New RPG- Club x15 ?

Zaczęty przez yeahu, Sierpień 03, 2010, 10:31:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polopiryn

Tylko ja to mam na samym RPG, każdy inny serwer bez problemu.

I mam kablówkę.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

ephidryn

nie wiem jak to sie stalo ale u mnie dziala i niemam zamiaru wychodzic z gry przez najblizszy miesiac :)

Polopiryn

Cytat: ephidryn w Listopad 22, 2010, 05:52:20 PM
nie wiem jak to sie stalo ale u mnie dziala i niemam zamiaru wychodzic z gry przez najblizszy miesiac :)

Może twój provider po prostu zadziałał?
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

g4ce

Cytat: ephidryn w Listopad 22, 2010, 02:17:44 PM
wielu uzytkownikow UPC ma problemu z RPG, od niewielkich lagow (jak wielu moich znajomych) az do braku polaczenia (jak to ma miejsce u mnie) http://img502.imageshack.us/img502/9747/blablablav.jpg . jak widac ma to jakis zwiazek z edpnetem. admini napisali mi ze mam pisac do swojego providera, a upc mi napisalo ze wina lezy nie po ich stronie i ze mam pisac do adminow rpg :D

slabo sie znasz na rzeczy. tak samo nie przepuszcza mi pinga i tracerta do ip. normalne. zablokowane aby ich nie "floodowac"
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

ephidryn

Cytat: g4ce w Listopad 22, 2010, 05:59:53 PM
Cytat: ephidryn w Listopad 22, 2010, 02:17:44 PM
wielu uzytkownikow UPC ma problemu z RPG, od niewielkich lagow (jak wielu moich znajomych) az do braku polaczenia (jak to ma miejsce u mnie) http://img502.imageshack.us/img502/9747/blablablav.jpg . jak widac ma to jakis zwiazek z edpnetem. admini napisali mi ze mam pisac do swojego providera, a upc mi napisalo ze wina lezy nie po ich stronie i ze mam pisac do adminow rpg :D

slabo sie znasz na rzeczy. tak samo nie przepuszcza mi pinga i tracerta do ip. normalne. zablokowane aby ich nie "floodowac"

masz 100% racje, slabo sie znam jednak sadzac po tracert ktory zrywa sie gdzies w polowie (niemam pojecia czy jets to ostatni adres przed faktycznym adresem serwera) uwazalem ze cos jest na tym laczu. teraz mam to w sumie gdzies bo juz dziala.

Seyonne

hej powiedzcie mi prosze kiedy wstał ten server?

LentroN

Cytat: Seyonne w Grudzień 28, 2010, 10:04:43 PM
hej powiedzcie mi prosze kiedy wstał ten server?
16 Listopad,2010