lol

Zaczęty przez perfecT, Lipiec 19, 2010, 08:17:14 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Brianoc

Nic tu nie dziala. Do tego przez nowy x15 crashuje sie x10, ale to tylko sprawa adminow. Nikt tu juz nie ebdzie gral ^^

A co do tego topicu o barakielu, uwazam ze napisanie go jest na miejscu, co bys pomyslal gdybys po 20h kampinia i baraku 10% hp serw sie zcrashowal i ktos dobil? Nie mow ze nie
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

x3nomorph

To tylko znaczy, ze jestescie banda randomow skoro bijecie Barakiela na spocie  hahaha
new future.

Brianoc

Nie nie kolego ;] wyciagalsimy ale po crashu wracal i ruscy juz byli....
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Bearnz

Cytat: Brianoc w Lipiec 30, 2010, 05:01:23 PM
Nic tu nie dziala. Do tego przez nowy x15 cras-_-'e sie x10, ale to tylko sprawa adminow. Nikt tu juz nie ebdzie gral ^^

A co do tego topicu o barakielu, uwazam ze napisanie go jest na miejscu, co bys pomyslal gdybys po 20h kampinia i baraku 10% hp serw sie zcrashowal i ktos dobil? Nie mow ze nie

życie jest brutalne, ale masz niestety rację :)

Jak widać obalamy mity, sama reklama jest potęgą, ale bez odpowiedniego pokierowania zdaje się na nic.

EDIT :

Ludzie przechodzą z serwerów nawet l2j, które stoją rok i zapominają, że te serwery z których emigrują mają o wiele lepsze pliki w końcu przez ten czas dużo było naprawiane. Ten serwer wydał na siebie wyrok śmierci, jak niżej widoczna Dementia.pl.

Chyba nie ma nic więcej, co by można było dodać, szkoda tylko że przez to ludzie migrują i nie mogą się nigdzie zagrzać oprócz paru serwerów i ruoff, no ale tam trzeba trzymać OnLiNe na co nie każdy jest sobie w stanie pozwolić, chyba że lubi się grać solo lub z rosyjskimi randomami ;]
Cytat: DonK. w Kwiecień 27, 2010, 11:31:15 AM
niby granie w pt hawolkow jest ciekawsze? ja daje target, wy klikacie prawym na moj nick i f1 a potem razem klikamy to village?  :o

Own3d :D

perfecT

A ja bym sobie pograł na x30  ;D z buffem S/D 10min cov 10min buff 40min :D

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Brianoc

a.k.a Szakalaka

Bot coder!

perfecT

250online bez multiboxa i offline shopa a tak do 700-800 i spada

Rickert

Cytat: PerfecT w Lipiec 30, 2010, 09:08:46 PM
To teraz tak to się liczy. No widzę, że kolejny fusomatyk nam rośnie.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

GenesiZ

Cytat: Rickert w Lipiec 30, 2010, 09:32:03 PM

Hehe to przecież jest Perfect z Draconixów co ty membera obrażasz? ;p

btw. Siema Rickert gdzieś ty był...
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

KaeriN

dostalem banana na forum na dwa konta za http://maliniak999.wrzuta.pl/audio/1KqcjKk5NSC/tup_tup_puk_puk w stosunku do pro gma bez praw , co w tym niestosownego? :(

pozdrawiam arke noego!

!Arczi

Jest mnóstwo serverów HR z gorszymi ustawieniami, gorszą maszyną i dużo gorszym online, a na tym forum dobre recenzje takie servy zbierały.. tu server ma szansę być long term bo z tego co wiem admin jest naprawdę uparty i online też nie jest najgorszy, a stojąc ledwo tydzień jest jechany z góry na dół.. Moim zdaniem problem nie tkwi w servie tylko w was bo z tego co widzę i słyszę to ludzie porównują serva do rpg clubu czy dexa O_O gdzie wiadomo, że tamte servy to inna liga, a mimo to przecież jak długo były ss lagi na rpg?? na pewno dłużej niż AGx15 stoi.. a może ktoś mi powie, że na dex też all chodzi, wszystkie skille działają i ogólnie dział z bugami świeci pustkami.. o freezach na celesie też już nikt nie pamięta.. Server jest lajtowy dla graczy, którzy chcą lajtowo pograć.. Jeszcze na takim servie z tak ciekawymi ustawieniami nie grałem ;) a dla nowych powiem, że tu ubrać się czy zrobić lvl to w kilka dni można ;)

mpxx24

Cytat: !Arczi w Lipiec 31, 2010, 08:10:50 AM
a dla nowych powiem, że tu ubrać się czy zrobić lvl to w kilka dni można ;)
79lvl + suby 75/full common top a grade/certy/poł q na nobla w 2-3 dni - tak jest 'lajtowy'

ale niestety masa rzeczy nie działa i to odstrasza ludzi :/
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

perfecT

Nie ma takiego słowa ;p i nie obrażaj mnie ... ;D

Rickert

Cytat: Foxy w Lipiec 30, 2010, 10:26:46 PM

Lulz, to że był na jakimś serwerze z nami w clanie (zapewne chodzi o Vervade gdzie został kicknięty) to mi to lotto. ;o

A gdzie ja byłem.. hmm nie chcesz wiedzieć QQ. :x

Cytat: PerfecT w Lipiec 31, 2010, 08:47:56 AM

1 gim. więc rozumiem, nie znasz jeszcze pojęcia "ironia".
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

haran

Cytat: !Arczi w Lipiec 31, 2010, 08:10:50 AM
Jest mnóstwo serverów HR z gorszymi ustawieniami, gorszą maszyną i dużo gorszym online, a na tym forum dobre recenzje takie servy zbierały.. tu server ma szansę być long term bo z tego co wiem admin jest naprawdę uparty i online też nie jest najgorszy, a stojąc ledwo tydzień jest jechany z góry na dół.. Moim zdaniem problem nie tkwi w servie tylko w was bo z tego co widzę i słyszę to ludzie porównują serva do rpg clubu czy dexa O_O gdzie wiadomo, że tamte servy to inna liga, a mimo to przecież jak długo były ss lagi na rpg?? na pewno dłużej niż AGx15 stoi.. a może ktoś mi powie, że na dex też all chodzi, wszystkie skille działają i ogólnie dział z bugami świeci pustkami.. o freezach na celesie też już nikt nie pamięta.. Server jest lajtowy dla graczy, którzy chcą lajtowo pograć.. Jeszcze na takim servie z tak ciekawymi ustawieniami nie grałem ;) a dla nowych powiem, że tu ubrać się czy zrobić lvl to w kilka dni można ;)

Ja porównuję AdenaGate do Dementii. Na Dementii przynajmniej początkowo admin interesował się serwem i naprawił DoE i PI, a tu... cisza.
A z barakielem były niezłe jaja, po 3 crushu zalogowałem się bez buffa. Dotacja też kosmiczna: można kupić skille 81+.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

KaeriN

Cytat: Rickert w Lipiec 31, 2010, 01:48:31 PM
Cytat: Foxy w Lipiec 30, 2010, 10:26:46 PM

Lulz, to że był na jakimś serwerze z nami w clanie (zapewne chodzi o Vervade gdzie został kicknięty) to mi to lotto. ;o

A gdzie ja byłem.. hmm nie chcesz wiedzieć QQ. :x

Cytat: PerfecT w Lipiec 31, 2010, 08:47:56 AM

1 gim. więc rozumiem, nie znasz jeszcze pojęcia "ironia".

a Ty ktora cwaniaczku? :O

perfecT

I co rickert będziesz teraz mi mówił ,że jestem 1 GIM i jestem głupi ?:p
tzn tak to zrozumiałem ,a pewnie dalej coś będziesz spamować ,lepiej o tym już nie dyskutować :D
A tak wgl teraz 2Gim ;d

jh0ri

Na stronie pojawiło sie parę udogodnien dotyczących servera x15.
Crashe znikneły tylko te lagi , mówią że do poniedziałku znikną .
Тихий!!! Тихий!!!

KaeriN

niech zmienia tego GMa bo na razie tylko banowac na forum potrafi :D

perfecT

Tak naprawdę tylko Nolias ,który nie jest jeszcze GM(nie ma praw) broni serwera,a reszta adminów o nim zapomniała.

Aras9

Neologis

Cytat: PerfecT w Lipiec 31, 2010, 09:12:51 PM
Tak naprawdę tylko Nolias ,który nie jest jeszcze GM(nie ma praw) broni serwera,a reszta adminów o nim zapomniała.

No niestety, jest sporo problemów a Admin nie raczy odpowiadać.
Mimo wszystko nie jest źle, serwer godny uwagi.
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

Bearnz

Sporo ?

Admini razem z gmem na forum odwracają kota ogonem itd.

Bot pt latają i proszę nie piszcie mi tutaj to podaj nicki bo to jest śmieszne, nic tam nie działa, quest na Primeval island zmodowany (4x więcej qi), stakato nie działa poprawnie, idziesz sobie i nagle masz 1hp, Bili Valakasa i nagle mass dc/lagi, bili Barakiela tak samo ogólnie lol i tyle :D

Zero, ale to ZERO zabezpieczeń :)
Cytat: DonK. w Kwiecień 27, 2010, 11:31:15 AM
niby granie w pt hawolkow jest ciekawsze? ja daje target, wy klikacie prawym na moj nick i f1 a potem razem klikamy to village?  :o

Own3d :D

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(