Opłaca się zaczynać grać ?

Zaczęty przez nawrot, Kwiecień 24, 2010, 11:52:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nawrot

Witam opłaca się zacząć grać na Serwie ? Od Nowa ? Jak wygląda online przeciętny? Dzięki za odp ;p

Viz

CHcesz znowu kogos na itemy ochujac ? ^^

@ Duzy online od zera jak sie szybko sfarmisz i zrobisz atri mozna grac a tak to wpierdziel na kazdym kroku ; D

mrow

Ja gram od tygodnia, powolutku sobie expie, tak gram 4fun i jest dobrze. Na wielu low/mid lvl lokacjach sa ludzie i gra sie dobrze.  Jesli chcesz sie wybic do pierwszych szeregow serwera to moze byc juz za pozno, ale jesli szukasz przyjemnosci to serwer dla Ciebie. Sredni online hm.. widzialem z rana ok 2000 ale juz po poludniu/wieczorami 4500+ a moze i nawet 5000
Pwrót do gry - 02-12-2011r

Naito

@up
Na wybicie sie nigdy nie jest za pozno, poniewaz jesli sie ogarnia potrafi myslec i ma sie sporo czasu to zawsze w koncu znajdzie sie w dobrym miejscu o odpowiedniej porze dzieki czemu kazdy kto tylko chce i sie stara doczeka swojej chwili.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Lokocz

Cytat: Naito w Czerwiec 12, 2010, 02:33:19 AM
@up
Na wybicie sie nigdy nie jest za pozno, poniewaz jesli sie ogarnia potrafi myslec i ma sie sporo czasu to zawsze w koncu znajdzie sie w dobrym miejscu o odpowiedniej porze dzieki czemu kazdy kto tylko chce i sie stara doczeka swojej chwili.

wow +1

fart200

Jesli załapiesz sie do dobrej ekipy to bez problemu w 2 tygodnie bedziesz 78+ sprzet comon wiec na początek  wystarcza. Kasa łatwo zdobyc.

RazielIII

dokladnie jesli ogarniasz gre i masz czas to na wybicie sie nigdy nie jest za pozno, imo nawet za rok bys dal rade :) szczegolnie ze jest to GFinal
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

thorm1989

mozesz dolaczyc do ooc, farmic bez warow w cytdeli, ba nawet uda sie czasami przyspamowac npc od tezzy i ja zabic. ale oczywiscie o mass pvp mozesz zapomniec.
.i.

jac0l

Cytat: RazielIII w Czerwiec 12, 2010, 11:04:33 AM
dokladnie jesli ogarniasz gre i masz czas to na wybicie sie nigdy nie jest za pozno, imo nawet za rok bys dal rade :) szczegolnie ze jest to GFinal
za rok to na tym surfie zostanie prawdopodobnie tylko Raziel i klan OOC.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Lokocz

Cytat: jac0l w Wrzesień 21, 2010, 06:06:12 PM
Cytat: RazielIII w Czerwiec 12, 2010, 11:04:33 AM
za rok to na tym surfie zostanie prawdopodobnie tylko Raziel i klan OOC.
maja wara z mobami - niekonczacy sie fun

olq

Samemu ciezko, wlasciwie nie ma co liczyc na random party. Najlepiej grac dd z psem +wc na boksie.

Lokocz

Cytat: olq w Październik 05, 2010, 12:51:12 PM
Samemu ciezko, wlasciwie nie ma co liczyc na random party. Najlepiej grac dd z psem +wc na boksie.
gowno prawda, randomy zlozyly mi kolo 3 setow s80 ^^

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Lokocz

Cytat: cycu766 w Październik 11, 2010, 04:09:29 PM
Cytat: Lokocz w Październik 10, 2010, 07:42:36 PM
randomy zlozyly mi kolo 3 setow s80 ^^

expisz z ooc..? :D
nie, ludzi z ruskiego rynku do pt bralismy i tez sie dalo i jak ktos mi powie ze pt z randomami na hb nie zadziala to go wysmieje, a w czasie sesji jak nikt prawie nie gra, tez trzeba sobie jakos radzic