazywa lub czy mam taki nick? ;)