lol

Zaczęty przez perfecT, Lipiec 19, 2010, 08:17:14 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jh0ri

Server jest ogólnie fajny na początku było pare bogow lecz zostały poprawione , a pitolenie o reckach S zdobytych poprzez jakis błąd jest wyssane z palca ...

Ustawienia są podobne do l2ex x10 wiec miło sie gra i ludzi jest nawet nawet .
Тихий!!! Тихий!!!

Neologis

Cytat: jh0ri w Lipiec 25, 2010, 03:17:01 AM
Server jest ogólnie fajny na początku było pare bogow lecz zostały poprawione , a pitolenie o reckach S zdobytych poprzez jakis błąd jest wyssane z palca ...

Ustawienia są podobne do l2ex x10 wiec miło sie gra i ludzi jest nawet nawet .

Okej rozumie ale raczej opłaca bardziej się grać nukerami czy DD?
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

InsOmnia-

Mi się tylko podoba jeden fajny bug :P zapewne korzystają z l2js, spróbujcie napisać pm:

"twojnick JMP

to tylko jeden z przykładów :P ah i najlepiej na boxie ;p
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

hastour

Nawet przyjemny w miare. Szkoda tylko, ze disco buff trwa godzine. Jeden bd na klan i wio. ;/
Moze czasami sie zastanawiasz, czemu akurat sie przypieprzam do Ciebie. Spojrz w avatarek. To moj idol. Jest zabojca trolli. A Ty, jestes trollem...

seken

Cytat: InsOmnia- w Lipiec 25, 2010, 09:28:37 AM
Mi się tylko podoba jeden fajny bug :P zapewne korzystają z l2js, spróbujcie napisać pm:

"twojnick JMP

Hmm, a mozesz napisac co to jest? W l2 niegram tym samym nie chce mi sie sciagac od nowa, zeby zobaczyc co sie stanie  :P.

InsOmnia-

Cytat: seken w Lipiec 25, 2010, 10:36:16 AM

"twojnick JMP

Hmm, a mozesz napisac co to jest? W l2 niegram tym samym nie chce mi sie sciagac od nowa, zeby zobaczyc co sie stanie  :P.

auto kick lub jail, ban :P to jest "bardzo inteligentna i udana" implementacja zabezpieczenia przed botami xD, jest lista słów (około 20) które po napisaniu w pm automatycznie Cie ukrają ;p

arcadias7410

seken

Cytat: InsOmnia- w Lipiec 25, 2010, 11:03:09 AM

"twojnick JMP

auto kick lub jail, ban :P to jest "bardzo inteligentna i udana" implementacja zabezpieczenia przed botami xD, jest lista słów (około 20) które po napisaniu w pm automatycznie Cie ukrają ;p
A jakbym mial nick xxx, a wpisal bym "(tu czyjs nick) JMP to tez by dostal kare  :D?Bym mial wszystkie walki na oly "wygrane". :P

DonKoks

hmm 8xx online, a wszyscy latają na 5 kontach  :P

Szczerze...Odechciało mi się takiego serwera. 1h buff no nie.

InsOmnia-

Cytat: seken w Lipiec 25, 2010, 11:10:18 AM
Cytat: InsOmnia- w Lipiec 25, 2010, 11:03:09 AM

"twojnick JMP

A jakbym mial nick xxx, a wpisal bym "(tu czyjs nick) JMP to tez by dostal kare  :D?Bym mial wszystkie walki na oly "wygrane". :P

Zawsze ty dostajesz ;p, ale lista słów jest taka że często po prostu się normalnie pisze to słowo ;p, np EXIT =p

DonKoks

hm oczywiście już na początku bug, mobki na stronghold II mają resist na daggery. Collosusy chyba, oczywiście mortal blow wchodzi jak w masło :) (ps.info od kolegi) ciekawe jak z innymi resistami...

jh0ri

Mi sie przyjemnie gra online prawie 1k
Ważne wszystko sie uspokoiło i server już stoi stabilnie .
Тихий!!! Тихий!!!

DonKoks

jh0ri

1200 online .
Тихий!!! Тихий!!!

mpxx24

想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

jh0ri

Cytat: NOhope w Lipiec 25, 2010, 06:54:34 PM
D/S 1h? podziekował

Ma to też swój klimacik .

A jeżeli ci sie nie podoba nie musisz tam grać .
Widocznie ponad tysiąc graczy nie ma nic przeciwko , ale myślę ze i tak czas s/d zostanie zmieniony za jakiś okres.

Cytat: mpxx24 w Lipiec 25, 2010, 06:39:37 PM
jakiś 'poważny' klan rekrutuje ;p?

http://www.rocknrollas.fora.pl/             Ja w nim gram  i na razie całkiem , całkiem . ale to 1 dzień wiec zobaczy się po czasie .
Тихий!!! Тихий!!!

jyqx

Jakis clan szuka ludzi (th) ;P Ukradli mi nick wiec chodze z Dxq i tak juz zostanie :P jakby co to pm ;p
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

Sh1no

WTS FULL SE BUFF WRAZ Z POWEM, CLARITY, BOA, RESIST SHOCK 700k PM Sh1no lub PrzydupasSh1na

!Arczi

Cytat: Sh1no w Lipiec 26, 2010, 09:34:10 PM
WTS FULL SE BUFF WRAZ Z POWEM, CLARITY, BOA, RESIST SHOCK 700k PM Sh1no lub PrzydupasSh1na
biznes pełną parą ^^

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Aras9

Jeżeli ktoś szuka jakiegoś klanu to zapraszam tutaj : www.semp.za.pl
Forum chwilowo nie dostępne myślę że jutro już będzie można używać :)

KaeriN

login padl jakąs godzine temu stronka nie odpowiada, cos malo admini interesuja sie serverem.

Pozdrawiam.

perfecT

Codziennie admin od 18-24 jest z pracy wraca i pracuje nad serwerem ..Na forum coś napisał ,że cos w tam w Paryżu,zresztą sami przeczytajcie ..

okolo 22:00 jest 1,5k online na x15 .
Czyli tak DB ON 1+1 .
jest z 200Off shop
600boxow
i 900online
a login padl 10min temu

KaeriN

moze dostales dc dopiero, ja dostalem z 40-60 minut temu i sie juz nie moglem zalogowac.