Vervada x 1500 Sezon 2 start 11/06/10 21:00

Zaczęty przez Shira, Czerwiec 06, 2010, 08:06:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

piempek

Guild Wars 2 Aurora Glade- Yvety 80lvl Ranger
DOTA 2 Steam ID: Winford
Diablo 3: Yvette#2536

Rickert

Cytat: Viz w Czerwiec 12, 2010, 12:29:30 AM
summon od paladina -_-'alajacy po 2.5k w draco seta kkthxbb
Z full buffem to nic dziwnego? ;o Ten piniks szybko pada. :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

virisken

Cytat: piempek w Czerwiec 12, 2010, 12:42:55 AM
Cytat: PuFF w Czerwiec 12, 2010, 12:38:49 AM
Cytat: piempek w Czerwiec 12, 2010, 12:30:23 AM
Shira, zrób coś z tankami.
ogarnij buff :D

what do you mean?
jak juz chcesz pisac w "ingliszu" to pisz poprawnie...
what you mean = co ty znaczysz?

mpxx24

jak na razie, zapowiada się kolejny 'mega-przeciętny' polski HR
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

RazielIII

wbilem wczoraj w nocy, ludzi troche jest, ale farmy duuzo
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

yeahu

Na razie zabawa jest przednia, polaczki padaja na pvp i drama mode on xD Najlepsza beka z DraconiX i Hooligans elita wsrod elit :D Just zerg ^^ :oops: Zawsze mnie to ciekawiło jak to jest leżeć na glebie i krzyczeć ze ktoś jest noobem jesli jedyna opcja ktora wtedy pozostala jest  "To  Village" ^^
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

GenesiZ

Cytat: yeahu w Czerwiec 12, 2010, 11:30:43 AM
Na razie zabawa jest przednia, polaczki padaja na pvp i drama mode on xD Najlepsza beka z DraconiX i Hooligans elita wsrod elit :D Just zerg ^^ :oops: Zawsze mnie to ciekawiło jak to jest leżeć na glebie i krzyczeć ze ktoś jest noobem jesli jedyna opcja ktora wtedy pozostala jest  "To  Village" ^^

Oh ah eh yh więcej emotek i 3x masturbacja. Oh Ty to jesteś faaajny :))))

Zawsze mnie to ciekawiło jak to jest leżeć na glebie i krzyczeć ze ktoś jest noobem

yeahu gracz który nigdy nie padł
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Scorpion

Cytatyeahu gracz który nigdy nie padł
Jak juz ktos pisze ze jest zajebisty niech moze napisze nick in-game, bedzie mozna przynajmniej zweryfikowac.
...

PuFF

zerg max 15 ppl? ty widziałeś zerg?

RazielIII

Cytat: PuFF w Czerwiec 12, 2010, 12:07:03 PM
jak na taki serv to czemu nie ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

yeahu

Oto flame tych którzy płakali i wyzywali jak dzieci zamiast pójść do miasta..... GOGO MOAR !!! Wasze zdanie znaczy tyle ze Oh eh i ah :D

Cytat: RazielIII w Czerwiec 12, 2010, 12:10:52 PM
Cytat: PuFF w Czerwiec 12, 2010, 12:07:03 PM
jak na taki serv to czemu nie ;p
Nie wiem gdzie ty grasz ale ja mowie o zergu na miare tego serwera w ktorym temacie teraz chcesz pokazac ze jestes fajny chodz i tak cie kazdy tu jedzie...

Cytat: Scorpion w Czerwiec 12, 2010, 11:55:36 AM
Cytatyeahu gracz który nigdy nie padł
Jak juz ktos pisze ze jest -_-'isty niech moze napisze nick in-game, bedzie mozna przynajmniej zweryfikowac.
Jak ty chcesz weryfikowac skilla na serwie gdzie klasy/skille sa zbugowane i Bóg wie co jeszcze to az mi sie smiac przez lzy chce. Tyle ci tylko powiem hehe

Cytat: Foxy w Czerwiec 12, 2010, 11:44:23 AM

Oh ah eh yh więcej emotek i 3x masturbacja. Oh Ty to jesteś faaajny :))))

Zawsze mnie to ciekawiło jak to jest leżeć na glebie i krzyczeć ze ktoś jest noobem

yeahu gracz który nigdy nie padł

1. Jak ja padam to nie robie emo placzu bo to załosne w chuj. A jak mam za duze cisnienie to gre wylaczam...
2.Wiem ze jestem fajny, ale widocznie ty o sobie masz zle mniemanie ktore musisz podbudować fajnymi wypowiedziami na forum gdzie Ci twoi koledzy ( twojego pokroju ) beda przyklaskiwac i poczujesz sie dowartosciowany ;) Pozdro pocwicz....
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

beka xD

mpxx24

Cytat: yeahu w Czerwiec 12, 2010, 12:12:00 PM
Jak ty chcesz weryfikowac skilla na serwie gdzie klasy/skille sa zbugowane i Bóg wie co jeszcze to az mi sie smiac przez lzy chce. Tyle ci tylko powiem hehe
jeśli Ty się chwalisz wygranym pvp na takim zbugowanym serwie, to aż mi się śmiać chce 'Tyle ci tylko powiem hehe'

jeszcze jakieś obiekcje ?

yeahu

Cytat: mpxx24 w Czerwiec 12, 2010, 12:24:37 PM
Cytat: yeahu w Czerwiec 12, 2010, 12:12:00 PM
jeśli Ty się chwalisz wygranym pvp na takim zbugowanym serwie, to aż mi się śmiać chce 'Tyle ci tylko powiem hehe'

jeszcze jakieś obiekcje ?

Tak bo nabijam te pvp na zjebanej postaci do reszty ktora praktycznie zadaje gowno a nie dmg, taki to pro serwer xD  :shock:
aha.

beka xD

Rickert

yeahu jaki masz nick?

Btw. graty robienia nicku Rickert i podawania się ze mnie. :x

Widel

l2net/l2w działa

Jakby ktoś potrzebował to pm.
Pzdr, Widel

bula

shira dodaj summoning crystale do gm shopu bo nie da sie kupic w grocery

mpxx24

gratuluję ustalenia dropu mini rb i ich 'statów'
naprawdę, przezabawne...

Viz

DonKoks

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Viz

Btw. Niezle zjebali npc buffera -,- Kurdeo ddajcie create !!!

Gandam

DO GM'A

mam problem... wczoraj podczas 2 downu servera na 2 tvt poszedlem spac a zostalem na tvt area... i nie wiem co teraz zrobic :/ SOE nie pomaga /unstuck tez nie ....

pomocy !!!!!!!
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Blitz

soe do wioski kamaeli, jak usunales to masz problem ;p

Viz

Jaki przelicznik z donacji GE za smsy jest na realne "nagrody" ?

Rickert