Vervada x 1500 Sezon 2 start 11/06/10 21:00

Zaczęty przez Shira, Czerwiec 06, 2010, 08:06:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lunar

@2UP to w ogóle PDR jest chociaż ? czy Battlenet/edr jakiś oO

muchosQQ

Xevz

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

treD

Rickert

Gratz. zecior, zrobiliście zerg i nowych pkowaliście, a nam wara oddać nie chcieliście.. efekt? -100 online, Draconix odchodzą bo nudą wieje... Czyli hooligansy jesteście w domu, będziecie od piątku ownić serwer z 70 online, i chwalić się potem jak to ownliście ded serwer. :D

anyway, fajnie było, draconix quit, serwer powoli pada przez online.

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Blitz

najgorsze jest to, ze nikt czekac nie umie xF

Rickert

A widzisz sensu grać? Rb nikt nie bije bo all czekają aż ktoś zbije któregoś Rb do 10% by można było pickować.. :o

Najs idea na high rate, pkować nie możesz bo się wydropisz i od nowa bocić mi się nie chce. :D Warów/flagi nie oddadzą bo gra lolcommunity, a zecior nie potrafi ownić serwerów z online 100+ lub takich gdzie my jesteśmy qq.

Ja postać oddałem, hf.

Btw. Bombel, nie zapisuj mi się na AW na oly, bo pewnie z tyloma pkt. hero będzie. :D

seken

Cytat: Rickert w Czerwiec 16, 2010, 08:24:15 PM
A widzisz sensu grać? Rb nikt nie bije bo all czekają aż ktoś zbije któregoś Rb do 10% by można było pickować.. :o

Najs idea na high rate, pkować nie możesz bo się wydropisz i od nowa bocić mi się nie chce. :D Warów/flagi nie oddadzą bo gra lolcommunity, a zecior nie potrafi ownić serwerów z online 100+ lub takich gdzie my jesteśmy qq.

Ja postać oddałem, hf.

Btw. Bombel, nie zapisuj mi się na AW na oly, bo pewnie z tyloma pkt. hero będzie. :D
Wow, ale Ty i twoj clan jest pr0 was 100 kontra inni czyli 70 osob.Macie racje olnicie serfa tylko szkoda, ze ponad 1/2 serva to twoj clan  :shock:

mpxx24

Cytat: Rickert w Czerwiec 16, 2010, 08:09:08 PM
Gratz. zecior, zrobiliście zerg i nowych pkowaliście, a nam wara oddać nie chcieliście.. efekt? -100 online
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Jajecznica

Seken chyba Ci sie cos w glowie poprzewracalo .... 

Kwadrat

Cytat: seken w Czerwiec 16, 2010, 08:29:17 PM
Wow, ale Ty i twoj clan jest pr0 was 100 kontra inni czyli 70 osob.Macie racje olnicie serfa tylko szkoda, ze ponad 1/2 serva to twoj clan  :shock:
cos Ci sie pomylilo, bylo nas zazwyczaj 1, max 2 pt;p

Rickert

Kwadrat, ja już wyrobiłem sobie opinie o sekenku. ;d

seken

Cytat: Rickert w Czerwiec 16, 2010, 09:08:03 PM
Kwadrat, ja już wyrobiłem sobie opinie o sekenku. ;d
Wow, ale pr0 jestes nawet masz o kims wlasne zdanie, a nie tylko dupe lizesz  :o
Dobra idz ownic h raty, bo na low ratach robisz zaa duuuzo quitow

Gandam

po odejsciu draconix i my szukamy nowego servera :)

powod? nuuuuuuuuuddddyyyyy.
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

PuFF

Scorpion

Kurwa, zawsze jak juz zrobie mad oe eq to jakis duzy klan odchodzi :-/ A tyle sie meczylem z wbijaniem na +6 helmu i klaty dynasty zeby zownic all xD
...

!ArO

a mnie śmieszy fakt, że z tego co słyszałem było tu 200online wieczorem (czyt. ogólnie grało tu 300-400 osób), a odejście paru osób w tym kilku hero powoduje quity? nikt chyba nie przyszedł tam za tym klanem na ten server więc czemu miałby za nimi odchodzić^^ znów ludzie będą płakać, że przydałby się jakiś w miarę dobry HR ale sami quita walą po jednej zasianej na hero voice dramie  :oops:

slonecznypatrol

Na serwerze nie ma najmniejszego pvp, only PK na farmach, nie mowiac juz o epickach gdzie klany typu hooligans ida na rb gdy ma okolo 10% hp i tylko pick up spamuja, po rb soe ... Nie ma to jak ustawic PK drop na HR, gdzie zaden klan nie oddaje wara, ogolnie serwer jest martwy, tak jak pisza chlopaki na gorze

kochamziolo

Cytat: !ArO w Czerwiec 17, 2010, 09:41:17 AM
a mnie śmieszy fakt, że z tego co słyszałem było tu 200online wieczorem (czyt. ogólnie grało tu 300-400 osób), a odejście paru osób w tym kilku hero powoduje quity? nikt chyba nie przyszedł tam za tym klanem na ten server więc czemu miałby za nimi odchodzić^^ znów ludzie będą płakać, że przydałby się jakiś w miarę dobry HR ale sami quita walą po jednej zasianej na hero voice dramie  :oops:

No to teraz popatrz sobie jak odeszly te 2 klany to co ci zostalo na serwie??..a liczyc na to ze serw sie podniesie i online zacznie rosnac to nawet nie rozkminiaj tego bo tak sie nie stanie :P..znalesc pvp teraz to ciezko..ogolnie NC 8)
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

Atti

fajnie bylo ale sie skonczylo. epic pvp o antka, frint gdzie kazdy czekal az halisha padnie i /pickup. tak wlasnie sie konczy zabawa jak sie nie oddaje warow (1 pt Draconix na kilka pt lolenemy), gratz hoolsy, z tym piatkiem to wprawiliscie caly serwer w smiech. Puff uploadnij w koncu tego frapsa 3v7, chce obejrzec :D

p.s: bishopy was jechaly, pzdr Dert.

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

bula

ggggggggggg, KotRajdowiec hero soon

btw, Scorpion, 1vs1 oly style? bo nie wiem czy tyrki na ktorych trafialem na oly to takie retardy czy kot > tyrek

Scorpion

Cytatbtw, Scorpion, 1vs1 oly style? bo nie wiem czy tyrki na ktorych trafialem na oly to takie retardy czy kot > tyrek
Tyrkiem ja tam gralem w sumie jeden dzien, tak +-5h, teraz wrocilem do glada bo glad jest fajny i jusz.
A tyrki w miare ogar imo, przynajmniej Brendar i jakis senticostam. Reszta nawet jak mi stuna wbije na oly to potrafi przegrac xD
...

Ryszard

Cytat: Scorpion w Czerwiec 18, 2010, 01:07:08 AM
Cytatbtw, Scorpion, 1vs1 oly style? bo nie wiem czy tyrki na ktorych trafialem na oly to takie retardy czy kot > tyrek
Tyrkiem ja tam gralem w sumie jeden dzien, tak +-5h, teraz wrocilem do glada bo glad jest fajny i jusz.
A tyrki w miare ogar imo, przynajmniej Brendar i jakis senticostam. Reszta nawet jak mi stuna wbije na oly to potrafi przegrac xD

Do tego to trzeba miec skilla  :oops:
Nie będziesz miał gier cudzych przed Lineage 2
Nie będziesz wzywał imienia Game Mastera twego nadaremnie
Pamiętaj, aby dzień update'u święcić
Czcij NCSoft swój i Lineage 2
Nie PKuj
Nie czituj
Nie kradnij itemków
Nie wysyłaj fałszywych reportów do GM na bliźniego swego
Nie pożądaj levelu bliźniego swego
Ani żadnego itemka, który jego jest

Holdan

Rickert widze ze zrobiliscie Quit'a jak Fab1o z Just4Fun ;) no juz 2 klany ;) who's next ?

Pamietaj o Śmierci ...