L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ARCYK

Mi to zwis & powiew czy CW będą dostępne od początku serwera czy zostaną wdrożone później. I tak nie będę ownić bo gram dla przyjemności a nie dla wyścigu szczurów a chcę tylko grać na serwerze który nie sfailuje albo nie padnie za szybko :x

Kokiruka

I co ty ziomek wiesz o grze, na L2Ex wcale BMF nie górowało przez to, że kilka razy miało zaricha, sam z siebie robisz trolla, a rzucasz się na innych, nie przedkładaj gry nad własne życie bo to tylko zabawa  :_delf_5_1:  :noob:

Ktym

@Arcyk

Super by było gdyby każdy był tak nastawiony jak ty. Jak wiadomo w większości Polacy są zawistni!!! Co wiadomo nie od dziś.

Zależy mi na serwerze, by stał jak najdłużej i przyjemnie się na nim grało. Dlatego chcę go uchronić przed jednym ze scenariuszy jaki może go spotkać m.in. przez CW. Zwłaszcza, że jest namacalny dowód w postaci innych priv'ów, na których ten system CW na początku źle wpływa na rozgrywkę.

@Kokiruka

To się m.in do tego przyczyniło, bo było im łatwiej później wszystko zdobyć i osiągnąć. BMF  górowało do momentu puki cały serwer się im nie postawił. Zresztą po pewnym czasie oni się wykruszali, bo im się nudziło, m.in. przez to, że nikt w pojedynkę nie dał rady ich sprzątnąć. Tylko musiał angażować dużo ludzi.Oni sami już byli mocno uzbrojeni, mieli kilkanaście hero, że nawet w s80 się zbytnio nie zagłębiali (porobili kilka itemk'ów), bo serwer jeszcze nie miał dużej ilości graczy dobrze w S grade i A grade uzbrojonych.

Widzę, że nabrałeś pewności siebie, bo kolejne bezwartościowe posty wrzucasz. Dalej nic nowego nie wnosisz. Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo widzę że z tym też masz problem. Świetne masz argumenty mówiące za tym, żeby pozostawić CW włączone na starcie.  Idź się lepiej ucz, bo mądrością nie grzeszysz.

DuzaMirinda2L

to nie temat o l2ex ani arionie
z mojej strony wolal bym tylko aby CW dzialaly poprawnie, chodzi mi tu o czas posiadania, drop lub disapear po padnieciu, zbicie calego cp poprzez uderzenie "z łapy" od hero, brak mozliwosci gadania z npc(gatekeeper itd) brak mozliwosci bufowania przez inne postacie bufferskie

Viz

Ktym startowałem na takich serwach jak Celes x7 BFDE x12 kastien x12 RPG x5 Dementia x15 i jakoś nigdy nie płakałem, że ktoś farmi z cursedem. Jest to część gry tak jak Oly Siege Forty itp itd... Może niech GM od razu wyłączy Epici, żeby low klany mogły dogonić te lepsze, aby miały jakiekolwiek możliwości ubicia czegokolwiek? Bo przecież to wprowadzi dysbalance jak jakiś klan będzie coś farmił... Aha niech wyłączą od razu siege co by takie "Polaczki" Nie traciły czasu na to tylko, żeby farmiły?

Weź się -_-'nij w głowę człowieku i zastanów się o czym Ty gadasz...

Ps: Zapomniałem dopisać, żeby od razu wszystkim 85 dali bo przecież jak ktoś przynoulajfi przez tydzień to będzie dysbalance, bo low timowe plejersy będą miały niższy lvl.

Ps 2: Ta mam reputacje -4 tylko szkoda, że nie wiesz tak naprawdę co to oznacza . . .

Ktym

Do @DuzaMirinda2L

Przytaczam przykłady jak CW wpływa na grę odwołując się do m.in. Ariona i L2ex. Staram się jak najlepiej argumentować swoje wypowiedzi, przytaczając przykłady i opisy oraz przemyślenia. A według Ciebie to złe? Rozumie, że wolisz głupie puste posty poprzedników nie poparte żadnymi konkretnymi argumentami, doświadczeniami, opisami i przemyśleniami. Tylko wolisz TROLL odpowiedź w stylu "idź płakać", nie znasz się, lecz się, tak ma być i koniec.  Niestety, ale większość takie posty tutaj wrzuca, by podbijać sobie staty wiadomości i podgrzewać atmosferę nic nie wnosząc do dyskusji!

DuzaMirinda2L

juz wyrzuciles to z siebie?
---
a do mojego posta, oczekuje odpowiedzi od Insomnia

Ktym

Do @Viz
CytatTa mam reputacje -4 tylko szkoda, że nie wiesz tak naprawdę co to oznacza . . .
Na pewno nic dobrego.

Niestety nadal widzę, że z czytaniem ze zrozumieniem u Ciebie nadal kiepściutko. Nie mówiłem o całkowitym wyłączeniu Cursed Weapon i nie porównuj tego głupio z całkowitym wyłączeniu Epic'ów, bo to tylko świadczy o Twojej płytkiej inteligencji.

Czy coś strasznego się stanie, że Cursed Weapon zostanie wyłączone załóżmy na tydzień lub dwa? Odpowiedź brzmi NIE! Nikt nawet tego nie odczuje! Poza tym uchroni to serwer przed zjawiskiem, który próbuje Wam naświetlić, a często występuje. Niestety Twoja głowa Viz nie jest w stanie tego pojąć i nadal pewnie myślisz, że pisze o całkowitym usunięciu CW z gry, więc skończ już, bo się kompromitujesz!

Do @DuzaMirinda2L
Cytatjuz wyrzuciles to z siebie?

Marna prowokacja.

Cytata do mojego posta, oczekuje odpowiedzi od Insomnia

Ja również oczekuje odpowiedzi, bo Tylko w nim nadzieja, że przeczyta moje posty, przemyśli tą decyzję i odniesie się do niej w sposób ludzki, nie Trollski! Myślę, że odniesie się do Waszej większości, nie zwracając uwagi na rzetelną wypowiedź wypowiedzi jednostki (w domyśle: mnie).

Viz

Ej człowieku piszesz cały czas o dwóch strasznie lol serwerach i uważasz, że przytaczasz dobre argumenty? ; / Ehhh moja głowa tego nie rozumie? My gramy na pewno w te same gry? Na pewno piszesz w dobrym dziale? Bo coś mi sie wydaje, że ani ciut ciut nie ogarniasz L2, że tak płaczesz ; o

I będę przyrównywał, bo dla mnie to te same kategorie, jeżeli chodzi o taki tok rozumowania . . .

Jeżeli nie potrafisz ścierpieć, że ktoś jest lepszy od Ciebie, albo ma większego farta to już nie mój problem.

/eot bo mi szkoda czasu na Ciebie... Btw. ogarnij trochę gramatykę.

Blitz

ja bardzo lubie jak wiele osob cisnie po cursed weapon na low lvl i pkuja sie nawzajem, by potem wszystkich zabic + miec korzysc w postaci szybszego expa ;p to jest znacznie lepsze niz pvp, w ktorym chodzi o to, by ponabijac fragi

raiderek

CW od startu = retail like.
Bawienie się w jakieś wyłączanie CW bo ktoś płacze jest IMO bezsensowne. Zaraz znajdzie się osoba która powie żeby epiki wyłączyć bo tylko farmerzy będą je mieli, i potem będzie jeszcze więcej customów które sprawią że będzie to lol server. IMO wszystko retail like...pograjmy w l2 w końcu.
Wasting time since 2004
Ru off.

Ktym

Do @Viz
CytatEj człowieku piszesz cały czas o dwóch strasznie lol serwerach i uważasz, że przytaczasz dobre argumenty?

A dlaczego stały się lol? M.in. przez właśnie CW (w mniejszym stopniu, ale jednak). A ty przytaczasz w ogóle jakieś argumenty? Oprócz chorych porównań, płytkich wypowiedzi i spamu, nic tu konkretnego nie ma! Nie pogrążaj się...

Moje słowa:
"Nie mówiłem o całkowitym wyłączeniu Cursed Weapon i nie porównuj tego głupio z całkowitym wyłączeniu Epic'ów lub Siege, bo to tylko świadczy o Twojej płytkiej inteligencji. "

Twoje Viz:
CytatI będę przyrównywał, bo dla mnie to te same kategorie, jeżeli chodzi o taki tok rozumowania . . .

Wniosek: Z Twojego założenia wynika, że słoń jest taki sam jak mrówka. Gratuluje tak świetnie rozwiniętej percepcji pojmowania i porównywania rzeczy do siebie.

CytatBtw. ogarnij trochę gramatykę.

Ogarnij najpierw swoją, bo też masz z nią problemy.

Do @Blitz

W większości przypadków, to się nie kończy tak cudownie jak piszesz. Co jest napisane w moich postach, których pewnie nie czytałeś.

Do @raiderek
Cytatretail like

Skoro tak to serwer powinien stać na Lineage II wersji RTM potem wprowadzać kroniki w takich odstępach jak Nc Soft. Dodatkowo przymykajmy oko na boty i badźmy za ratami x1, żeby wszystko było pięknie zgodne z offem. Przeczytaj najpierw posty, pomyśl i potem się wypowiadaj, bo z takim nastawieniem dojdziemy do tego co teraz napisałem.

Gandam

skonczie flemowac -_- mac

ale biadolicie :P skonczcie pier... :P kazdy powiedzial co wiedzial Ins bedzie wiedzial co robic.

@Raiderek
czytaj wszystkie posty :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Aza

l2ex był MEGA lol serwerem ale głownie dlatego ze GM był idiotą, co do Ariona to grałem tam, bardzo porządny serwer, z reszta nie trzeba nikomu mówić o sieci l2 DEX. A co do Ktym'a to płakać mi się chciało ze śmiechu jak widziałem jak płaczesz bo ktoś się szybciej dorobił czegoś bo miał szczęście lub klan jest ogarnięty to na serwerze nie ma balansu itp. Człowieku idź pograj sobie w szachy do domu seniora bo najwyraźniej L2 wzbudza w Tobie zbyt dużo negatywnych emocji i do tego płaczesz jak jakiś gówniarz z podstawówki (przepraszam z góry wszystkie dzieciaki od 7 do 13 roku życia za porównanie:P). Więcej takich graczy jak Ty i będziecie mogli sobie założyć klan LOVE AND PVE albo dać na mszę w intencji ogarnięcia ;p.

Viz

Cytat: Aza w Czerwiec 09, 2010, 07:42:24 PM
l2ex był MEGA lol serwerem ale głownie dlatego ze GM był idiotą, co do Ariona to grałem tam, bardzo porządny serwer, z reszta nie trzeba nikomu mówić o sieci l2 DEX. A co do Ktym'a to płakać mi się chciało ze śmiechu jak widziałem jak płaczesz bo ktoś się szybciej dorobił czegoś bo miał szczęście lub klan jest ogarnięty to na serwerze nie ma balansu itp. Człowieku idź pograj sobie w szachy do domu seniora bo najwyraźniej L2 wzbudza w Tobie zbyt dużo negatywnych emocji i do tego płaczesz jak jakiś -_-'iarz z podstawówki (przepraszam z góry wszystkie dzieciaki od 7 do 13 roku życia za porównanie:P). Więcej takich graczy jak Ty i będziecie mogli sobie założyć klan LOVE AND PVE albo dać na mszę w intencji ogarnięcia ;p.

+1 Ale Arion też był lolem ze względu na bugi i nie działające rzeczy

yeahu

Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

InsOmnia-

Myślę że tematu nie ma sensu ciągnąć. Z naszej strony - raczej nie wyłączymy CW ale postaram się aby działały tak jak powinny. Naprawdę nie ma sensu kontynuować tej dyskusji, jak każda tego typu dyskusja, po prostu nie ma sensu, każdy ma swoje zdanie którego broni. Zrobimy tak jak uważamy za słuszne, a decyzje poprzemy testami na becie.

Pozdrawiam
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Viz

Provvokator

Ktym o czym ty w ogóle piszesz ?  :o
Z CW wcale nie ma takiego szału szczególnie bez bufa i z lov armorami  które nic nie dodają do atak.seped, .p.atak, nawet po wylewelowaniu CW to masz kilka h expa a moby z wyższym lvlem bijesz całe wieki.Do tego nie możesz robić żadnych q z których na początku jest w -_-' adeny. Poza tym jak już ktoś będzie miał farta i mu CW wyleci to niech ma i gz mu możne tobie kiedyś też wypadnie i tyle.
Równie dobzre można by zakazać enchatowania broni bo to wprowadza dysbalans , jednemu się uda i innemu nie tak samo jak z CW  :oops:

P.S Piszesz ciągle ze że inni nie maja argumentów, a ty jakie masz ? Że ktoś się szybciej wyfarmi ? sry bardzo ale dla mnie to nie jest argument

Ktym

InsOmnia

Dziękuje za informację.

Yeahu, Viz, Aza wasze posty są na tak żałosnym poziomie, nie wspomnę już, że nic nie wnoszą do tematu.

Uzyskałem odpowiedź, odpuszczam, a wy nabijajcie sobie posty wypowiedziami typu: hahaha wiedziałem że tak będzie, lol, :D, arion to lol serwer, l2 ex też, +1 dla ciebie. Reprezentujecie dno intelektualne nie potrafiąc się wypowiadać na forum dyskusyjnym. Tyle w tym temacie, żegnam.

yeahu

Cytat: Ktym w Czerwiec 09, 2010, 07:56:10 PM
InsOmnia

Dziękuje za informację.

Yeahu, Viz, Aza wasze posty są na tak żałosnym poziomie, nie wspomnę już, że nic nie wnoszą do tematu.

Uzyskałem odpowiedź, odpuszczam, a wy nabijajcie sobie posty wypowiedziami typu: hahaha wiedziałem że tak będzie, lol, :D, arion to lol serwer, l2 ex też, +1 dla ciebie. Reprezentujecie dno intelektualne nie potrafiąc się wypowiadać z sensem na forum dyskusyjnym. Tyle w tym temacie, żegnam.
when i grow up i want be like you !!!! :oops:
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

jh0ri

na razie najlepszym polskim serverem jest l2Dementia .
Ale przyszłość wszyscy wiążą z Cerberusem choć nie jestem pewien tego servera  :noob: ,zobaczymy co będzie ;p
Тихий!!! Тихий!!!

Ryane

Cytat: jh0ri w Czerwiec 09, 2010, 08:05:55 PM
Ale przyszłość wszyscy wiążą z Cerberusem choć nie jestem pewien tego servera  :noob: ,zobaczymy co będzie ;p

Raczej l2ex x10. Ta cala dementia nie ma jeszcze nawet miesiaca. L2ex utrzymuje staly online juz ponad rok co nie czesto zdarza sie na polskich serwerach. A Cerberus ma duze szanse przebic ten serwer, a taka dementia nawet nie jest dla niego konkurencja :D

Vincent

Cytat: jh0ri w Czerwiec 09, 2010, 08:05:55 PM
Cerberus nigdy nie byl i nigdy nie bedzie polskim serverem :)
Jest to server miedzynarodowy, na shout/trade/hero jak i na naszym forum obowiazuje jezyk angielski.

jh0ri

hyh ponad połowa populacji tego servera to beda Polacy... wiec jak dla mnie to Polski serve robiony przez polaków.

Ale nie chce wprowadzac nie potrzebnej dyskusji wiec to jest tylko moje zdanie .
Тихий!!! Тихий!!!