New RPG- Club x15 ?

Zaczęty przez yeahu, Sierpień 03, 2010, 10:31:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

alite

nie da sie usuwac postow?

Kazuya

2 dead servery = 1 dead server ;d
rpg x5 [gh85]

alite

Cytat: Kazuya w Listopad 11, 2010, 12:02:40 PM
2 dead servery = 1 dead server ;d
jednak chyba to jakis hack strony dexa bo teraz przenosi na strone rpg :D

Kazuya

rpg x5 [gh85]

alite

Cytat: Kazuya w Listopad 11, 2010, 12:05:56 PM
strona dexa działa :p
cos mnie redirecteruje na strone rpg gdy wchodze na dexa Oo : P nie wiem co kurde

Lokocz

Cytat: alite w Listopad 11, 2010, 01:36:40 PM
cos mnie redirecteruje na strone rpg gdy wchodze na dexa Oo : P nie wiem co kurde
przegladarka moze?

Prokrastynator

Cytat: alite w Listopad 11, 2010, 01:36:40 PM

pewnie rozsądek
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

LentroN

Dzieje sie to dlatego ze po zainstalowaniu patcha RPG,macie w hoscie duzo stronek "popularnych privow" i jak chcecie wejsc na ich stronke przenosi Was na strone rpg,sprytne ruskie.Usuncie plik fix,zmiencie nazwe rpg updatera,wejdzcie w dysk C>Windows>system32>drivers>etc>otworzcie plik hosts i usuncie zawartosc tego co pochodzi od rpg aby przekierowywac na ich strone,powinno byc tam duzo stronek prywatnych serwerow,usuncie i zapiszcie.

pardi

i kiedy ten nowy serwer wstaje ?
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Kamal

Było wiele razy :P

15.11.2010 o 18:00

Paskudny

I tak ooc zowni server, więc nawet się tam nie wybierajcie ! :D

LentroN

Paskudny rozumiem Wasza niechec do tego bd ktory tam pisze glupoty na forach,ale powtarzanie w kolko o tej osobie robi sie juz z kazdym postem bardziej irytujace niz jego wypociny.

Trason

Opłaca sie szukać consta jezeli powiedzmy jeden dzien w godzinach wieczornych bede siedzial 1-2 h a innego dnia 7h ??

Z boxami solo moge napychac jednak pozniej sa problemy jak chodzi o SC / hlbnd etc.

na razie sie wybieram solo.

Mysle ze boxy tak jak na x5? 3 clienty na 1 ip?

alite

Cytat: LentroN w Listopad 11, 2010, 03:57:17 PM
Dzieje sie to dlatego ze po zainstalowaniu patcha RPG,macie w hoscie duzo stronek "popularnych privow" i jak chcecie wejsc na ich stronke przenosi Was na strone rpg,sprytne ruskie.Usuncie plik fix,zmiencie nazwe rpg updatera,wejdzcie w dysk C>Windows>system32>drivers>etc>otworzcie plik hosts i usuncie zawartosc tego co pochodzi od rpg aby przekierowywac na ich strone,powinno byc tam duzo stronek prywatnych serwerow,usuncie i zapiszcie.
juz zrobilem thx ;p

RazielIII

Cytat: LentroN w Listopad 11, 2010, 06:26:50 PM
Paskudny rozumiem Wasza niechec do tego bd ktory tam pisze glupoty na forach,ale powtarzanie w kolko o tej osobie robi sie juz z kazdym postem bardziej irytujace niz jego wypociny.
jakie glupoty, czyste fakty, paskudnego pt bylo skladane w 10 sec 9v9 :) wiec hatuja teraz
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

jh0ri

Cytat: Trason w Listopad 11, 2010, 06:35:13 PM
Opłaca sie szukać consta jezeli powiedzmy jeden dzien w godzinach wieczornych bede siedzial 1-2 h a innego dnia 7h ??

Z boxami solo moge napychac jednak pozniej sa problemy jak chodzi o SC / hlbnd etc.

na razie sie wybieram solo.

Mysle ze boxy tak jak na x5? 3 clienty na 1 ip?

To znajdz sobie klan który nie bazuje na CP.   
Тихий!!! Тихий!!!

LentroN

Razielll:
Nie obchodza mnie szczegoly,co tam kogo i gdzie bil,jak to bylo zlozone itp,bo ja sie tym po prostu nie interesuje,wypisywanie glupot na forach/wyklocanie sie o rzeczy ktore zaszly w grze mijaja sie dla mnie z celem i do niczego nie prowadza,to ma byc zabawa a nie fukanie na siebie gdy tylko bedzie taka okazja.

Kazuya

Cytat: RazielIII w Listopad 11, 2010, 06:53:28 PM
Cytat: LentroN w Listopad 11, 2010, 06:26:50 PM
jakie glupoty, czyste fakty, paskudnego pt bylo skladane w 10 sec 9v9 :) wiec hatuja teraz
http://www.own3d.tv/video/30893/another_boring_pvp_movie ten fraps najlepiej to ukazuje jak byliśmy składani w 10sec szczególnie 9vs27:D nie chciałem wrzucać już tych akcji z ooc bo wyglądało by to tak jak bym umieścił pvp z darkrabarbarami. Wydaje mi się, że gdyby afl nie quitneli to o ooc nikt by nadal nie słyszał :)
rpg x5 [gh85]

Prokrastynator

Cytat: RazielIII w Listopad 11, 2010, 06:53:28 PM

tak jak twoje tutaj? http://www.megavideo.com/?v=SBNVOAF8 (i na kazdym pvp zresztą)

Cytat: Holeko 18:00 15tego w poniedzialek ale nie jestem pewien na 100%

a nie o 15:00 przypadkiem?
http://www.rpg-club.com/en/p-voteUSSR
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Fabienne

Start on 15 November 2010 at 17:00 GMT

Trason

Jak o 15 jak sam dales link gdzie pisze ze o 17 gmt czyli o 18 naszego czasu start xd

CytatTo znajdz sobie klan który nie bazuje na CP.   

W dzisiejszych czasach 1. Ciezko o taki klan

2. taki klan to kupa blota.

plejor

btw jak wygląda sprawa z SC na rpg? głównie chodzi o 12-13 stage

jh0ri

Cytat: Trason w Listopad 11, 2010, 08:18:33 PM
Jak o 15 jak sam dales link gdzie pisze ze o 17 gmt czyli o 18 naszego czasu start xd

CytatTo znajdz sobie klan który nie bazuje na CP.   

W dzisiejszych czasach 1. Ciezko o taki klan

2. taki klan to kupa blota.

To graj solo i po sprawie .
Тихий!!! Тихий!!!

Prokrastynator

ahh, wszyło mi sie że podaja start wg czasu moskiewskiego, my fault