Najlepszy Polski klan na Lamcer

Zaczęty przez Chiniol, Czerwiec 01, 2010, 12:44:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Który z wymienionych polskich klanów jest twoim zdaniem najlepszy? :D

LastResоrt
26 (20.8%)
Ассассинс
10 (8%)
Swords
5 (4%)
Outcasters
43 (34.4%)
1
5 (4%)
FarmersFamily
5 (4%)
Luciferion
21 (16.8%)
Nemezis
2 (1.6%)
ZOMO
5 (4%)
TT
3 (2.4%)

Głosów w sumie: 125

Głosowanie skończone: Czerwiec 21, 2010, 12:44:54 PM

Gorthall

Zakładać konta na forum żeby napisać ave satan, niektórzy naprawdę mają zrytą banie... :noob:
Gorthall - EE 80+
Last Resort Clan
Lancer @ RU OFF

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Eldalote

Cytat: DonK. w Czerwiec 03, 2010, 12:55:58 AM
Pamietaj ze nie spie.

A my w LoL'a w lolowym składzie. Qq
Oczywiście zabrakło no sami wiecie kogo XD
Changed forum acc => Bubacz

zasłona zła

Cytat: Gorthall w Czerwiec 03, 2010, 12:50:57 AM
Zakładać konta na forum żeby napisać ave satan, niektórzy naprawdę mają zrytą banie... :noob:

Nie no faktycznie bieganie wirtualnym elfem z bandą wyimaginowanych przyjaciół jest dużo bardziej inteligentne i rozwojowe.
AVE SATAN 666
Jstem zasłoną zła na karniszach piekieł!!!
P.S. Zbierajcie jabłka dla SZATANA!!!

Arannel

Cytat: Gorthall w Czerwiec 03, 2010, 12:50:57 AM

Zryta bania to cię sklepał, czcij Pana Czarnego albowiem on jest wielki.

Hail Satanas!!!

Chiniol

widze ze ankieta zostala lekko zapomniana... wiec trzeba cos z tym zrobic...

hummm... co by tu zrobic ... co by tu zrobic... :D hummm....

Jak uwazacie dlaczego OC jest na pierwszym miejscu... imo to jest clan farmerski w ktorym niewiele sie dzieje, kazdy grzebie we wlasnej const piaskownicy, taki clan aby byl, bez perspektyw...

netheril

Cytat: Chiniol w Czerwiec 08, 2010, 09:52:15 AM
widze ze ankieta zostala lekko zapomniana... wiec trzeba cos z tym zrobic...

hummm... co by tu zrobic ... co by tu zrobic... :D hummm....

Jak uwazacie dlaczego OC jest na pierwszym miejscu... imo to jest clan farmerski w ktorym niewiele sie dzieje, kazdy grzebie we wlasnej const piaskownicy, taki clan aby byl, bez perspektyw...
idz pogadaj ze swoimi ruskimi kolegami z 1  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Mscici3l

Cytatidz pogadaj ze swoimi ruskimi kolegami z 1  :oops:
Bez nienawisci do mojego klanu ok ?!  :oops:
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Alarion

ee a to ciebie to fragowaliśmy na siege jak byłeś w TT. Już zmiana? Tak BTW powiedz mi Mściciel, bo ciekaw jestem, dlaczego TT postanowiło pomóc fame ally? Orientujesz się może? ; >

Chiniol, jak tam, ruski już dobrze wyćwiczyłeś jako jedyny(?) Polak w klanie? ^^

A z perspektywami, no cóż, to Twoje zdanie.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

666

Nie żebym bronił Oc ale tak z czystej ciekawości ......

Chinol a niby czym specjalnym 1 się wyróżnia ze nie jest klanem farmerskim nikt nie grzebie się w swojej const kuwecie i jesli to nie tajemnica to podziel się informacja o tych wspaniałych perspektywach )
In The Name Of Satan ...

Alarion

bo to jedna wielka rodzina i codziennie możesz dostać autograf od JustPaula xD
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Chiniol

Cytat: Alarion w Czerwiec 08, 2010, 10:18:23 AM
...
Chiniol, jak tam, ruski już dobrze wyćwiczyłeś jako jedyny(?) Polak w klanie? ^^
...

Jestem mile zaskoczony otwartoscia, ograniem mila atmosfera panujaca w clanie z za naszej wschodniej granicy. Kazdy oczywiscie ma swoje zdanie, ja uwazam ze to byla naprawde dobra decyzja.

Cytat: 666 w Czerwiec 08, 2010, 10:24:12 AM
...
Chinol a niby czym specjalnym 1 się wyróżnia ze nie jest klanem farmerskim nikt nie grzebie się w swojej const kuwecie i jesli to nie tajemnica to podziel się informacja o tych wspaniałych perspektywach )

Jedynka moze nie jest najleprzym clanem ale jest jedna zasadnicza roznica pomiedzy clanami typu 1/Espada/czlonkami Aegis/Faimem/LastResort itp itd a OC, mianowicie sa to clany PVP w ktorych ludzie czerpia przyjemnosc z gry oraz ze wspolnej rywalizacji... z postow Alariona jak i z wlasnego doswiadczenia wnioskuje iz OC jest clanem typowo farmerskim ktory nie moze sobie pozwolic na wojny z "silniejszym".

Cytat: Alarion w Czerwiec 08, 2010, 10:44:16 AM
bo to jedna wielka rodzina i codziennie możesz dostać autograf od JustPaula xD

Jesli chcesz moge Ci zalatwic hero msg:). autografow nie zbieram.

tytusDeZoo

Chinol a w tym ruskim klanie jak wbijali / wbijaja levele ??

Z donacji czy moze exp leci z pvp ??
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Azella

z tego co ja pamiętam to mieli wojnę z połową serwera i to tą mocniejszą i do tego zergiem hero (było tak że 24 hero mieli aegisi)

Kiedyś było ally 1 espady i jeszcze jednego klanu którego nie znam. Walczyli z aegis i klanami wspierającymi (triada, Immortals i kilka innych już nieistniejących)

Zosiek

DonK.

schowaj sie synek, nty to juz post gdzie pierdolisz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Azella

nope

ja mówie o czasach przed pojawieniem się ciebie na serwerze zosiek. Bo jesteś już po powrocie 1 czy espady z despariona.

byłtrzeci klan ale za boga nie pamiętam jak sie nazywał :)

Eldalote

Chiniol

Cytat: tytusDeZoo w Czerwiec 08, 2010, 11:28:01 AM
Chinol a w tym ruskim klanie jak wbijali / wbijaja levele ??

Z donacji czy moze exp leci z pvp ??

Czy ty myslisz ze tu wszyscy maja 84 lvl i 300 atri w broniach ... bo nie rozumiem wojny sa exp jakos leci co prawda powoli bo powoli ale leci... moze dla tego ze padamy za 0,08-0,03 czy jakos tak a nie za 0,8 jak ktos was pekuje :D

A i jeszcze jedno ogarniete party na 81 ze srednim sprzetem potrafi nawiazac wyrownana walke z ~83+ wiec nie mam pojecia dlaczego OC boi sie wojen.

Azella

lempartus

My się nie boimy wojen.
Mamy ich kilka i na ten moment wystarczy.  Jeśli chodzi o inne klany tylko 1 party z klanu Swords na siłę stara sobie coś udowodnić i sporadycznie  atakują jakieś nasze farm party.

Co do normalnego pvp zapytaj kolegów z sojuszu kiedy ostatnio udało im się wygonić moje party z Fogu i ile dropow już stracili.

Wracając do tematu, na każdą wojnę przyjdzie czas, a wstrzymywanie rozwoju klanu tylko po to by komuś udowodnić:  jesteśmy zajebiści mamy wojnę z całym serwerem, a później quitnąć w diably, nie ma dla mnie żadnego celu.

Nie przyszliśmy na ten serwer by z niego uciekać po kilku miesiącach.
Na zbudowanie sensownego klanu potrzeba sporo czasu
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Azella

hm...

coś w tym jest jakkolwiek w fogu teraz siedzą tylko jakieś lolparty bo tam max do 82 (chyba) więc to że klepiecie jakiś tam ex moonspeli czy kolesi z farm klanów którzy stali się factorami to trochę mało znaczy dla mnei :)

bez urazy ofc i nie jest to flame a proste stwierdzenie faktu..

Eldalote

Na 82 jeszcze ujdzie, na 83 już masz 1/2 mobów ciemnoniebieskich i wtedy jest qq

Itherus

Cytat: Azella w Czerwiec 08, 2010, 01:41:23 PM
hm...

coś w tym jest jakkolwiek w fogu teraz siedzą tylko jakieś lolparty bo tam max do 82 (chyba) więc to że klepiecie jakiś tam ex moonspeli czy kolesi z farm klanów którzy stali się factorami to trochę mało znaczy dla mnei :)

bez urazy ofc i nie jest to flame a proste stwierdzenie faktu..

odezwał sie kox z 79 levelem :D

I dobrze niech sie bija z kim chca ich sprawa ich polityka ich zabawa. A reszta pilnować własnego koryta.