New RPG- Club x15 ?

Zaczęty przez yeahu, Sierpień 03, 2010, 10:31:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Paskudny

Cytat: Trason w Listopad 04, 2010, 09:59:30 PM
Ty bobsiaż/rz    powiedz mi gdzie graliscie wczesniej czy inna nazwa klanu czy cos to moze skojarze was  :)

Ja juz nie musze sie w flame bawic  bo solo farma ftw  8) czasu nie mam na gre w klanie :(
Swarm/ETC, ale ja nie jestem core memberem tego clanu, po prostu znajmy moje pt tam jako tako wkręcił

Lokocz, przecież ooc zowniło server, wygrali 'pivipi' o 14 tezz, czy ile tam ktoś wyliczył, no i nauczyli się bić zakena  hahaha

RazielIII

lokocz Ty o geno to nic nie pisz ;p dostaliscie kicka z tego klany jako worst pt on server, wiec ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Trason

No juz lepiej. tak mi mowcie ;d  Streetsraisadme i reszta. Juz wszystko ogarniam.

Btw bananaya dalej gra z wami? to znajomy moj dawny nie wiem czy mnie jeszcze pamieta :D

PYTANIE z innej beczki... czytam o palioce i kamaloce i tak  mi sie nasuwa mysl czy oplaca sie robic te "instancje" na poczatku? bo z tego co czytam to kasa tam nie leci a jednak na Q na 2nd prof za 3kk sie przyda.

Paskudny

Cytat: Trason w Listopad 04, 2010, 10:03:23 PM
No juz lepiej. tak mi mowcie ;d  Streetsraisadme i reszta. Juz wszystko ogarniam.

Btw bananaya dalej gra z wami? to znajomy moj dawny nie wiem czy mnie jeszcze pamieta :D

PYTANIE z innej beczki... czytam o palioce i kamaloce i tak  mi sie nasuwa mysl czy oplaca sie robic te "instancje" na poczatku? bo z tego co czytam to kasa tam nie leci a jednak na Q na 2nd prof za 3kk sie przyda.
Na kamie lecą jakieś śmieszne d-grade itp, a palioka to dobry exp boost.
Raziellllllllllllllllll, co Ty możesz wiedzieć o tej historii, jakiś benc, czy life Ci nagadał o tym i tyle, więc morda w kubeł, bo gdy my tam byliśmy, to Ty na chleb mówiłeś wieszak, a na dywan to po drabinie wchodziłeś  hahaha

Kazuya

Cytat: RazielIII w Listopad 04, 2010, 10:02:18 PM
lokocz Ty o geno to nic nie pisz ;p dostaliscie kicka z tego klany jako worst pt on server, wiec ;p
panie profesorze ale to jest nie zgodne z prawami fizyki jak worst pt może jechać best pt z ooc ?
rpg x5 [gh85]

Lokocz

kolejny ktory nie wie o czym pisze, a wiec malutki oswiece cie, wiekszosc w geno juz miala dosc xtardow i wpadly 3 pt na green i sie ludzie zaczerwienili na nich - moje pt, wojnara i migi, nastepnie poszedl flame aby wypierdalali z klanu, tak tez zrobili, placz xlife'a do Cja - bezcenny, dostalem kicka, reszta sama wyszla + pt wojnara tez wyszlo, po dodaniu life'a spowrotem wyszlo jeszcze wiecej pt z geno, potem przyszedl miou i moznaby powiedziec zwerbowal nas do bobow, pozniej kolejna mala drama byla jak xtarda znow do bobow dodal jacek i to co powiedzialem sie potwierdzilo, znow life'a plakal do CLa, tym razem do jacka o ksiazki dla bisha ktore juz mial, potem nie wytrzymal ze jego jakze najlepsze pt nie dostalo antharasa, tylko dostalismy go my i wyszedl uslyszawszy wpierw to co mu powiedzialem wczesniej w geno - dziwka itemowa

wiec mariuszku kolejny raz ci powtorze - jezeli nie wiesz o co biega to po co sie udzielasz?

Paskudny

Cytat: Lokocz w Listopad 04, 2010, 10:18:29 PM
kolejny ktory nie wie o czym pisze, a wiec malutki oswiece cie, wiekszosc w geno juz miala dosc xtardow i wpadly 3 pt na green i sie ludzie zaczerwienili na nich - moje pt, wojnara i migi, nastepnie poszedl flame aby -_-' z klanu, tak tez zrobili, placz xlife'a do Cja - bezcenny, dostalem kicka, reszta sama wyszla + pt wojnara tez wyszlo, po dodaniu life'a spowrotem wyszlo jeszcze wiecej pt z geno, potem przyszedl miou i moznaby powiedziec zwerbowal nas do bobow, pozniej kolejna mala drama byla jak xtarda znow do bobow dodal jacek i to co powiedzialem sie potwierdzilo, znow life'a plakal do CLa, tym razem do jacka o ksiazki dla bisha ktore juz mial, potem nie wytrzymal ze jego jakze najlepsze pt nie dostalo antharasa, tylko dostalismy go my i wyszedl uslyszawszy wpierw to co mu powiedzialem wczesniej w geno - -_-' itemowa

wiec mariuszku kolejny raz ci powtorze - jezeli nie wiesz o co biega to po co sie udzielasz?
Zapomniałeś dodać, że nasze po tej dramie w geno, ten klan się rozpadł/opuścił server, migi pt posiedziało jeszcze kilka dni i poszło sobie w pizdu, iPT, którego nieoficjalnym członkiem jest Raziell miało dojść do Jacka z tego co wiem, ale Raziell knows best  hahaha

Lokocz

mariusz life ci wymysla te historyjki bo nie moze scierpiec ze w bobach byl dla wiekszosci tylko posmiewiskiem? :D

RazielIII

Cytat: Kazuya w Listopad 04, 2010, 10:09:12 PM
panie profesorze ale to jest nie zgodne z prawami fizyki jak worst pt może jechać best pt z ooc ?
to lokocz w ogole cos jechal?
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Admiral

Cytat: Kazuya w Listopad 04, 2010, 09:51:15 PM
oni grali na roxy btw. przypomnij ktoś z kim mieli ally hahaha:D
AC > czech extreme +ooc
Proud member of M04 crew

Cytat: Madith
W dniu dzisiejszym, bula, został dyscyplinarnie usunięty z funkcji moderatora.
Dziękujemy za czas, który poświęciłeś do tej pory.
dzieki adminie Naito

Fabienne

kamalokę zapewne przed 40 zrobisz tylko raz (24h przerwy jest) a zajmuję tylko 30 minut więc można skoczyć szczególnie ze taką 23-26,33-36 to w 2 osoby zrobisz wiec trochę expa wpadnie. Paliaki to według uznania, jedni bostują tym exp na mainie inni wolą zostawić na subę. Max czas na rpg z tego co pamiętam to 1h ale można zrobić to dużo szybciej. Tą na 36-42 np w 10 minut

Paskudny

Cytat: Fabienne w Listopad 05, 2010, 08:02:12 AM

kamalokę zapewne przed 40 zrobisz tylko raz (24h przerwy jest) a zajmuję tylko 30 minut więc można skoczyć szczególnie ze taką 23-26,33-36 to w 2 osoby zrobisz wiec trochę expa wpadnie. Paliaki to według uznania, jedni bostują tym exp na mainie inni wolą zostawić na subę. Max czas na rpg z tego co pamiętam to 1h ale można zrobić to dużo szybciej. Tą na 36-42 np w 10 minut
Nie da się tego zrobić w 10 minut bez wepper guna i cova+15

fart200

paskud nobie da sie zrobic w 10 minut:)
ale buff od wc musisz miec 74+ i oczywiscie zależy jaka klasa to robisz:)

Paskudny

Cytat: fart200 w Listopad 05, 2010, 09:11:29 AM
paskud nobie da sie zrobic w 10 minut:)
ale buff od wc musisz miec 74+ i oczywiscie zależy jaka klasa to robisz:)
Bez Cova+15 i s/s80/84 weppera nie dasz rady : P
Z tego co pamiętam to bez weeeeeeeeeeeppppppppppper gunzow robiłem to jakieś 12 minut, bo za wolno zabijałem bossy, a z covem+15 i s84 bronią na 1 covie 3-4 bossy zabijałem ;D

Kazuya

Cytat: RazielIII w Listopad 05, 2010, 12:04:21 AM
Cytat: Kazuya w Listopad 04, 2010, 10:09:12 PM
to lokocz w ogole cos jechal?
lokocz nie ja byłem od zapierdalania leszczów :D
rpg x5 [gh85]

ome1

trochę się z tym spóźniłem ale lokocz jak nie znasz hc to najlepszy screen ma wilus :D to jest cała prawda o hc http://img51.yfrog.com/img51/5268/dited.png jeszcze większy z nich carpet był niż z ooc  hahaha

thorm1989

mariusz a znasz klan wolowa wieprzowinka? jak nie to zrob bsoe z tego forum...w dupie byles, gowno widziales.

mariusz twoj flame jest tak zalosny, ze az zal dupe sciska.
.i.

Kazuya

rpg x5 [gh85]

Lebambel

ome1 kazdemy zdarzaja sie gorsze dni:P fajny sreen btw:p a mnie na nanaki nie bylo;< szkoda ze ja nie mam screenow zadnych :< ale nie pamietam zadobrze i moze zle kojarze ale btw Lokocz grales na frintezzie tak w klanie royal?:>
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D

HellSign

Nie wiem o co wy ludzie taką dramę robicie?

Jaki jest sens w porównywaniu BOBsów(ETC/Swarm)/Geno/afl vs OOC(Tsunemori/FF/Jakies tam z Ariona dzieci), gdzie
ETC>all na całej dexromanii, do tego dochodzi swarm z Suprema

10 > 4 nigdy nie będzie 10=4 no i tyle.

Zreszta o co Ta kłótnia idzie jak wiadomo (już teraz) kto będzie zamiatał/walczył o to na serwerze.

Sad but true, ale z tymi klanami(faktorstwo jest jak u niego)

(Porównując faktor klany z różnych serwerów)

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

RazielIII

Cytat: HellSign w Listopad 05, 2010, 03:28:41 PM

Jaki jest sens w porównywaniu BOBsów(ETC/Swarm)/Geno/afl vs OOC(Tsunemori/FF/Jakies tam z Ariona dzieci), gdzie

Zreszta o co Ta kłótnia idzie jak wiadomo (już teraz) kto będzie zamiatał/walczył o to na serwerze.

true story, słarmy co ich marr 9v27 z 1 deadem w pt zabijal na azure, bobs crew 9v36

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

HellSign

Cytat: RazielIII w Listopad 05, 2010, 03:32:14 PM
Cytat: HellSign w Listopad 05, 2010, 03:28:41 PM

true story, słarmy co ich marr 9v27 z 1 deadem w pt zabijal na azure, bobs crew 9v36

A ty co zabijales swoim bdkiem ? Party Bobsow solujac chimery ?

/////////////////////

Do Ciebie nikt nic nie ma, że grać nie umiesz bo umiesz, ale takich pierdół to ja przez moje (od 2009)1.5k postów na tym forum nigdy nie napisałem co Ty w jeden dzień, a bóg wie co ty gdzie indziej piszesz.

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Kazuya

moje pt jechało 3 pt ooc jestem jak marr  :drool:
rpg x5 [gh85]

HellSign

Cytat: Kazuya w Listopad 05, 2010, 03:37:03 PM

Twoje Pt na tych screnach miało epixy/s80, a oni s gr pewnie jeszcze bez atrii.
RPG CLUB x3 Empire

RazielIII

Cytat: Kazuya w Listopad 05, 2010, 03:37:03 PM
ooc byli 78/9 w a/s

marr mial chyba 1 db i 2 bopy w pt, kiedy swarmy i geno full pt db mieli ;p

anyway nie ma co sie spinac, 10 dni do startu, all wyjdzie w praniu

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77