L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aza

Cytat: Ktym w Czerwiec 09, 2010, 07:56:10 PM
Yeahu, Viz, Aza wasze posty są na tak żałosnym poziomie, nie wspomnę już, że nic nie wnoszą do tematu.

Pozwolę sobie zauważyć, że to jest forum o grach, precyzyjniej o Lineagu. Synu, moje wykształcenie i zasób słów pozwalają mi na dyskusję na znacznie wyższym poziomie, ale jak przeczytałem Twoje zabawne argumenty i całą dramę wokół "dysbalansu" to doszedłem do wniosku, że taki z Ciebie gracz, że możesz mi co najwyżej crafcić shoty. Patrzę na Ciebie pod kątem gracza a nie osoby, a czytając Twoje "emo"argumenty mogę Ci dać tylko jedną radę:

C: Program Files/NC Soft/Lineage 2/Uninstall.exe

To nie gra dla Ciebie, /eot  :oops:

Viz

Chciałbym zauważyć drogi Ktymie, że cały czas powtarzasz w kółko te same wciąż bzdurne rzeczy, przez całą dyskusje nie wykazałeś się niczym innym jak powtarzanie swojego zdania tylko, że innymi słowami reasumując nie ma sensu z Toba rozmawiać, ponieważ zawartość Twoich wypowiedzi nie zmienia się od samego początku. I powiem Ci jedno na postach mi wcale nie zależy i po to jest forum by dyskutować i rozmawiać. Poza tym wszystkim mówisz, że nasze posty, w których sprzeciwiamy się Twojemu zdaniu na temat "wyłączenia" CW przez pewien okres są nie wnoszą nic do tematu, a chciałbym zauważyć, że rozmawiamy na temat "modyfikacji" tego serwera.

Vincent

Cytat: jh0ri w Czerwiec 09, 2010, 08:28:28 PM
hyh ponad połowa populacji tego servera to beda Polacy... wiec jak dla mnie to Polski serve robiony przez polaków.

Ale nie chce wprowadzac nie potrzebnej dyskusji wiec to jest tylko moje zdanie .
Server nie jest robiony przez polakow, L2C team sklada sie z ludzi z kilku panstw w europie.
Fakt ze Administrator, Developer, Server Owner i 2 gmow to polacy, ale jest nas wiecej.
Szczerze mowiac na poczatku L2C (mowa tu o x15 z ktorego w drodze ewolucji powstal x7) gdy jeszcze nie mielismy nawet serevra tylko pomysl na niego, w teamie bylo tylko 3 polakow, ja luna i corvax.
Zanim udalo nam sie zorganizowac maszyne na ktorej mozna bylo postawic server dolaczyli do nas insomnia i tommy.

Co do populacji servera, tak naprawde nie mamy na nia wplywu,  a to ze np. na polski server przyjdzie cala masa niemcow i bedzie ich 2x wiecej niz polakow to nie znaczy jeszcze ze server jest niemiecki prawda?

Pozdrawiam :)

InsOmnia-

Cytat: jh0ri w Czerwiec 09, 2010, 08:28:28 PM
hyh ponad połowa populacji tego servera to beda Polacy... wiec jak dla mnie to Polski serve robiony przez polaków.

Ale nie chce wprowadzac nie potrzebnej dyskusji wiec to jest tylko moje zdanie .

To że teraz jest bardzo dużo polaków na serwerze nie znaczy że potem tak będzie. W tym momencie mamy po prostu dużo wizyt właśnie z tego forum. Ale tak jak Vincent napisał, L2Cerberus zawsze był i będzie serwerem międzynarodowym z obowiązującym językiem angielskim.

Skończcie już temat CW, naprawdę nie ma nad czym się rozwodzić :)
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

roli

to może jak nie CW to całkiem nowa opcja! wyłączmy serwer na okres startu, żeby ktoś przypadkiem nie przykoksał high lvl'a pierwszego dnia.

sorry za szyderczo brzmiącą wypowiedz, ale nie mogłem się powstrzymać ;f

Ktym

Temat już zakończony, a wy: Viz, Aza, roli nadal ciągniecie dyskusję. Żal mi was...

Apropo Twojego intelektu Aza, jakbyś był mądrzejszy to byś odpuścił, bo temat zakończony, ale widać Troll'skie nawyki były od Ciebie silniejsze.

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Corvax

Skończcie już tą komedie chłopaki...
Jeśli nie to prośba do mod'a o odpowiednie działanie

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Polgara

Administrator serwera już sie wypowiedział na temat CW więc nie widzę powodu dalszych dywagacji ta ten temat i bezsensownych kłótni, który z was jest inteligentniejszy.

InsOmnia- jedynymi serwerami między narodowymi są serwery NSoftu mają podział na EU, Azjatyckie, USA i Abrabskie jak dobrze pamiętam.

Każdy gracz, który gra na serwie prywatnym pisze że gra na serwie polskim, niemieckim, francuskim, greckim itd
to że wprowadzony jest na czacie zakaz używania rodzimego języka nie czyni go międzynarodowym.
To że na shout/trade/hero jest angielski, który jest uniwersalnym językiem to bardzo dobrze przynajmniej nie ma niepotrzebnego bajzlu.

InsOmnia-

Cytat: Polgara w Czerwiec 09, 2010, 09:24:48 PM
Administrator serwera już sie wypowiedział na temat CW więc nie widzę powodu dalszych dywagacji ta ten temat i bezsensownych kłótni, który z was jest inteligentniejszy.

InsOmnia- jedynymi serwerami między narodowymi są serwery NSoftu mają podział na EU, Azjatyckie, USA i Abrabskie jak dobrze pamiętam.

Każdy gracz, który gra na serwie prywatnym pisze że gra na serwie polskim, niemieckim, francuskim, greckim itd
to że wprowadzony jest na czacie zakaz używania rodzimego języka nie czyni go międzynarodowym.
To że na shout/trade/hero jest angielski, który jest uniwersalnym językiem to bardzo dobrze przynajmniej nie ma niepotrzebnego bajzlu.

Chodzi mi o to że community nie jest ukierunkowane w jedną stronę (języka polskiego), tylko na english speaking community. Serwer również nie będzie pod flagą polski na takich serwisach jak hopzone.

Ryane

Cytat: InsOmnia- w Czerwiec 09, 2010, 09:27:00 PM
Serwer również nie będzie pod flagą polski na takich serwisach jak hopzone.

:o czemu tak? Wstydzisz sie tego, ze jestes polakiem? Chyba nie dacie flagi GB/US?

Polgara

Chodzi mi o to że community nie jest ukierunkowane w jedną stronę (języka polskiego), tylko na english speaking community. Serwer również nie będzie pod flagą polski na takich serwisach jak hopzone.

Wiem o co Ci chodziło :D Bo większość serwerów poszła w tą stronę czy to dobre czy złe nie mnie to oceniać,
osobiście uważam że jest to uszczęśliwianie ludzi na siłę.

Każdą flagę jaką umieścisz będzie oznaczało przypisanie serwera do jakiejś narodowości.
No chyba że umieścisz flagę UE byłbyś chyba pierwszy.

Vincent

Cytat: Ryane w Czerwiec 09, 2010, 09:30:13 PM
Serwer również nie będzie pod flagą polski na takich serwisach jak hopzone.

:o czemu tak? Wstydzisz sie tego, ze jestes polakiem? Chyba nie dacie flagi GB/US?
Damy, ze wzgledu na nacisk na uzywanie jezyka angielskiego na chat/trade/hero/forum.

InsOmnia-

Cytat: Polgara w Czerwiec 09, 2010, 09:34:39 PM

Wiem o co Ci chodziło :D Bo większość serwerów poszła w tą stronę czy to dobre czy złe nie mnie to oceniać,
osobiście uważam że jest to uszczęśliwianie ludzi na siłę.

Każdą flagę jaką umieścisz będzie oznaczało przypisanie serwera do jakiejś narodowości.
No chyba że umieścisz flagę UE byłbyś chyba pierwszy.

To jest właśnie to, że flagi UE nie ma :), mimo to napisze jeszcze dziś do administratorów hz o dodanie takiej flagi :) kto wie może się uda.

A co do Ryane, tak właśnie damy flagę GB/US, z takiego powodu o jakim pisał Vincent, english speaking community.

Ryane

Dla mnie glupia wymowka. To, ze serwer jest miedzynarodowy nie oznacza, ze administracja ma wypierac sie swojej narodowosci. Szkoda tylko, ze dalej polskie serwery beda miec zla opinie, a ten serwer moglby ja poprawic. Flaga i tak nic nie zmieni, nie przybedzie Wam graczy, bo dacie flage UE.

Vincent

z tym ze nie wszyscy u nas sa polakami, mamy miedzynarodowy team

InsOmnia-

Cytat: Ryane w Czerwiec 09, 2010, 09:50:39 PM
Dla mnie glupia wymowka. To, ze serwer jest miedzynarodowy nie oznacza, ze administracja ma wypierac sie swojej narodowosci. Szkoda tylko, ze dalej polskie serwery beda miec zla opinie, a ten serwer moglby ja poprawic. Flaga i tak nic nie zmieni, nie przybedzie Wam graczy, bo dacie flage UE.

To nie wymówka. Kolejna sprawą jest to że nie cała administracja jest z polski. A flaga zmieni na pewno jedno, na polskie serwery przychodzą głównie polscy gracze, a my chcemy utrzymać międzynarodową społeczność.

PS: dziś dodano zabezpieczenie informujące gracza w przypadku gdy ktoś próbował nieudanie logować się na jego konto.

http://img38.imageshack.us/img38/8431/beztytuuwlx.png

Polgara

I to że dacie flagę GB czy US też nie zrobi z Was serwera międzynarodowego tylko serwer Wielkiej Brytanii czy Stanów czyli przypisze do którejś z tych narodowości i zrobi z Was tylko serwer angielskojęzyczny.

Zawsze można napisać że to serwer Polsko jakiś tam, czy jakoś tam polski.
Tu chodzi o mówienie prawdy i o nic więcej.

Brak umieszczenia polskiej flagi oznacza że się tego wstydzicie że jesteście Polakami co za tym idzie jak dla mnie jest to wielkim minusem wpływającym na chęci zagrania na tym serwerku.

Blitz

ale robicie zamieszanie ;p dla mnie nie ma znaczenia czy bede widzial inna flage przy glosowaniu, w grze zmniejszy to(mam nadzieje) ilosc polakow gadajacych po polsku na ogolnym

InsOmnia-

Cytat: Polgara w Czerwiec 09, 2010, 10:05:16 PM
I to że dacie flagę GB czy US też nie zrobi z Was serwera międzynarodowego tylko serwer Wielkiej Brytanii czy Stanów czyli przypisze do którejś z tych narodowości i zrobi z Was tylko serwer angielskojęzyczny.

Zawsze można napisać że to serwer Polsko jakiś tam, czy jakoś tam polski.
Tu chodzi o mówienie prawdy i o nic więcej.

Brak umieszczenia polskiej flagi oznacza że się tego wstydzicie że jesteście Polakami co za tym idzie jak dla mnie jest to wielkim minusem wpływającym na chęci zagrania na tym serwerku.

Niczego się nie wstydzimy, niczego nie ukrywamy i nie kłamiemy. Serwer jest nastawiony na anglojęzyczną społeczność i reklamowanie go pod flagą polski całkowicie mija się z naszymi założeniami. Nasza administracja to nie tylko polacy, dlatego też reklama serwera pod flaga pl jest nie fair wobec nich.

Naprawdę nie doszukuj się tutaj jakiś ukrytych faktów lub kłamstw. L2Cerberus od zawsze był serwerem dla wszystkich graczy, nie tylko polaków (na x15 Polacy stanowili mniejszość), a reklama serwera pod flagą US/GB dla nas oznacza nastawienie serwera na graczy posługujących się językiem angielskim. A nie pochodzenie kogokolwiek z administracji, bo nikt nie patrzy czy administrator jest polakiem i dlatego mamy flagę polski, ludzie patrzą na obowiązujący język, a angielski zawsze takim będzie na naszym serwerze, dlatego ja osobiście nie wyobrażam sobie jak możemy tworzyć angielskojęzyczną społeczność reklamując serwer jako polski. Dla mnie to całkowicie mija się z celem. I wybacz ale nie wstydzie się swojej narodowości i to o czym tutaj dyskutujemy nie ma kompletnie nic do tego.

Tworzymy anglojęzyczną społeczność, dla nas flaga GB/US oznacza że serwer właśnie tak będzie nastawiony.

Rickert

Co nie zmienia faktu, że zapewne 70% community będzie PL. A jak widzę, coś Wam mało na takich graczach zależy.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

yeahu

Jak polaczki nich szpirche englisz to do szkoły a nie za granie sie lapią  :noob:
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

roli

wydaje mi się, że kiedyś była flaga UE na HZ

ale teraz sprawdziłem i aktualnie nie ma takowej ;(

DuzaMirinda2L

z doswiadczenia wiem ze lepiej aby ustanowic global english poniewaz jak sie polaczki zaczna o cos naburmuszac, na trade albo lepiej, na HV to klekajcie narody ament