L2DC Freya L2MMORPG x5

Zaczęty przez nxt, Lipiec 28, 2010, 04:15:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Cytat: Bulls w Sierpień 29, 2010, 03:21:14 PM
czy to wazne co napisze , moge i dac jezyk uciac  , ale to sa tylko slowa.
Ja nie musze/potrzebuje  Online 3k+ na servie ..
ale ~250 to stanowczo za malo na gre jaka jest L2  . bo np jest 9 zamkow ( jesli wsyztsko na servie dziala)
jak wyobrazasz sobie siege w takiej sytuacji , ile klanow i jakie klany beda  mial te zamki?:) a skoro muwisz ze nie potrzebujesz Ludzi do gry w l2 , to lepiej pograj w diablo , albo Titan questa . tam tez mozesz pozabijac mobki .
Dalej sadze ze serv  padnie , a jesli nie to bedzie kiepski online .
co to "fajnej nutki" to co wysales  to jedna z gorszych "nutek" jakie kiedykolwiek slyszalem , a slyszalem juz sporo.
nie gram na tym servie , a czemu Musze grac , przeciezz ani JA ani nikt nie wypowiada sie na forum tego serva , tylko na ogolnym forum .
tak btw. jestes jakims " artysta" czy sie zjarales ? ze piszesz tak ... "orginalnie"

dlatego serwery padaja, nawet nie ma sensu na nie wchodzic ostatni byl l2sabbath z lolplikami, ale 25 klanami jakos sie trzymal, nie ma sensow wchodzic na serwer na ktory nie deklaruje sie z 50 klanow i kazdy conajmniej 3ma pt i pare duzo wiekszych ;p
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Linthar

Bulls

ja nie wiem co Ty chciales przekazac muzyka , i jakie miales odczucia podajac link
nie chce mi sie czytac  Opini  o nucie ktora jest Kiepska .
A forum jest do wyrazania opinii , wiec ja i inni ja wyrazaja , a to ze prawda o tym servie cie boli to juz inna sprawa
Skoro ty chcesz grac na servie z malym online  to po co zachecasz ludzi do gry na nim ?

hastour

Cytat: Bulls w Sierpień 30, 2010, 10:24:44 AM
(...)
A forum jest do wyrazania opinii
(...)

To dobrze, jestes na forum i potrafiles to wyczytac. Gz. Tylko zmien dzial, bo z tym juz nie trafiles. Idz sie wypowiadaj do tematu Cerberusa, skoro tam grasz. (czy dowolnego innego, na ktory masz cos do powiedzenia. No moze poza tym, jaki byl online, o 7 rano po ktoryms restarcie)
Moze czasami sie zastanawiasz, czemu akurat sie przypieprzam do Ciebie. Spojrz w avatarek. To moj idol. Jest zabojca trolli. A Ty, jestes trollem...

Valkyrie

hast, czy Ty aby za bardzo nie przesadzasz?
Skończyłbyś bezsensowne spamowanie na forach, idź lepiej expić swoją kozę.
I wszystkim to na zdrowie wyjdzie.

Haseo

Bulls

Cytat: hastour w Wrzesień 01, 2010, 12:23:07 AM
Cytat: Bulls w Sierpień 30, 2010, 10:24:44 AM
(...)
A forum jest do wyrazania opinii
(...)

To dobrze, jestes na forum i potrafiles to wyczytac. Gz. Tylko zmien dzial, bo z tym juz nie trafiles. Idz sie wypowiadaj do tematu Cerberusa, skoro tam grasz. (czy dowolnego innego, na ktory masz cos do powiedzenia. No moze poza tym, jaki byl online, o 7 rano po ktoryms restarcie)
A po co mam zmienic dzial??
bede pisal CO chce i GDZIE chce tak jak zreszta kazdy.
Jesli  boli cie prawda na temat twojego serva , to poprostu nie wchodz na to forum :)

hastour

Cytat: Valkyrie w Wrzesień 01, 2010, 12:14:59 PM
hast, czy Ty aby za bardzo nie przesadzasz?
Skończyłbyś bezsensowne spamowanie na forach, idź lepiej expić swoją kozę.
I wszystkim to na zdrowie wyjdzie.

W sumie.. ;] NA serwerze, sa fajniejsze mobki niz tu.
Moze czasami sie zastanawiasz, czemu akurat sie przypieprzam do Ciebie. Spojrz w avatarek. To moj idol. Jest zabojca trolli. A Ty, jestes trollem...

achi

Chciałbym wszystkich poinformować, że na serwerze został uruchomiony event "Master of enchanting".
Więcej informacji na naszej stronie lub forum.
Pozdrawiam Achi!
Head Game Master L2MMORPG
www.l2mmorpg.com

mariucha

Cóż za niespotykany event, ktoś mi może wytłumaczyć o co w nim "kamon"? ^^

/Naito -- Autor postu otrzymał 5% ostrzeżenia ! [ Jeżeli raz usuwam tego typu wypowiedź tzn, że nie powinna ona się tutaj znajdować i nie wnosi nic do tematu ! Więc jeśli już została skasowana to nie powinieneś jej pisać ponownie. To że tobie się event nie podoba i nie jest jedynym takim eventem na priv serwerach, nie jest powodem do drwin o czym jako mam nadzieję myślący człowiek powinieneś wiedzieć ! Nie wiem jak ty, ale ja czytając to nie zauważyłem nigdzie tekstu, w którym byłoby napisane: "Napisaliśmy nowy ciekawy event specjalnie dla graczy z naszego serwera, serdecznie zapraszamy !" Jest to po prostu informacja o tym, że takie coś zostało aktywowane aby osoby grające na tym serwerze i nie przeglądające strony, czy tez forum serwera wiedziały o jego istnieniu. ]

raiderek

GF z dodaniem najbardziej bezsensownego eventu, który wyciąga rękę jedynie w kierunku l2net userów.
Wasting time since 2004
Ru off.

achi

Cytat: Laner w Wrzesień 07, 2010, 02:55:25 PM
Cytat: hastour w Wrzesień 07, 2010, 11:53:18 AM
Cytat: achi1 w Wrzesień 06, 2010, 08:21:09 PM

Chciałbym wszystkich poinformować, że na serwerze został uruchomiony event "Master of enchanting".
Więcej informacji na naszej stronie lub forum.
Pozdrawiam Achi!

Fakt, niespotykany. Wszystko dziala w nim, z tego co przetestowalem. ; )

Wow to super to już 12982 server posiadający ten event! OGROMNY PLUS dla servera, wyróżnia się na tle innych lolserverów.
To tylko informacja na temat wprowadzenia nowego eventu (wkońcu to chyba topic naszego serwa) a poza tym co mnie obchodzą inne "lolservery". Nie licze, że przez ten event zdobędziemy tabuny graczy tak jak ty to chyba odebrałes poprostu chcemy zapewnić graczom jakąś rozrywkę. Skończy się ten event to zacznie się inny nie podoba się? wcale nie musisz tu grać a patrząc po komentarzu pewnie i tak nie grasz.
Pozdrawiam
www.l2mmorpg.com

hastour

Typowo polska cecha. Opluc to, co ktos za darmo robi dla innych, tylko dla wyrazenia wlasnej frustracji, lub glupoty. Mamy nadzieje, nie zobaczyc kolegi w tym topicu.

/ludzie pracujacy

Bulls

Cytat: hastour w Wrzesień 08, 2010, 01:20:23 AM
Typowo polska cecha. Opluc to, co ktos za darmo robi dla innych, tylko dla wyrazenia wlasnej frustracji, lub glupoty. Mamy nadzieje, nie zobaczyc kolegi w tym topicu.

/ludzie pracujacy
tu sie musze zgodzic , nigdy ludzia nie dogodzisz , NIE ma eventu -zle bo nudno , jest event - zle  bo admini sie nie wysilili , i taki event maja inne servy .  xD

achi

Post 1: Co do eventów jakie posiadamy jest ich w sumie sporo poprostu będziemy je zmieniać po jakimś tam czasie.
O innych eventach można poczytań na naszej stronce.

Post 2: Chciałbym ogłosić, że w tym tygodniu do naszej grupy dołączyli  dwaj nowi GMowie:Drah i Teuthoidea mam nadzieje, że pomogą nam oni w rozwijaniu naszego serwera;)
Więcej informacji na stronie/forum.
Pozdrawiam

/Naito -- Proszę używać opcji edytuj.
www.l2mmorpg.com

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Drah

Cytat: achi1 w Wrzesień 17, 2010, 10:23:45 PM
Chciałbym ogłosić, że w tym tygodniu do naszej grupy dołączyli  dwaj nowi GMowie:Dath i Teuthoidea mam nadzieje, że pomogą nam oni w rozwijaniu naszego serwera;)
Więcej informacji na stronie/forum.
Pozdrawiam

Popraw mój nick QQ :P

achi

Sry drah nie wiem skąd mi sie wzieło dath:D
A co do online to codziennie jest większy wczoraj np bylo ~400.
www.l2mmorpg.com

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

GIMLI1820

Odpalasz lineage, logujesz się do gry, potem wchodzisz Start -> Uruchom -> wpisujesz "CMD" -> wpisujesz "netstat -n" (oczywiście wpisuj bez ") i tam bedą adresy IP, w postaci
xxx.xxx.xxx.xxx:2106
xxx.xxx.xxx.xxx:7777

którykolwiek z tych co ma po : 2106 i/lub 7777 będzie adresem server
;D

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

serafinPover

Cytat: achi1 w Wrzesień 18, 2010, 09:22:20 AM
Sry drah nie wiem skąd mi sie wzieło dath:D
A co do online to codziennie jest większy wczoraj np bylo ~400.
Online bierze sie z off shop wątpię żeby ktoś zaczynał grać na servie gdzie 30ppl dostało bany tak dla jaj.
Pojawia sie GM widmo hahaha
i Ban ban ban ... i jedyna odpowiedz "nie dostałeś bana bez powodu"

achi

czemu ktoś ma nie przyjść na serwer na którym gm banuje za boty?
A po drugie prawdopodobnie zostaleś zbanowany automatycznie nie przez żadnego gma.
A co do online to zwiększa się i niestety nie możesz nam w tym przeszkodzić chyba że kolejnymi trefnymi screenami z rozmowami ze mną.
Pozdrawiam
www.l2mmorpg.com

serafinPover

Znałem kolesia co od 1 lvl jechał na bocie i nie dostał bana
Hmm dziwna sprawa
Odradzam server GM widmo jeszcze powróci  hahaha