Dział Bugi!

Zaczęty przez Rickert, Lipiec 03, 2010, 08:23:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Drah

Cytat: Duo w Sierpień 11, 2010, 07:33:50 PM
Nie wiem jak wy,ale ja jak przechodzilem do adiantuma to mialem ponad 300 QHP. Wystaczy tym spamowac i juz rb nie jest problemem.

Wież mi że a offie w ogóle nie trzeba używać qhp przy tej pilace bishem robiłem ją 15 minut a tu miałem 5 podejść ;P

Lokocz

Cytat: Duo w Sierpień 11, 2010, 07:33:50 PM
Nie wiem jak wy,ale ja jak przechodzilem do adiantuma to mialem ponad 300 QHP. Wystaczy tym spamowac i juz rb nie jest problemem.
300 QHP :D

rexl

Hmm , prosiłbym o sprawdzenie skilla stun , gdyż iż moim zdaniem ma za rzadką częstość wchodzenia ; / . Biłem się z kolesiem który miał 1 lvl wyższy , próbowałem wsadzić mu stuna lecz 5 razy próbując ani razu nie wszedł ...  :o

Paladyn 61 level

Lokocz

Cytat: rexl w Sierpień 12, 2010, 01:37:15 PM
Hmm , prosiłbym o sprawdzenie skilla stun , gdyż iż moim zdaniem ma za rzadką częstość wchodzenia ; / . Biłem się z kolesiem który miał 1 lvl wyższy , próbowałem wsadzić mu stuna lecz 5 razy próbując ani razu nie wszedł ...  :o

Paladyn 61 level
pewnie mial epic boss seta

seken

Cytat: Lokocz w Sierpień 12, 2010, 01:38:42 PM

Paladyn 61 level
pewnie mial epic boss seta
Jeszcze bizu z TW i mj seta.

Polopiryn

Paladyn 61 level

A powiedz ty mi, jaka profa była kolesia, a jaka twoja?
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

seken

Cytat: Polopiryn w Sierpień 12, 2010, 01:48:59 PM

Paladyn 61 level

A powiedz ty mi, jaka profa była kolesia, a jaka twoja?

Polopiryn

Senek, sama profa paladyn dużo nie mówi.... Jak by wyjaśnił konkretnie z kim się bił, to było by łatwiej.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

KaeriN

potwierdzam , probowalem dzis stunowac moim knajtem elpy i nie wszedl ani razu a probowalem 3 razy. :((((((:((:((:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:(:((::(:((

Polopiryn

Cytat: KaeriN w Sierpień 12, 2010, 02:22:00 PM
knajtem

Taki z mieczem i tarczą? Podaj konkretnie o która profesje idzie.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

KaeriN

seken

Cytat: Polopiryn w Sierpień 12, 2010, 02:17:01 PM
Senek, sama profa paladyn dużo nie mówi.... Jak by wyjaśnił konkretnie z kim się bił, to było by łatwiej.
Ano byloby prosciej, ale ja poprostu napisalem kim on gra, bo stun shield, a hammer crush to inna szans na wejscie  :P

Polopiryn

Jak ładnie, a teraz ostatnia rzecz stun z 2 czy 3 profy bo WL ma 2 :)"
Cytat
Thunder Storm
Shock Blast

//Sam mam WL 41, to zaraz się upewnię czy faktycznie w ogóle nie włazi.
(Jak frey-e ściągnę to się upewnię)

@Senek
Tylko wiesz jak wbijał Pal w Pala, a ten drugi pal miał dye +con, to nie mamy czego się dziwić że stun ani razu nie wszedł, a jak miałby ten drugi resist schock to już wgl. nie ma to nic do gadania :P. Zgłasza bug, a nawet nie upewnił się czy to faktycznie bug.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

KaeriN

Cytat: Polopiryn w Sierpień 12, 2010, 02:46:58 PM
Jak ładnie, a teraz ostatnia rzecz stun z 2 czy 3 profy bo WL ma 2 :)"
Cytat
Thunder Storm
Shock Blast

//Sam mam WL 41, to zaraz się upewnię czy faktycznie w ogóle nie włazi.
(Jak frey-e ściągnę to się upewnię)

@Senek
Tylko wiesz jak wbijał Pal w Pala, a ten drugi pal miał dye +con, to nie mamy czego się dziwić że stun ani razu nie wszedł, a jak miałby ten drugi resist schock to już wgl. nie ma to nic do gadania :P. Zgłasza bug, a nawet nie upewnił się czy to faktycznie bug.

nie pamietam :( :( :( :( :(  ten co wyglada jakby walil elpa z dynki, powinienes wiedziecz o co mnie chodzi :( :( :( :( :(

Polopiryn

@Lokocz
Chłopie nie masz nic do powiedzenia z sensem, to się nie odzywaj. Nawet valakasa by nie założył ....

@KaeriN
A ja wyglądam na speca L2, który zna każdy skill xD? No cóż wejdę do gry to będę zgadywać.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

KaeriN

no cóz , dzieki ze w ogole chcialem mi pomoc rozwiazac ten jakze trudny problem. zglaszam Cie do plusa :) :) :) :) :): ):) :):):):):):)

Lokocz

Cytat: Polopiryn w Sierpień 12, 2010, 02:54:17 PM
@Lokocz
Chłopie nie masz nic do powiedzenia z sensem, to się nie odzywaj. Nawet valakasa by nie założył ....

@KaeriN
A ja wyglądam na speca L2, który zna każdy skill xD? No cóż wejdę do gry to będę zgadywać.
sry ale jak czytam niektore posty to tylko takie wypowiedzi przychodza mi na mysl

rexl

biłem się wtedy z necromantą , zauważyłem iż kamaelowi też stun nie wchodzi , a stun paladyna powinien wchodzić jak w masło ; (

seken

Cytat: rexl w Sierpień 12, 2010, 05:22:43 PM
biłem się wtedy z necromantą , zauważyłem iż kamaelowi też stun nie wchodzi , a stun paladyna powinien wchodzić jak w masło ; (
Kurwa nie wszedl Ci pare razy stun w necromante i od razu biegniesz na forum, ze stun jest zbugowany? Poprostu nie miales szczescia to wszystko, bo mnie palek trzyma na dobra sprawe na perma shield stunie.
Kamaelowi stun nie wchodzi? Moze napisz jasniej, a nie trzeba Cie prosic, zebys napisal wszystko.

rexl

no co mam powiedzieć podobny level plus minus 3 levele , z kamaelem wojownikiem tzn z mieczem , nie znam profesji .... , i necro nei wchodzi bylem wtedy paladyn 61 level

Lokocz

seken

Cytat: rexl w Sierpień 12, 2010, 06:53:57 PM
no co mam powiedzieć podobny level plus minus 3 levele , z kamaelem wojownikiem tzn z mieczem , nie znam profesji .... , i necro nei wchodzi bylem wtedy paladyn 61 level
Pierw naucz sie poprawnie zlozonego zdanie.Nazw profesji, upewnij sie 10 razy czy to bug.Potem pisz w tym temacie.

Bulls

Polopiryn

Ech kocham takich.

Po pierwsze wyjaśnij wszystko po kolei.
1)Ty byłeś paladyn, żeby paladyn mógł wbijać stun musi mieć tarcze.
2)Jaki miecz miał kamael, taki dwu ręczny(Berserker), czy taki jedno ręczno...(Soul Braker)
3)Jesteś pewny że tylko 3 lvl +/-? Upewnij się jaka różnica była lvl-owa, czy tamten kamael nie miał majestic set, buffów które dają resist stuna?.
4)Gdy spełnisz wszystkie punkty powyżej zgłoś dopiero bug :).

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Lokocz

Cytat: Polopiryn w Sierpień 12, 2010, 08:29:57 PM
Ech kocham takich.

Po pierwsze wyjaśnij wszystko po kolei.
1)Ty byłeś paladyn, żeby paladyn mógł wbijać stun musi mieć tarcze.
2)Jaki miecz miał kamael, taki dwu ręczny(Berserker), czy taki jedno ręczno...(Soul Braker)
3)Jesteś pewny że tylko 3 lvl +/-? Upewnij się jaka różnica była lvl-owa, czy tamten kamael nie miał majestic set, buffów które dają resist stuna?.
4)Gdy spełnisz wszystkie punkty powyżej zgłoś dopiero bug :).
1) i epiki
2) kusze miał
3) nie, gość mial 85 i wpadl na jego exp spot go ubić
4) zgłaszam błąda
:noob: :noob: :noob: