Vervada x 1500 Sezon 2 start 11/06/10 21:00

Zaczęty przez Shira, Czerwiec 06, 2010, 08:06:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

GenesiZ

Cytat: Rickert w Czerwiec 07, 2010, 01:37:04 PM
@gejnesis
Nie będę tracił na ciebie mojego jakże cennego noliferskiego czasu, wole pofarmić!

afraid?
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Rickert

Hahahahaahha, pamiętaj że nie muszę się Ciebie bać, bo dałeś mi swoją fotke. Co prawda po głosie się bym mógł bać. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Shira

Cytat: Rickert w Czerwiec 07, 2010, 01:37:04 PM
Że tak zapytam, mooby + rb będą odpowiednie do EQ (S grade / S80), czy zostaną takie jakie już były?

Oraz chciałbym się dowiedzieć, na jakich lokacjach będą farmy.

@gejnesis
Nie będę tracił na ciebie mojego jakże cennego noliferskiego czasu, wole pofarmić!
Farmy będą na Hot Springs i na Cruma Tower 1 i 2 na 3 wzmocniony rb core, moby będą ciu osłabione ale dodamy też nowe mocniejsze z lepszym dropem. Na farmach będą też stały mini rb .

PuFF

AbaddoN

mpxx24

想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Rickert

Shira

Nie będzie bety , mam grono osób które testują to co robimy i sami wszystko sprawdzamy.

Viz

Szkoda chetnie bym oblukal co i jak na tym serwie tak ze dwa dni przed startem : <

Rickert

Jak na Hr, to pliki są odpowiednie, był tylko problem z debuffami, bo np enchant debuffów na +25 etc. był gorszy niż debuffy na +0. O ile wiem zostało to naprawione, i jak na hr jest naprawdę miło.

PuFF

d366

"Zero korupcji, oraz overpowered donacji"

Set (5) Epiców +12 – 200 zł

piempek

@up
to samo chciałem napisać.
Jeżeli to nie jest overpowered donacja to co takową byś nazwał? ;p
Guild Wars 2 Aurora Glade- Yvety 80lvl Ranger
DOTA 2 Steam ID: Winford
Diablo 3: Yvette#2536

!ArO

Cytat: piempek w Czerwiec 07, 2010, 11:06:24 PM
@up
Pewnie coś co nie może zwykły gracz osiągnąć ;) np max enchant 15, a z doty 20..

wlador

Cytat: d366 w Czerwiec 07, 2010, 10:51:30 PM
"Zero korupcji, oraz overpowered donacji"

Set (5) Epiców +12 – 200 zł

Overpowered donacja to skille z innych profek, itemy z enchantem powyżej max itd.

d366

Cytat: !ArO w Czerwiec 07, 2010, 11:39:55 PM
Cytat: piempek w Czerwiec 07, 2010, 11:06:24 PM
@up
Pewnie coś co nie może zwykły gracz osiągnąć ;) np max enchant 15, a z doty 20..

Rozumiem że ty jako zwykly gracz zdobędziesz np. valakasa +12, który retailowo spawni się co 11 dni? Nie wspominając o tym że jednak sam go nie zabijasz, wiec raczej co prawie dwa tygodnie nie bedziesz enchantował kolejnego, bo kto inny powinien go dostac.

!ArO

Retail like resp epiców na pvp servie x1,5k?? no nie wiem napisali, że x2 drop jest bizu ale jak z respem nie wiem i ty chyba też nie więc.. wiem jednak jedno, że 200zł to niemało kasy  ;)

Viz

Jednak taka donacja imo to syf... Kazda donacja sprzetu jak dla mnie to syf

wlador

Cytat: Viz w Czerwiec 08, 2010, 12:45:57 AM
Jednak taka donacja imo to syf... Kazda donacja sprzetu jak dla mnie to syf

To idź grać na W][E gdzie nie donacisz = nie grasz, tutaj będzie można zdobyć to samo wkładając więcej czasu niż osoba która zadecyduje się pomóc w utrzymaniu serwera, a jak nie chcesz dotacji to płać abonament jak na retailu bo serwerów za darmo nie rozdają...

treD

Cytat: !ArO w Czerwiec 08, 2010, 12:23:17 AM
wiem jednak jedno, że 200zł to niemało kasy  ;)
nie przesadzajmy sciepka po 10/20 zl i farma oly gogo

PuFF

ale płacz co ci da bizu na +12 troszke wiecej m defa, i tak pewnie all beda robic eq max +6..

Widel

Coś krótko ta pierwsza edycja postała, ile? 3 miesiące?
Pzdr, Widel

Shira

Nom wypaliło się troszke , były też złe ustawienia a teraz moim zdaniem będzie pięknie ;)

Viz

Sus nie atakuj mnie tak : > Wyrazilem swoja opinie, dla mnie kazda donacja jakiegokolwiek sprzetu to bzdura i totalny syf... Donacje czapki zalozmy za 15-20zl to nawet ja bym sie skusil jak i wieksza liczba graczy, albo jakies fajne akcesoria itp itd, ale nie set epikow +12... Mowisz ze kazdy moze to zdobyc gdy gra sie wiecej... Sorry ale nawet przy online 200 zebys zrobil set epikow +12 musisz spedzic MNOOOSTWO czasu na tym . . .