Rpg x5 szukam klanu

Zaczęty przez jh0ri, Maj 13, 2010, 05:59:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jh0ri

Szukam polskiego klanu na rpg x5 wraz z moim koleszka .
/Glad 54/tyr 54/Bd 54 +supporty , potrafimy włączyć nolife mode wiec po 18h dziennie to pikuś . : )
Oferujemy pomoc dla początkujących oczywiście exp bo za majętni nie jesteśmy, online na siege itp.
Od klanu oczekujemy aktywności , pomocy , (vt,ts).
Klan nie musi być jakiś pr0 ogar (ale aktywni gracze mile widziani).
Pisać w grze albo na forum.
Pozdrawiam.
Тихий!!! Тихий!!!

HellSign

wyfarmcie sobie noblessy i szukajcie czegoś między narodowego, albo zagranicznego w pełni. Polskie śmierdzą
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Bled

Cytat: HellSign w Maj 16, 2010, 09:50:58 AM
wyfarmcie sobie noblessy i szukajcie czegoś między narodowego, albo zagranicznego w pełni. Polskie śmierdzą
na chvj cos piszesz jak nie grasz na tym servie i chuja wiesz co sie dzieje i kto gra a te zlote rady wsadz sobie gleboko w jave
jedyny polski klan ktory gra to chyba darkrabarbar tyle ze dochodzenie do klanu na tym lvu nie ma sensu

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

HellSign

Cytat: Bled w Maj 16, 2010, 10:32:04 AM
na chvj cos piszesz jak nie grasz na tym servie i -_-'a wiesz co sie dzieje i kto gra a te zlote rady wsadz sobie gleboko w jave
jedyny polski klan ktory gra to chyba darkrabarbar tyle ze dochodzenie do klanu na tym lvu nie ma sensu

No no :) a jednak miałem rację
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

!ArO

http://www.rpg-club.com/en/?p=clans Całe ally Middenheim ( 3 klany) oraz całe ally Iluminati (również 3 klany) to PL klany ;) Legion jak i Lexy to też PL klany..
Co do tych teorii o dochodzeniu do international.. to dobrze ci odpowiedział nie masz zielonego pojęcia, a komuś radzisz.. z tego co wiem to takie np. Geno odrzucało całe consta ludzi 79-80  z noblami i ubranych w s grade.. Więc do jakiego international miałby niby dojść do ph34r, TeamZone, a może do Pand? Jak dla mnie to te klany wcale dużo większej siły nie stanowią niż Middenheim ;)

Bled

Cytat: HellSign w Maj 16, 2010, 10:52:09 AM
Cytat: Bled w Maj 16, 2010, 10:32:04 AM
na chvj cos piszesz jak nie grasz na tym servie i -_-'a wiesz co sie dzieje i kto gra a te zlote rady wsadz sobie gleboko w jave

No no :) a jednak miałem rację
no raczej nie bo jak napisal aro zeby dojsc do geno czy tez afl to raczej noble nie wystarczy wiec ...