Vervada x 1500 Sezon 2 start 11/06/10 21:00

Zaczęty przez Shira, Czerwiec 06, 2010, 08:06:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Viz

Powiedźcie mi jak to jest wyzywać kogoś od Maćków z klanu? Mhmmm trochę dziwne aluzje macie tym bardziej, że ten kolo pomimo tego, że jest chory zarabia tyle ile wy w życiu nie zarobicie.

OrzechowyPancernik

Viz

Chyba masz problemy z czytania ze zrozumieniem... W żadnym słowie nie napisałem o mojej osobie w poprzednim poście. A nie poczekaj padło tylko moje imię : <

Rickert

Cytat: Viz w Czerwiec 13, 2010, 07:41:53 PM
Chyba masz problemy z czytania ze zrozumieniem... W żadnym słowie nie napisałem o mojej osobie w poprzednim poście. A nie poczekaj padło tylko moje imię : <
<face_palm> chyba nie zrozumiałeś aluzji. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

virisken

Viz

Cytat: Rickert w Czerwiec 13, 2010, 07:42:48 PM
Cytat: Viz w Czerwiec 13, 2010, 07:41:53 PM
<face_palm> chyba nie zrozumiałeś aluzji. :D

Właśnie w tym problem, że to wy tego nie zrozumieliście : ( Przeczytaj Rickercik jeszcze z 10 razy skonsultuj się z Panią od Polskiego to może zrozumiesz.

yeahu

Cytat: OrzechowyPancernik w Czerwiec 13, 2010, 07:39:48 PM
A co mnie obchodzi ile zarabiasz?  :oops:
Foxy na 2 konta jedziesz ?^^^

Cytat: Foxy w Czerwiec 13, 2010, 07:46:44 PM
Cytat: yeahu w Czerwiec 13, 2010, 07:45:37 PM

nie?  :shock: chcesz napisz do Admina niech mi IP sprawdzi
mam wyjebane ?

Dobra ułomki nie widzę sensu tu pisać bo nawet nie pamiętam o co kaman ^^ gl
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

GenesiZ

Cytat: yeahu w Czerwiec 13, 2010, 07:45:37 PM

nie?  :shock: chcesz napisz do Admina niech mi IP sprawdzi
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Viz

Zabawne, że ludzie robią fejki żeby nam nawrzucać : ) Boją się ujawnić i prosto "w twarz" pisać co ich boli to się ukrywają jakieś mośki : )

GenesiZ

Cytat: Viz w Czerwiec 13, 2010, 07:49:38 PM
Zabawne, że ludzie robią fejki żeby nam nawrzucać : ) Boją się ujawnić i prosto "w twarz" pisać co ich boli to się ukrywają jakieś mośki : )

to nie wrzuty, to tylko lekka wymiana zdań :) jakbym Ci chciał nawrzucać to bym to zrobił.

PuFF

Cytat: Viz w Czerwiec 13, 2010, 07:49:38 PM
my sie ukrywamy? lol wy zancie nasze nicki a ty z waszymi na safe farmie sie czaicie?

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

mpxx24

Cytat: yeahu w Czerwiec 13, 2010, 07:12:04 PM
wiesz z choroba jaką jest dysortografia mozna pracować w różnych miejscach, bynajmniej ty byś tam mógł co najwyżej pozmywać podłogi.
to już nie jest dysortografia, tylko nieznajomość j. polskiego

Cytat: virisken w Czerwiec 13, 2010, 07:43:59 PM
epic flame is here
'pathetic' flame... :shock:

długo jeszcze zamierzacie tak bezsensownie nabijać posty ?
wejdźcie sobie na TS'a albo VT i tam sobie porozmawiajcie

想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

yeahu

Cytat: mpxx24 w Czerwiec 13, 2010, 08:39:32 PM
wiesz z choroba jaką jest dysortografia mozna pracować w różnych miejscach, bynajmniej ty byś tam mógł co najwyżej pozmywać podłogi.

epic flame is here

Wątpię żebyś był kimś kto może oceniać w jakim stopniu ktoś ma zaawansowaną dysortografie czy dysleksje. Wydaje mi się ze jadąc po mojej ortografii zrobisz z siebie hero tego flamu ale nie martw sie inni tez tak mysla. A ja Ci powiem ze lata mi kolo dupy twoja opinia i innych którzy tu piszą na ten temat, wiesz czemu ? Bo średnia wieku tego forum to nie wiecej niz 16/17 lat a Ty,Foxy,Rickert,PuFF i wam podobni wojownicy o wolność trolli tylko pokazujecie ze jest to prawda.Nie powiem tez sobie flamuje bo mam niezła beke z waszych spinek o jakis lolhr i to ze dostawaliscie bencki. Nickow nigdy nie poznacie chyba ze ktos sie wygada z ekipy naszej jaka mielismy na serwie w co watpie. Wiec wyzywajcie nas od trolli,dzieci,dysortografów, nie wiem jakie w śród młodzieży sa popularne teraz sformułowania ale chuja w to wkladam ^^
Tylko nie srajcie za duzo żarem bo później 0 przyjemności przez pare tygodni chłopcy.
A i odpowiedz od razu na wasze odpowiedzi.   

/CARE  :oops:
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

beka xD

Blitz

prosze o mniejszy spam, pol dnia mnie nie bylo na forum i juz kolejne 3 strony ;S
dzis wychodz na tyrka na gutsie (jakies 4,2k p defa), on zaczal mnie lac, po chwili zobaczylem, ze z jednego fista bije kryta po 1k
troszku to dziwne, szczegolnie widzac jak kiepsko sie tyrkiem farmi na mobach, a playerow leja jak dzikusy

wlador

tak sobie looknałem jakim cudem ten topic ma po kilku dniach 500 postów ^^ a tu Viz, Rickert, yeahu  i wszystko jasne

KaeriN

wlador ogarnij listę updatów u siebie, bo ludzie nei wiedza , ktore Q na s80 juz uruchomiles a ktore zrobisz w najblizeszej przyszlosci jak np, Robki na PI.

Pozdrawiam

virisken

Cytat: yeahu w Czerwiec 13, 2010, 08:55:57 PM

epic flame is here

Wątpię żebyś był kimś kto może oceniać w jakim stopniu ktoś ma zaawansowaną dysortografie czy dysleksje. Wydaje mi się ze jadąc po mojej ortografii zrobisz z siebie hero tego flamu ale nie martw sie inni tez tak mysla. A ja Ci powiem ze lata mi kolo dupy twoja opinia i innych którzy tu piszą na ten temat, wiesz czemu ? Bo średnia wieku tego forum to nie wiecej niz 16/17 lat a Ty,Foxy,Rickert,PuFF i wam podobni wojownicy o wolność trolli tylko pokazujecie ze jest to prawda.Nie powiem tez sobie flamuje bo mam niezła beke z waszych spinek o jakis lolhr i to ze dostawaliscie bencki. Nickow nigdy nie poznacie chyba ze ktos sie wygada z ekipy naszej jaka mielismy na serwie w co watpie. Wiec wyzywajcie nas od trolli,dzieci,dysortografów, nie wiem jakie w śród młodzieży sa popularne teraz sformułowania ale -_-'a w to wkladam ^^
Tylko nie -_-'jcie za duzo żarem bo później 0 przyjemności przez pare tygodni chłopcy.

gz u, najpierw sie smiejesz z innych zeby sie uczyli potem sam napierdalasz bledami jak malo kto i potem mowisz ze masz to w dupie. moze pomysl zanim cos napiszesz bo to jest selfowned. a potem jest tylko qq

Viz

Puff ja tam nie znam żadnego waszego nicku prócz Rickerta czyli ten lol facestaber Scareface, który dość często lizał ziemię : )

yeahu

Cytat: virisken w Czerwiec 13, 2010, 10:05:12 PM
Cytat: yeahu w Czerwiec 13, 2010, 08:55:57 PM

epic flame is here

Wątpię żebyś był kimś kto może oceniać w jakim stopniu ktoś ma zaawansowaną dysortografie czy dysleksje. Wydaje mi się ze jadąc po mojej ortografii zrobisz z siebie hero tego flamu ale nie martw sie inni tez tak mysla. A ja Ci powiem ze lata mi kolo dupy twoja opinia i innych którzy tu piszą na ten temat, wiesz czemu ? Bo średnia wieku tego forum to nie wiecej niz 16/17 lat a Ty,Foxy,Rickert,PuFF i wam podobni wojownicy o wolność trolli tylko pokazujecie ze jest to prawda.Nie powiem tez sobie flamuje bo mam niezła beke z waszych spinek o jakis lolhr i to ze dostawaliscie bencki. Nickow nigdy nie poznacie chyba ze ktos sie wygada z ekipy naszej jaka mielismy na serwie w co watpie. Wiec wyzywajcie nas od trolli,dzieci,dysortografów, nie wiem jakie w śród młodzieży sa popularne teraz sformułowania ale -_-'a w to wkladam ^^
Tylko nie -_-'jcie za duzo żarem bo później 0 przyjemności przez pare tygodni chłopcy.

gz u, najpierw sie smiejesz z innych zeby sie uczyli potem sam -_-'alasz bledami jak malo kto i potem mowisz ze masz to w dupie. moze pomysl zanim cos napiszesz bo to jest selfowned. a potem jest tylko qq
Jak będę miał taka ochotę to Ci nawet na głowę nasram. Co do nauki to śmiać się będę bo 18 lat i dowód osobisty nie robi z was dorosłych, zacznijcie na siebie zarabiać zamiast rodziców za kieszeń ciągnąć i nie wiem kto tu qq bo już wam mówiłem /care ^^
aha.

beka xD

Polgara

Może byście już skończyli te debilizmy uprawiać bo to do niczego nie prowadzi, i jest na dłuższą metę nudne.

GenesiZ

Cytat: Polgara w Czerwiec 13, 2010, 10:17:25 PM
Może byście już skończyli te debilizmy uprawiać bo to do niczego nie prowadzi, i jest na dłuższą metę nudne.

nie, czemu? dobra zabawa

Polgara

Nie widzę w tym nic śmiesznego, a raczej jest nad czym zapłakać jak garstka osób popisuje się swoją
"inteligencją".

Rozumiem pisać coś w 1 temacie, ale piszące tu osoby robią to samo we wszystkich tematach w tym dziale.
Żeby chociaż pisali coś sensownego ale o tym można tylko marzyć.

GenesiZ

Cytat: Polgara w Czerwiec 13, 2010, 10:39:18 PM
Nie widzę w tym nic śmiesznego, a raczej jest nad czym zapłakać jak garstka osób popisuje się swoją
"inteligencją".

Rozumiem pisać coś w 1 temacie, ale piszące tu osoby robią to samo we wszystkich tematach w tym dziale.
Żeby chociaż pisali coś sensownego ale o tym można tylko marzyć.

ważne że coś się dzieje i nie jest nudno

Polgara

To ja zapraszam do tego działu
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/board,218.0.html

I nie chcę tu widzieć postów nie związanych z tym co i jak działa na serwie, przez Wasze idiotyzmy nic się nie można dowiedzieć jaki ten serw jest naprawdę bo po 2 stronach śmieci odechciewa się czytać ten temat,
a śmieci w tym temacie jest 18 stron a cały temat ma ich 21