Vervada x 1500 Sezon 2 start 11/06/10 21:00

Zaczęty przez Shira, Czerwiec 06, 2010, 08:06:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

x3nomorph

Rozumiem, ze chcecie zrobic server podobny do offa... czyli ludzie loguja sie tylko na pvp o epici : D
new future.

PuFF

Cytat: Viz w Czerwiec 08, 2010, 04:02:16 PM
Sus nie atakuj mnie tak : > Wyrazilem swoja opinie, dla mnie kazda donacja jakiegokolwiek sprzetu to bzdura i totalny syf... Donacje czapki zalozmy za 15-20zl to nawet ja bym sie skusil jak i wieksza liczba graczy, albo jakies fajne akcesoria itp itd, ale nie set epikow +12... Mowisz ze kazdy moze to zdobyc gdy gra sie wiecej... Sorry ale nawet przy online 200 zebys zrobil set epikow +12 musisz spedzic MNOOOSTWO czasu na tym . . .
ale ty jestes ****** kto dotuje czapki na hr? myślisz troche czy sie z Raziellem na łby pozamieniałes.

Viz

Na pewno by sie znalazly takie osoby :> ja bym chetnie se walnal czapencje... poza tym na chu.j na mnie naskakujecie? To juz nie mozna swojego zdania wyrazic na forum? Myslalem ze po to ono jest, aby kazdy mogl cos wtracic od siebie... Cos Ci sie nie podobaj to ku.rwa nie czytaj, albo nie komentuj...

Rickert

Susowi brakuje kasy na serwer, że taka dota?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Viz

Pewnie na info do s80 q potrzebuje na Dementie

PuFF

Cytat: Viz w Czerwiec 08, 2010, 04:31:55 PM
Na pewno by sie znalazly takie osoby :> ja bym chetnie se walnal czapencje... poza tym na chu.j na mnie naskakujecie? To juz nie mozna swojego zdania wyrazic na forum? Myslalem ze po to ono jest, aby kazdy mogl cos wtracic od siebie... Cos Ci sie nie podobaj to ku.rwa nie czytaj, albo nie komentuj...
tutaj jest max  +12 i co co dzadza bizu rb +12 taki płacz jak by były conajmniej na +30 500 m defa wiecej? niż na +3 idz pocficz zanim coś napiszesz.

Rickert

Ofc, bo all będą biegać w 5/5 epic, s80 +12 gaer... kk, go.

Taką maszyną jaką dysponujecie, kosztuje coś 200~~ zł miesięcznie. Powiedz mi, stawiasz serwer aby zarobić? Czy poco?

Jeżeli już ma być taka dota, to na pewno nie przez pierwszy miesiąc, no chyba że od początku chcesz coś zarobić.

PuFF

Cytat: Rickert w Czerwiec 08, 2010, 05:08:49 PM
Ofc, bo all będą biegać w 5/5 epic, s80 +12 gaer... kk, go.
nie all ludzie dotuje tylko 13 latki z przerośniętym ego. a kto bedzie dotował jakies durne czapki na hr?

Rickert

Skoro takie ceny,  wychodzi na to że chcą zarobić.

Jeżeli któryś z adminów pracuje, to poświęcenie takiej kwoty, dzieląc na 2(?) Adminów wychodzi po 100 zł, no nie powiesz mi, że osoba dorosła, z wykształceniem średnim nie zarabia więcej niż 1k+.

Viz

Puff nie obchodzi mnie kto, ale na pewno ktos by sie znalazl... I nie rozumiem Twoje bulwersu jestes az takim tepakiem ze nie mozesz pozostawic bez komentarza zdania innej osoby? Juz Ci mowilem cos Ci ku.rwa nie pasuje to do chu.ja nie czytaj...

PuFF

Cytat: Viz w Czerwiec 08, 2010, 05:18:46 PM
Puff nie obchodzi mnie kto, ale na pewno ktos by sie znalazl... I nie rozumiem Twoje bulwersu jestes az takim tepakiem ze nie mozesz pozostawic bez komentarza zdania innej osoby? Juz Ci mowilem cos Ci ku.rwa nie pasuje to do chu.ja nie czytaj...
płacz wiecej, ale +1 do ric'a napewno nie przez 1 miech taka dota.

Gandam

wyglada ciekawie :)) ciekawe czy ta maszyna utrzma nas na starcie :P
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

treD

wole sobie kupic pare browarow czy innych uzywek i biegac najebany po forgotten temple anizeli dotowac jakies smieszne czapeczki czy epicki

Gandam

kto co woli zachowajcie dla siebie oO ciaganie sie bez sensu dyskusja :) lepiej byscie pomogli go rozpromowac, bo z tego ma szanse cos wyjsc :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Widel

Wiele osób mówi że administracja tego serwera jest stronnicza? wie ktoś coś o tym?

btw, kto dotuje na serwerze gdzie jest wipe co 3 miesiące? Oo
Pzdr, Widel

Rickert

Tak, wiesz Clan Zeciora grał dam od początku do końca, mieli czasami większe "znaczenie" niż inni.

Widel

Cytat: Rickert w Czerwiec 08, 2010, 09:10:12 PM
Tak, wiesz Clan Zeciora grał dam od początku do końca, mieli czasami większe "znaczenie" niż inni.

Klan Zeciora tzn "Hooligans" czy jak oni tam?
Pzdr, Widel

Rickert

Tak, teraz też będą grali, więc się przekonamy co i jak.

PuFF

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

piempek

Guild Wars 2 Aurora Glade- Yvety 80lvl Ranger
DOTA 2 Steam ID: Winford
Diablo 3: Yvette#2536

Widel

Czyli podsumuję, nie grałem na 1 edycji, do tej się przymierzam ale nie podobają mi się 3 rzeczy:

1. Dotacja, która mi wygląda na robioną pod zysk dla administracji.
2. Wipe, które robi się po 3 miesiącach, trzeba być idiotą aby dotować na serwer który wipuje, poza tym osobiście nie będę dotował  co za tym idzie zdobycie takich epików +12 będzie kosztowało mnie mnóstwo czasu, nie chce ich dwa miesiące farmić, miesiąc pobiegać po pvp i potem będzie wipe...
3. Stronniczość administracji o której wspominałem powyżej.

Muszę poważnie się zastanowić nad wbiciem na ten serwer ponieważ są to poważne argumenty na NIE.
Pzdr, Widel

PuFF

Cytat: Widel w Czerwiec 08, 2010, 09:27:31 PM
Czyli podsumuję, nie grałem na 1 edycji, do tej się przymierzam ale nie podobają mi się 3 rzeczy:

1. Dotacja, która mi wygląda na robioną pod zysk dla administracji.
2. Wipe, które robi się po 3 miesiącach, trzeba być idiotą aby dotować na serwer który wipuje, poza tym osobiście nie będę dotował  co za tym idzie zdobycie takich epików +12 będzie kosztowało mnie mnóstwo czasu, nie chce ich dwa miesiące farmić, miesiąc pobiegać po pvp i potem będzie wipe...
3. Stronniczość administracji o której wspominałem powyżej.

Muszę poważnie się zastanowić nad wbiciem na ten serwer ponieważ to są poważne argumenty na NIE.
serv to perpetum mobile tym  że działa sam kase drukuje?

Rickert

Nie wiem, zapowiadało się na prawdę fajnie, do czasu ujawnienia doty.. :)