Vervada x 1500 Sezon 2 start 11/06/10 21:00

Zaczęty przez Shira, Czerwiec 06, 2010, 08:06:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

rcu2xp

Cytat: Viz w Czerwiec 12, 2010, 09:43:06 PM
Balance jest jak ktos ogarnia, aczkolwiek tanki troche przekoks.

Ta ogarnij nie wchodzące backi i hity od tyrka po 3-4k :)
Dopóki bluff nie obruci nie ma co liczyć, że backstab wejdzie.

yeahu

Rickert Strzelaj Dalej bo SR to błędna odpowiedź
Co ty pitolisz ? przeciez gramy na zmiane tylko dunno kto na kim jest w danej chwili....
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Viz

Cytat: rcu2xp w Czerwiec 12, 2010, 09:51:29 PM

Jak Ty chcesz backstaba w morde walić to GF Tobie . . .

A co do tyrka owszem jest troche overpower 10 typa go bije i jeszcze ich zabija, a w tanka przy 3k p defa wali za 1.5k ; o

jac0l

chodzi o to że dagger nie ma żadnych szans wsadzić staba od przodu. jedyna szansa to w plecy.tak nie powinno byc.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Viz

Lethal i Deadly spokojnie od przodu, a od kiedy backa mozna od przodu? ahwuahwuhuahahaha Ogars widze... gra daggerem na tym polega ze napierdalasz tylko w plecy ; O

rcu2xp

Ogarze więc czy ja gdzieś napisałem, że backi w ryj wale? chodziło mi o to, że nawet na mobach back nie wlazi dopóki bluff nie wejdzie z obróceniem.Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.Nawet po obejściu backstab nie wlazi więc dla mnie lolserwer.

jh0ri

Cytat: rcu2xp w Czerwiec 12, 2010, 09:51:29 PM

Jest coś takiego jak trick i swith aby przeciwnik stracił target wtedy wchodzisz za plecy i back wiec nie widze problemu .
Тихий!!! Тихий!!!

Blitz

pierwszy dzien na oli, wchodze, pierwsza walka, mysle kto to bedzie....  dagger, ok, bedzie latwo
ide ide, start. wlaczyl ghost walking (aw to byl), zmieniam na blunta i leje stunami. O kur*a! zaden nie zadal nawet 1 dmg.  ku mojemu zdziwieniu oberwalem facestaba za 3k. jeszcze zyje, chociaz zostalo zaledwie 2,5k hp, nagle ciach bluff w lion heart i backstab za 4k

druga walka - tank, na gutsie bez rage bil mnie po 500 z kryta, przy czym mial kryty co drugi hit, do tego stun w lion heart i trzymal tak z 7-8 sekund, obudzilem sie z niego, ciash, znow stun

po tym wszystkim odechcialo mi sie grac na jakimkolwiek serwie z plikami l2j

Rickert

Cytat: jh0ri w Czerwiec 12, 2010, 10:23:06 PM

Jest coś takiego jak trick i swith aby przeciwnik stracił target wtedy wchodzisz za plecy i back wiec nie widze problemu .
Mój guru, detargety na GE... umrzyj.

Co do tyra, co Wy all jest ok! Przed minutą walka z Tyrkiem, poszło GW potem UE i 2x Counter Attack, i tak mnie zownił. Bije w tyrka z baiumem i 90 attri + blowy na earth po 300 lethalem i deadly, w plecy max 1k z backa. :o
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Gandam

naprawde DUUUUZZZOOO pvp, :) zapraszam :D jest co robic i latwo sie farmi jak sie ogarnia :)

naliczylem z 3 strony poki co na serverze ;)

Paranienormalni, Draconix oraz ally [CHAOS] Hooligans, costam, costam  :oops:

p.s.
zrobiesobie sam i ten tyrant z draconix na B.... [tyrant to donartor ale nvm :P ] maja na 101% controlka i 99% snifera :**

to samo 2 daggerow z hooligans nie pamietam nickow ;) 1 byl na L chyba, maja na 201% spamera cp i 300% control :) zreszta jak pewnie kazdy wy obu tych klanach :)

jest jedna rzecz ktora mi sie nie podoba
minirb nie oplaca sie bic... daja -_- drop :)

a balans jest w dobry :) az zdziwilem sie ^^ chodz berserker moim zdaniem za slabo bije :P

p.s. 2
niby online tylko 200 poki co ale zadziwia mnie latwosc z jaka mozna pvp znalesc! :D
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

bula

a po czym rozpoznajesz czy maja controla czy sniffera? i po czym ze maja jedno i drugie na raz odpalone?

Gandam

nie mam zamiaru sie tlumaczyc, bo pewnie i tak nikt z tym nic nie zrobi,
czy maja jedno i drugie nie wiem, wiem controla na pewno bo zawsze, pomimo tego ze sie zmieniamy na klasach wiedza dokladnie kto jest na hearze, a ponoc w controlu tez da sie ustawci spam cp :) wiem ze oni sa z twojego klanu, mnie to jeb.. w sumie, to jak zajebisci czujecie sie uzywajac wspomagaczy tez wasza sprawa.

Aeore Healer 97 Lilith

treD

virisken

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 13, 2010, 10:35:03 AM
hearze
Oo

Cytat: treD w Czerwiec 13, 2010, 10:36:49 AM
ponoc w controlu tez da sie ustawci spam cp :) w
zaiste istnieja takie legendy
to jakas czarna magia jest

co do controla - ta bo ciezko sie polapac kto jest bishem w grze ;)

treD

Cytat: virisken w Czerwiec 13, 2010, 10:40:37 AM
co do controla - ta bo ciezko sie polapac kto jest bishem w grze ;)
szczegolnie jak jest ptvs pt fighterow z 1 robe
ale cuz nie kazdy jest stworzony do karania, sup buko niektorzy musza urzadzac placze

jezeli uzywaliby auto target cardi>ol>itd +assist z calego pt, tak wtedy mzoesz  plakac albo gdy ktos zlapie ich bisha na target i nagle padnie tak wtedy mzoesz plakac

flame z rana jak smietana

PuFF

jakis bot bedzie mial hero tk bo dzisiaj wybor hero o 12 rano?

Kwadrat

ta to samo z paladynem ;p system wybitnie zachecajacy do nolifowania - rozdanie hero po dniu...

yeahu

aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

beka xD

Viz

Ogolnie to ich troche zrypalo z tym rozdaniem hero dzisiaj . . . Dobrze f pizdu, nawet nie zdazylem sie "dobrze skoksic" ; <

bula

wiem ze oni sa z twojego klanu, mnie to -_-'.. w sumie, to jak -_-'isci czujecie sie uzywajac wspomagaczy tez wasza sprawa.
ja nie mam klanu

i za co teraz bedziesz mnie flejmowal? powiedz jeszcze ze ja uzywam wspomagaczy w pvp a potem powiedz mi jaki mam nick i czy w ogole jakies pvp mam wbite

Gandam

1 robe user ?XD oczywiscie wiesz lepiej :* wylaczcie te gowna i nauczcie sie grac :**

rozdanie hero dzis bez zapowiedzi wczesniuejszet to totalna pomylka.

Aeore Healer 97 Lilith

bula

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 13, 2010, 11:51:28 AM
1 robe user ?XD oczywiscie wiesz lepiej :* wylaczcie te gowna i nauczcie sie grac :**

dert tez nie ma klanu i nie mial wlaczonego l2c/l2w/l2s bo nie mial po co

ale ty wiesz lepiej

btw, wiesz co oznacza ta emotka ":*", prawda? a wiesz ze to co piszesz od paru postow moze byc uznane za objaw homoseksualizmu? a wiesz ze na tym forum jest grupy zlych uzytkownikow ktorzy nie lubie homoseksualistow i minusuja za to ze ktos jest za takowego uwazany?

yeahu

Cytat: bula w Czerwiec 13, 2010, 11:54:39 AM
Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 13, 2010, 11:51:28 AM

dert tez nie ma klanu i nie mial wlaczonego l2c/l2w/l2s bo nie mial po co

ale ty wiesz lepiej

btw, wiesz co oznacza ta emotka ":*", prawda? a wiesz ze to co piszesz od paru postow moze byc uznane za objaw homoseksualizmu? a wiesz ze na tym forum jest grupy zlych uzytkownikow ktorzy nie lubie homoseksualistow i minusuja za to ze ktos jest za takowego uwazany?
A wiesz co to tolerancja ? Jak lubi nadstawiać dupy to jego sprawa....
aha.

beka xD