L2DC Freya L2MMORPG x5

Zaczęty przez nxt, Lipiec 28, 2010, 04:15:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vincent

Cytat: Naito w Sierpień 12, 2010, 05:56:42 AM
Cytat: nxt w Sierpień 12, 2010, 12:57:01 AM
Witam!

Ja dowiedziałem się o tym dzisiaj. Stroną zajmują się wyznaczone osoby ja nie sprawdzam serwerów jakie mają opisy zostało zatwierdzone... Za co gorąco przepraszam prześledzę kawałek po kawałku naszej strony. Cześć już jest skorygowane. Za zaistniałą sytuację przepraszamy. !!

PS: Inso nie czytałem co masz na www ... !!! Wybacz

Pozdrawiam Administrator L2MMORPG

Przepraszam nxt, że zapytam się akurat w tym miejscu, ale muszę ponieważ na chwilę obecną wychodzi, że to niby ja ! skoro nie ty ani nie ja to kto pisał te artykuły ? (...)

Chyba sie nie dowiemy :D

GenesiZ

Cytat: Vincent w Sierpień 12, 2010, 11:53:11 PM
Cytat: Naito w Sierpień 12, 2010, 05:56:42 AM
Cytat: nxt w Sierpień 12, 2010, 12:57:01 AM
Witam!

Ja dowiedziałem się o tym dzisiaj. Stroną zajmują się wyznaczone osoby ja nie sprawdzam serwerów jakie mają opisy zostało zatwierdzone... Za co gorąco przepraszam prześledzę kawałek po kawałku naszej strony. Cześć już jest skorygowane. Za zaistniałą sytuację przepraszamy. !!

PS: Inso nie czytałem co masz na www ... !!! Wybacz

Przepraszam nxt, że zapytam się akurat w tym miejscu, ale muszę ponieważ na chwilę obecną wychodzi, że to niby ja ! skoro nie ty ani nie ja to kto pisał te artykuły ? (...)

Chyba sie nie dowiemy :D

Pewnie że nie, bo nxt się nie przyzna.
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Vincent

Cytat: nxt w Sierpień 12, 2010, 01:51:38 AM
Bo ja edytowałem posty. Texty poprawione Temat Zamkniety.

Pozdrawiam.

Poprawione? Zamkniety? Czyzby ? :D Jako ze dalej nie uzyskalem odpowiedzi, postanowilem przyjzec sie temu blizej :D

1.
http://l2cerberus.eu/forum/viewtopic.php?f=3&t=427
http://www.l2mmorpg.com/forum/showthread.php?tid=6

2.
http://l2cerberus.eu/2010/04/16/new-project-l2cerberus-x7/
http://www.l2mmorpg.com/forum/showthread.php?tid=4

Powiem szczerze ze jestem pelen podziwu, osoba odpowiedzialna za regulamin servera musiala sie powaznie napracowac zeby taki regulamin napisac :D

Wsumie nawet "Server L2MMORPG – New Era Of Lineage 2 L2MMORPG Low Rate Server – x5" to poprostu "L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC) x7"

Jak administracji nie chce sie napisac wlasnego regulaminu to po co w ogole brac sie za otwieranie servera?

A tak swoja droga, skoro juz tak sie stalo, a stalo sie. To ktos winny temu powinien byc rozsadny i sie poprostu przyznac zamiast starac sie unikac odpowiedzi i pograzac sie jeszcze bradziej we wlasnych klamstwach, nikt by nikogo za to do jaila nie wsadzil :D jasne w internecie latwo poprostu nie odpisac i nie ponosic odpowiedzialnosci za swoje czyny, ale do czego to was doprowadzi?

Jeden server juz polozyliscie, i wiecie co, my tez, ale otwierajac nastepny nie balismy sie przyznac ze my to my, nie musielismy zmieniac nazwy, wrecz przeciwnie, ludzie wiedzieli czego moga sie po nas spodziewac, i prosze, zaufali nam na tyle ze poki co jest 5 razy lepiej niz przewidywalismy.

I dodam tylko, nie licze juz na to ze ktos sie przyzna, ja swoje wiem, a co wiem zachowam dla siebie.

Pozdrawiam

Vinc

Ryane

Raczej kazdy wie, kto jest za to odpowiedzialny :D Ogolnie to chyba moge powiedziec, ze ten serwer jest kiepska kopia Cerberusa.

GenesiZ

Cytat: Ryane w Sierpień 14, 2010, 07:19:32 PM
Raczej kazdy wie, kto jest za to odpowiedzialny :D Ogolnie to chyba moge powiedziec, ze ten serwer jest kiepska kopia Cerberusa.

Na Cerberusie są przynajmniej jakieś NPCki...
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

nxt

Naprawdę zabawne jest to co wypisujecie... Nikt nawet nie patrzy na Cerberusa . To ze ma podobne pliki to nie znaczy ze jest to ten sam serwer. Ja osobiście nawet nigdy tam nie bylem... My mamy swój projekt który będzie realizowany w sposób wcześniej zaplanowany. Co mogę jeszcze powiedzieć Evilus jest Team Leaderem w l2dc i jednym z głównych adminów na L2MMORPG. Natomiast Inso jest tylko developerem w l2dc.(Niczego nie ujmuje) Lecz Ty Vincent jedyne z czego Ciebie znam to z tego jak ludzie wysyłali Ci $ a Ty cicho rozdawałeś itemy... Może tylko pomówienia nie wiem nie wnikam. Prosił bym o zaprzestanie twojej anty reklamy bo na L2MMORPG Nigdy nikt nie przewiduje WIPE Tak jak w tym waszym projekcie.
Nie chciał bym się logować na to forum i kłócić się z wami o to czy o tamto ... Powodzenia z serwerem.!

My idziemy w całkowicie inna stronę jak inne zespoły z miesiąca na miesiąc dodawane będą nowości. Tak jak na serwerach oficjalnych. Przewidujemy naprawdę wiele eventów oraz wiele nagród sponsorowanych.

Dzisiaj w nocy rozpocznie się Gift of Vitality Event planowany start 00:05 GMT Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie.

seken

Cytat: nxt w Sierpień 16, 2010, 07:16:43 PM
Naprawdę zabawne jest to co wypisujecie... Nikt nawet nie patrzy na Cerberusa . To ze ma podobne pliki to nie znaczy ze jest to ten sam serwer. Ja osobiście nawet nigdy tam nie bylem... My mamy swój projekt który będzie realizowany w sposób wcześniej zaplanowany
Imo robcie wiecej copy&paste i na prawde nikomu nie bedziecie sie kojarzyc z cerberusem  :oops:

Evilus

THIS ENDS HERE!

Stop posting crap about Cerberus nxt, Cerberus is 10 if not 100 times better server than l2 mmorpg, heck even World of Ateria is better than l2 mmorpg. Now stop making up crap about Cerberus that ain't true and stop saying stuff like "Evilus is the leader of l2dc and InsOmnia is JUST a l2dc developer so stop this....." etc etc..

I know this post is in english as my polish is not the best I hope mods can allow that for this time ;).

InsOmnia-

Naprawdę zabawne jest to co wypisujecie... Nikt nawet nie patrzy na Cerberusa . To ze ma podobne pliki to nie znaczy ze jest to ten sam serwer. Ja osobiście nawet nigdy tam nie bylem... My mamy swój projekt który będzie realizowany w sposób wcześniej zaplanowany.

tak teksty się same kopiują słowo w słowo.

Co mogę jeszcze powiedzieć Evilus jest Team Leaderem w l2dc i jednym z głównych adminów na L2MMORPG. Natomiast Inso jest tylko developerem w l2dc.

A Ty jesteś nikim. Już się dobrze przekonałem jakim jesteś oszustem. Zaraz pogadam sobie z Evilusem o tym co piszesz.

(Niczego nie ujmuje) Lecz Ty Vincent jedyne z czego Ciebie znam to z tego jak ludzie wysyłali Ci $ a Ty cicho rozdawałeś itemy... Może tylko pomówienia nie wiem nie wnikam. Prosił bym o zaprzestanie twojej anty reklamy bo na L2MMORPG Nigdy nikt nie przewiduje WIPE Tak jak w tym waszym projekcie.
Nie chciał bym się logować na to forum i kłócić się z wami o to czy o tamto ... Powodzenia z serwerem.!

Słucham? Najlepszą obroną jest atak? Raz w życiu przyznał byś się ze słowo w słowo skopiowałeś z naszej strony i skończył z tym... To już jest żałosne, przecież Ty nawet nie wiesz kto to jest Vinc, przecież ani razu nie byłeś u nas na serwie ? Powiedz skąd masz takie info. Z tego co wiem to Ty mi proponowałeś kasę za pracę nad roxem, a potem mi pisałeś jak to Evilus nic nie robi dla Ciebie na roxie a Ty mu dajesz kase, bo masz jej kupe z doty. Mam wkleić chat logi z irca? A co do antyreklamy, nikt tu nic takiego nie robi, my chcemy żebyś raz w życiu powiedział prawdę, bo ja naprawdę zaczynam myśleć ze jesteś małolatem z bujna wyobraźnia i zaczynam wątpić w te historyjki o żonie... Jak kłamiesz w każdym poście to zapewne cała Twoja historyjka to też jedno wielkie kłamstwo małolata...

My idziemy w całkowicie inna stronę jak inne zespoły z miesiąca na miesiąc dodawane będą nowości. Tak jak na serwerach oficjalnych. Przewidujemy naprawdę wiele eventów oraz wiele nagród sponsorowanych.

Dzisiaj w nocy rozpocznie się Gift of Vitality Event planowany start 00:05 GMT Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie.

http://l2cerberus.eu/2010/08/11/the-gift-of-vitality-event/
same zbiegi okoliczności.

Naprawdę

Już nigdy więcej o nic mnie nie proś na ircu.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

mariucha

YYyyyyyyyyyy...... przecież wyżej jest napisane, że nxt to nie Insect, a może jednak to on? Nie chyba nie, ale jak tak?. E tam na pewno nie, ale chyba jednak tak to on?
I tak ku.......a do zaj.....a.
On czy nie w końcu?
Może to jego żona prosiła Inso o pomoc, przecież to ona była administratorem Roxa?
A może to był jednak nxt.
Pewnemu modowi tego forum chyba urósł nos, a taki był z niego kiedyś detektyw prawdziwy master w odkrywaniu kto jest kim :p
W Piśmie zostało napisane:
Widzisz drzazgę w oku bliźniego swego, ale belki w swoim oku nie widzisz.

Co to za zagadka?
:oops:

InsOmnia-

Cytat: mariucha w Sierpień 16, 2010, 11:47:37 PM
YYyyyyyyyyyy...... przecież wyżej jest napisane, że nxt to nie Insect, a może jednak to on? Nie chyba nie, ale jak tak?. E tam na pewno nie, ale chyba jednak tak to on?
On czy nie w końcu?
Może to jego żona prosiła Inso o pomoc, przecież to ona była administratorem Roxa?
Pewnemu modowi tego forum chyba urósł nos, a taki był z niego kiedyś detektyw prawdziwy master w odkrywaniu kto jest kim :p

Co to za zagadka?

Ja i tak już uważam że linsect = nxt + bujna wyobraźnia małolata. Tylko małe dzieci tak kłamią, na pewno nie dorosły mężczyzna który ma zonę.
A pisał do mnie na irc z każdego możliwego nicku i zawsze była to ta sama osoba.

A jego odpowiedź na to co napisałem będzie zapewne kolejną porcją kłamstw i rage tekstami w stylu "to ty jesteś małolat inso..." itd.

Vincent

Lecz Ty Vincent jedyne z czego Ciebie znam to z tego jak ludzie wysyłali Ci $ a Ty cicho rozdawałeś itemy... Może tylko pomówienia nie wiem nie wnikam. Prosił bym o zaprzestanie twojej anty reklamy bo na L2MMORPG Nigdy nikt nie przewiduje WIPE Tak jak w tym waszym projekcie.
Widze ze sam juz nie wiesz co pisac :D ja nie przyszedlem robic tu antyreklamy tylko dowiedziec sie kto skopiowal moje teksty ze strony.
Ba, nawet piszac w tym temacie od czasu do czasu pobijam go do gory bo juz dawno byl by na drugej stronie :D
Odpowiedzi na to pytanie dalej unikasz,  i na dodatek wyskakujesz z tekstem ze mnie "znasz" bo "slyszales", za chwile piszesz ze "moze to tylko  pomowienia". Wiec argumenty do rozmowy masz przednie :D

Ja tlumaczyc sie przed toba nie mam z czego, poki co jedyna osoba ktora narozrabiala jestes ty, i ciezko ci sie do tego przyznac.

I na dodatek mowisz ze nie przewidujesz wipe, a kto powiedzial ze przewidujesz? ja powiedzialem ze juz jeden server polozyles a teraz starasz sie postawic drugi, i jak widac nie uwazales na tej zyciowej lekcji bo od czego zaczales? od podbierania naszych tekstow i od klamstw.

Obydwoje prowadzilismy servery ze sporym online mniejwiecej rok, ba nawet na l2rox miales wiecej niz my na cerberusie x15, obydwoje zaczynalismy z niczym, skonczylismy z plikami l2dc, obydwoje zdecydowalismy sie otworzyc drugi server, i prosze, mi zaufalo tyle ludzi ze mamy spokojnie 2k online w srodku nocy, a tobie kto zaufal?

A tak swoja droga, jako doswiadczony juz admin, powinienes wiedziec ze tam gdzie komus sie cos udaje, zawsze znajda sie tacy ktorzy beda mowic co im slina na jezyk przyniesie zeby tylko zepsuc czyjas ciezka prace :) a jesli sluchasz takich ludzi i dzieki nim wyrabiasz sobie o kims opinie i na dodatek wychodzisz z taka opinia do ludzi, to albo jestes jednym z nich albo poprostu brak ci kilku trybow.

Ah, powiesz mi wkoncu komu spodobala sie nasza strona na tyle zeby skopiowac regulamin i cala reszte?

Ryane

Vincent po co sie pytasz jak doskonale wiesz kto za tym stoi? Doskonale widac kto tworzyl tematy z regulaminem, zapowiedzia, etc
Dziwie sie, ze Naito i Matim dali sie nabrac i dolaczyli do teamu tego serwera. Z tego co widze to wiekszosc rzeczy nie jest przez Was zrobiona. Pliki od Evilusa, teksty z Cerberusa, acm pewnie gotowy skrypt, itd Nie zdziwilbym sie gdyby stronka byla kupiona. Ale nie ma sie o co martwic, ludzie wybiora Cerberusa, bo ma duzo wiekszy online.
CytatNaprawdę zabawne jest to co wypisujecie... Nikt nawet nie patrzy na Cerberusa . To ze ma podobne pliki to nie znaczy ze jest to ten sam serwer.
Uwazasz nas za totalnych debili? Moja siostra, ktora nie gra w l2 zauwazylaby kilka innych podobienstw poza plikami. I to nie przypadkowych.

@Evilus moim zdaniem bladesofateria jest lepszy niż Cerberus :) Mi się na Twoim serwerze dużo lepiej grało, niż na Cerberusie, szkoda, że online tak bardzo spadł.

Naito

@mariucha
Ja sam do niedawna byłem przekonany, że Insect to Next i nigdzie nie powiedziałem, że osoba ukrywająca się pod nickiem Insect, nie prowadziła serwera l2rox przy jego początkach. Po tym co napisał Next tutaj na forum, napisałem do niego na gg z pytaniem czy on to nie Insect i odpowiedział mi to samo co wam tutaj. Tak że w którym miejscu mi ten nos urósł ?

@Ryane
Stronka nie jest kupiona, tylko zrobiona przeze mnie od strony technicznej czyli wyglądu i jej funkcjonalności nie odpłatnie.

Pozdrawiam i przy okazji poinformuję, że ja już od kilku dni nie jestem w zespole l2mmorpg, ponieważ wykonałem to co miałem zrobić. Jak również o tym, że temat ten nie zostanie skasowany, ponieważ jest on na temat serwera i nie zawiera informacji bezpodstawnych, o czym możecie poinformować Evilusa.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Matim

Cytat: mariucha w Sierpień 16, 2010, 11:47:37 PM
On czy nie w końcu?

Co to za zagadka?

To niby do mnie? Ja na tym serverze nie pełnie żadnej funkcji.

mariucha

Nie, nie do Ciebie, ten do którego to było już się wypowiedział :p. Jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwą.  :afro:

Integer

Cytat: Matim w Sierpień 21, 2010, 12:22:05 AM
To niby do mnie? Ja na tym serverze nie pełnie żadnej funkcji.

# ૪ Matim: Java Developer, Forum Moderator, Tester. Retail Info Collector.

mariucha

Dokładnie niby Naito i Matim nie pełnią tam  żadnych funkcji a to to co się pytam?

http://www.l2mmorpg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=69

Na stronie jest info, że Naito zakończył przygodę z "Teamem" (co prawda nie napisane dlaczego ale cóż), Ty natomiast Matim ponoć działasz tam prężnie.

Widze że cała ekipa siebie warta nikt nic nie wie niektórzy nie sa tymi którymi są, nikt nie pełni żadnych ról.

Że tak powiem czeski film.  :afro:

Naito

Cytat: mariucha w Sierpień 21, 2010, 12:14:28 PM
Dokładnie niby Naito i Matim nie pełnią tam  żadnych funkcji a to to co się pytam?

http://www.l2mmorpg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=69

Na stronie jest info, że Naito zakończył przygodę z "Teamem" (co prawda nie napisane dlaczego ale cóż), (...)

Boże widzisz i nie grzmisz... Chyba jasno i wyraźnie masz napisane na tym forum w tej prezentacji, jak również na stronie serwera, że osoba o nicku Naito, czyli ja zakończyła swoje prace, które miała do wykonania. Jaki powód jeszcze chcesz usłyszeć skoro decyzję o tym ze rezygnuję podjąłem ja sam i również ja sam sobie odebrałem admina w grze, ponieważ po raz któryś już powtórzę "wykonałem to na co się pisałem". W związku z czym jako, że nie mam dostępu do plików l2dc, i nie jest to custom serwer na którym można by było dodawać coś nowego i własnego, nie mam po prostu po co być administratorem na tym serwerze, który nie jest tym moim wymarzonym. A dla parady nie zamierzam nim być, bo niby po co dla szpanu ? czy jarania się tym, że mam panel admina ?

Napisane kilka dni po starcie serwera:
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Matim

CytatSynek, nie spinaj sie tak bo ci żyłka pęknie...

I to jest właśnie wypowiedź na "poziomie", szkoda komentować osoby takie jak Ty.

Cytat: mariucha w Sierpień 21, 2010, 12:14:28 PM

Na stronie jest info, że Naito zakończył przygodę z "Teamem" (co prawda nie napisane dlaczego ale cóż), Ty natomiast Matim ponoć działasz tam prężnie.

Widze że cała ekipa siebie warta nikt nic nie wie niektórzy nie sa tymi którymi są, nikt nie pełni żadnych ról.

Że tak powiem czeski film.  :afro:

To że jestem na stronie, to nie oznacza że faktycznie tą rolę pełnie.

Nie mam dostępu, a więc nie mogę pełnić danych funkcji.

hastour

Polecam! W ostatnim morzu wysypu lolserwerow i niespelnionych nadzieji, oraz przy zalozeniu, ze Cerberus smierdzi hordami dzieciakow (bylem, widzialem-"podobne raty, ni? ; p) To jest jedyna rozsadna propozycja, dla ludzi ceniacych rozrywke na poziomie. : ) Ale jeszcze to zweryfikuje.
Moze czasami sie zastanawiasz, czemu akurat sie przypieprzam do Ciebie. Spojrz w avatarek. To moj idol. Jest zabojca trolli. A Ty, jestes trollem...

InsOmnia-

Cytat: hastour w Sierpień 23, 2010, 01:10:15 AM
Polecam! W ostatnim morzu wysypu lolserwerow i niespelnionych nadzieji, oraz przy zalozeniu, ze Cerberus smierdzi hordami dzieciakow (bylem, widzialem-"podobne raty, ni? ; p) To jest jedyna rozsadna propozycja, dla ludzi ceniacych rozrywke na poziomie. : ) Ale jeszcze to zweryfikuje.

Ja poczułem trola forumowego który "walczy" z trolami.

Odys

Ciekawa fotka zostala umieszczona na forum> Gm niestety skasowal a autor dostal bana....

adres url usunięty

/Naito -- Takich zdjęć mogę mieć tysiące i to o każdym serwerze, ponieważ nie widać na nim niczego coby sugerowało, że rozmowa ta jest prowadzona na serwerze l2mmorpg i na tym forum zdjęcie to zostanie skasowane.

hastour

Cytat: Odys w Sierpień 23, 2010, 06:04:34 PM
Ciekawa fotka zostala umieszczona na forum> Gm niestety skasowal a autor dostal bana....

adres url usunięty

Moze bym uwierzyl, gdyby rozmowa odbyla sie w Giran, a screen obejmowalby na przyklad rynek. NA razie na screenie widze krasnala (samego) z debilnym nickiem, ktory pisze na pmie, z kims o nicku takim samym, jaki ma gm tego serwera. Wow.. Jak bardzo chcesz, tez zrobie taki sam, w ciagu 4 minut. Nawet moge probowac udowodnic ze gm chcial mi sprzedac setke niewolnikow, w celu przejecia wladzy w miescie warszawa. Gdyby chociaz po wpisaniu komendy "/gmlist" pojawil sie nick Arciego jako zalogowanego GMa, ewentualnie, gdyby kolega rozszerzyl czat na tyle, by widac bylo, gdzie sie zlaogowal, moglbym uznac ze ktos zadal sobie trud postawienia emulatora, nie wiedzialbym tylko po co...

A tak, wystarczylo wejsc na pierwszy z brzegu "lolserwer" i napisac to na dualboxie. Smutne, smutne... Ale coz, kazdy z nas mial kiedys 14 lat. ;]
Moze czasami sie zastanawiasz, czemu akurat sie przypieprzam do Ciebie. Spojrz w avatarek. To moj idol. Jest zabojca trolli. A Ty, jestes trollem...