Critical Error. Problem z karta graficzna.

Zaczęty przez kryczas, Maj 04, 2010, 01:58:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kryczas

Witam,
Gram na prywatnym serverze L2Gold - www.l2euroworld.com na c4. Gdy uruchamiam gre ukazuje sie czarny ekran i przez chwile cursor lineage i wyskakuje mi error:

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 696 MHz with 253MB RAM
Video: Intel(R) 82815 Graphics Controller (3196)

CreateTexture failed(D3DERR_INVALIDCALL).
CompositeTexture (Param:USize=512,VSize=512,D3DFormat=21,Texture=a4cb1f8

History: FD3DTexture::Cache <- FD3DRenderInterface::CacheTexture <- FD3DRenderInterface::EnableLighting <- FBspDrawList::Render <- SolidRendering <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FSkySceneNode::Render <- NoStencilRendering <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FSkySceneNode::Render <- NoStencilRendering <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FSkySceneNode::Render <- NoStencilRendering <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Wiem ze moj laptop nie jest cudem techniki ale odpalalem juz c4 na karcie graficznej 8mb. Wiec ta ktora ma 32 powinna uciagnac l2. Licze na pomoc i z gory dzieki :)

Kamal

Dla mnie jest dziwne, że masz na nim XP...

Ta seria intela z tego co pamiętam to wbudowane układy graficzne, bez akceleratora 3D pow. 16 bit...

Spróbuj odpalić zmieniając color depth na 16 bitów w options.ini (ColorBits=16), możliwe, że również filtr textur i wszystkie improvementy będą do wyłączenia