L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

GenesiZ

Cytat: Thombstone w Czerwiec 21, 2010, 08:37:17 AM
Insomania a wy tak przykladowo jestescie przygotowani na ewentualne przeludnienie? Nikt nie wie i tak ile bedzie graczy, moim zdaniem z 2k z boxami do 3k. Duzo ludzi planuje tu isc, a nie sa wpisane w forum.

3k? :D nie no już bez przesady
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

HellSign

Cytat: Foxy w Czerwiec 21, 2010, 08:48:51 AM
Insomania a wy tak przykladowo jestescie przygotowani na ewentualne przeludnienie? Nikt nie wie i tak ile bedzie graczy, moim zdaniem z 2k z boxami do 3k. Duzo ludzi planuje tu isc, a nie sa wpisane w forum.

1000-2000, ale i tak sie nastawilbym sie na to, ze beda ludie pisac 1500 Online, odlicz sklepy masz 900 odlicz boty masz 700 odlicz boxy masz 350 z czego 150 na afku siedzi i zostaje 200 ludzi na serwie

i macie pograne(przykladowi dex defenderzy)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

InsOmnia-

Dziękujemy wszystkim za udział w beta testach. W dniu dzisiejszym beta testy zostały zakończone (od tygodnia nie było już nowych bug reportów). Powoli zaczynamy przygotowania do startu + bug fixing tego co zostało na forum.

Co do community, będzie takie jak na offie, wiec bez żadnych liczników itd, tylko lista zamków + ich info, fora klanowe + klany itd.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

InsOmnia-

Cytat: Lokocz w Czerwiec 21, 2010, 08:26:21 PM
Cytat: Vincent w Czerwiec 21, 2010, 07:41:42 PM
online bedzie na stronie :)
:shock:
no o to mi chodzilo.... chyba cos zle zajarzylem... :noob: :noob: :noob:

tak licznik będzie na stronie, ja odpowiadałem na pytanie czy community serwer będzie pokazywać online :), nie będzie gdyż używamy community server takiego jak na offie.

Eligos

Cytat: Rickert w Czerwiec 13, 2010, 10:49:18 PM
Czy idzie na serwer jakiś polski clan działający na zasadzie const. pt? Albo czy idzie na serwer jakieś const. które poszukuje jeszcze kogoś? Czy też ma ktoś zamiar stworzyć const. pt?

Ehh, ewentualna ewentualność czy na serwerze idzie jakiś clan z online 50+? :<

Bo z tych international clanów nie bardzo mi się widzi.

BMF idzie na serwa :P
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

Naito

Prosze o przeczytanie tego co tu jest napisane jak rowniez informacji w dziale PVP/Flame Wars

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,36324.0.html

poniewaz po tym poscie wszystkie nie pasujace tutaj wypowiedzi zostana nagrodzone minusem.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Silv

godzina startu została ustalona na 22:00 tak jak na stronce czy to jest "mniej więcej" przybliżony czas?

NightBird

ja mam jedno pytanie... warto sprawdzic ten serwer ? (chociaz jest l2j?)

wy pewnie jestescie zorientowani od pewnego czasu jak tam sie rozwija sytuacja przed startem serwa.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

InsOmnia-

Cytat: Silv w Czerwiec 22, 2010, 01:00:17 PM
godzina startu została ustalona na 22:00 tak jak na stronce czy to jest "mniej więcej" przybliżony czas?

na 20 i jest to dokładny czas.

TreeHill

iNSOMNIA , mam pytanie , nie ma żadnego patcha , tylko host u full update (check files) tak ??

i od razu pytanie jak z 1  i 2 profka , jaka cena bedzie za 1 i 2 porofe??
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

InsOmnia-

Cytat: TreeHill w Czerwiec 22, 2010, 02:06:42 PM
iNSOMNIA , mam pytanie , nie ma żadnego patcha , tylko host u full update (check files) tak ??

i od razu pytanie jak z 1  i 2 profka , jaka cena bedzie za 1 i 2 porofe??

Nie ma custom patcha, możesz zmienić hosta instalatorem.
http://www.l2cerberus.eu/files/L2C-Host.exe

co do profek to już pisałem tu z 3x o tym :), pierwsza 50k druga 900k

EndOfTheWorld

Cytat: HellSign w Czerwiec 21, 2010, 11:11:47 AM
Cytat: Foxy w Czerwiec 21, 2010, 08:48:51 AM

1000-2000, ale i tak sie nastawilbym sie na to, ze beda ludie pisac 1500 Online, odlicz sklepy masz 900 odlicz boty masz 700 odlicz boxy masz 350 z czego 150 na afku siedzi i zostaje 200 ludzi na serwie

i macie pograne(przykladowi dex defenderzy)

lol bez przesady , 600 sklepów ....

TreeHill

N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

GenesiZ

Cytat: TreeHill w Czerwiec 22, 2010, 02:47:21 PM
MATKO ;] ruszcie z tym serwerem 24 albo 25 !!!:]

ustalili datę a zmienianie jej teraz było by idiotyczne

Aza

1 lipiec jest mi na rękę, przynajmniej nic mnie nie odciąga od nauki, a etyka i prawo administracyjne same się nie zaliczą  :P

Vincent

Cytat: Naito w Czerwiec 22, 2010, 04:34:52 AM
Prosze o przeczytanie tego co tu jest napisane jak rowniez informacji w dziale PVP/Flame Wars

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,36324.0.html

poniewaz po tym poscie wszystkie nie pasujace tutaj wypowiedzi zostana nagrodzone minusem.
dzieki :)

TreeHill

Mam pytanie : Po zainstalowaniu Lineage2 GE z full update , wklejeniu odpowiedniego hosta wyskakuje mi game guard jak odpalam gre , co zrobić żeby sie z tym uporać??
N/A

Sokrates

NightBird

trzeba zrobic full update i odpalac normalnie luncherem ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Strago

Witam wszystkich :) Server zapowiada się bardzo ciekawie i na 100% będe na niego szedł, tylko mam jedno pytanie, a mianowicie chodzi mi o to, czy musi być czysty system L2, czy da rade odpalić server na patchowanym już systemie, bo jak mam czysty system, tzn. taki który jest po update, to wyskakuje mi gamegauard i nie moge sie połaczyć z żadnym serverem, który ma sam host. W systemie nie mam też ikonki L2.exe i moge tylko odpalać przez launcher l2, a wtedy jest źle :(

Przepraszam bardzo, ale już wszystko jest ok, wystarczyło pobrac jeden pliczek :) Nie popatrzyłem dwa posty wyżej ;p

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

GenesiZ

Linthar

Chyba nie ma takich klanów, czyt. nie przyjdą ;p
Każdy imo prędzej czy później zostaje wplatany w jakieś koalicje / wary, bo pofarmić sobie nie pofarmisz w środku burzy ^^
L2 to pvp i tego nie unikniesz ;]