81/82 książka za 50 kk O.o ?

Zaczęty przez errorcrc, Sierpień 19, 2010, 05:28:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonK.

jestem maly, gruby i brzydki co nie zmienia faktu ze nadajecie sie tylko do bicia mobow i srednich const - im wiecej a grade tym mniejsza szansa na napis to village. Teraz obiektywnie spojrz na wasze szanse na cos wiecej niz orfen i zrozum co napisalem.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

TheMyth

Dajcie spokoj chlopak poza "m jak milosc" i tym FORUM nie ma co robic, no moze czasem przez okno wyglada i sie zastanawia co to jestza tym oknem.
Hiawatha (Swords) Lancer

PuFF

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

jac0l

Cytat: Acid w Listopad 11, 2010, 01:25:15 PM
Fajnie musisz być zakompleksiony skoro jedyną rzeczą którą potrafisz robić to najeżdżać na polaczków ze swoimi wyimaginowanymi teoriami, jeszcze bym to rozumiał gdybyś sam nie był polakiem :oops: A no tak Ty byłeś ruskim factorem, zapomniałem  hahaha
Ty to dobie musisz miec kompleksy skoro chcesz wydać 3 tysiące na gre.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Arimas

Cytat: jac0l w Listopad 11, 2010, 02:20:56 PM
Cytat: Acid w Listopad 11, 2010, 01:25:15 PM
Fajnie musisz być zakompleksiony skoro jedyną rzeczą którą potrafisz robić to najeżdżać na polaczków ze swoimi wyimaginowanymi teoriami, jeszcze bym to rozumiał gdybyś sam nie był polakiem :oops: A no tak Ty byłeś ruskim factorem, zapomniałem  hahaha
Ty to dobie musisz miec kompleksy skoro chcesz wydać 3 tysiące na gre.
Ty to dopiero musisz mieć kompleksy bo on może a ty nie  :oops:

tak na serio to co was k*rwa obchodzi kto ile i na co wydał kasy? on pracował, on zarobił.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

DonK.

co do randomow z gory, kim wy kmiotki jestescie w ogole, mam swoj fanclub a nawet nie wiem kim sa czlonkowie :D

poki co: http://www.companyofheroes.com/
potem: GW2
Hapszasin

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Arimas

D3 tylko i wyłącznie Demon Hunter, w D2 zawsze grałem amazonką
Btw nie uważacie, że zlamili z brakiem paladyna? tylko jakiś lol-mnich :/

Acid

Cytat: DonK. w Listopad 11, 2010, 01:33:08 PM
jestem maly, gruby i brzydki co nie zmienia faktu ze nadajecie sie tylko do bicia mobow i srednich const - im wiecej a grade tym mniejsza szansa na napis to village. Teraz obiektywnie spojrz na wasze szanse na cos wiecej niz orfen i zrozum co napisalem.

Pytanie tylko kogo obchodzą Twoje "obiektywne" oceny i czemu one mają służyć? Nie grasz, a piszesz jakieś farmazony wyssane z palca.

@jac0l
hahaha hahaha następny który martwi się o kasę, którą wydają inny. :)
Przykro mi jac0l, że Tobie mama nie chce dać na epica.
Jak ktoś ma to niech wydaje, jego małpki jego cyrk.
A tak serio, jakbyś trochę pomyślał to byś wiedział czemu aż takie zainteresowanie jest tymi itemami.

@Arimas
Tak D3 ile lat już na to czekam... Premiera D3 ma być co pół roku od jakiś 2 lat już, jak nie lepiej. :P

Eido

Cytat: Acid w Listopad 11, 2010, 02:46:21 PM

Pytanie tylko kogo obchodzą Twoje "obiektywne" oceny i czemu one mają służyć? Nie grasz, a piszesz jakieś farmazony wyssane z palca.

@jac0l
A tak serio, jakbyś trochę pomyślał to byś wiedział czemu aż takie zainteresowanie jest tymi itemami.

@Arimas
Tak D3 ile lat już na to czekam... Premiera D3 ma być co pół roku od jakiś 2 lat już, jak nie lepiej. :P

Jakkolwiek nie będziesz się bronił, to niczego nie zmieni w oczach normalnych ludzi wydanie 3,5 tysięcy na grę, jeśli byś nawet zarabiał 10 k na miesiąc dalej będzie  to żałosne

TheMyth

jeden wyda na gre inny na alkohol ;p
Hiawatha (Swords) Lancer

Eido

Dlatego pisałem wyżej ze nałóg nigdy nie jest tani :P

jac0l

@Acid bynajmniej nie interesuje mnie twoja kasa tylko że 3,5 koła na coś co tak na prawdę nie istnieje to troche duzo Xd tak btw. jak juz miales zamiar to kupować to mogłeś nie wspominać o tym na forum, kazdy chyba wie jacy są polacy.

Acid

xDDDD Ale to czy ja to kupie czy nie to zdaje się, że mało Was obchodzi.

Cytat: jac0l w Listopad 11, 2010, 03:14:58 PM
btw. jak juz miales zamiar to kupować to mogłeś nie wspominać o tym na forum, kazdy chyba wie jacy są polacy.

ROFL przepraszam, że się z tym nie kryłem.  :beksa: :oops:

DonK.

a piszesz jakieś farmazony wyssane z palca.

ok to kiedy ten epik? uzywaj zwrotow, ktorych sens rozumiesz.
Hapszasin

Drah

Cytat: jac0l w Listopad 11, 2010, 03:14:58 PM
@Acid bynajmniej nie interesuje mnie twoja kasa tylko że 3,5 koła na coś co tak na prawdę nie istnieje to troche duzo Xd tak btw. jak juz miales zamiar to kupować to mogłeś nie wspominać o tym na forum, kazdy chyba wie jacy są polacy.

a alkohol istnieje? wypijesz jesteś nawalony i zostaje ci butelka co najwyżej już by wolał wydać na l2 niż na wódkę nie mówiąc o fajkach po tym co jedyne zostaje to smród z gęby a tak mam chociaż kilka fajny pixeli i większego e-penisa

niht

Cytat: DonK. w Listopad 11, 2010, 01:07:59 PM
nie plakusiaj tylko spojrz obiektywnie, max to orfen co z was moze byc
Najbardziej polaczkowy z polaczków z polaczkowego klanu  ma już 2 epiki i nie są to Core i Orfen. Więc się da :P

jac0l

Sie kupilo przez e=bay i sie szpanuje :D  hahaha

Nervoson

Wole kupic za 500kk niz kampic AQ o 3 w nocy.  A to ze nie ogarniacie jak sobie adenke zarobic to juz nie moja wina ;)

netheril

Cytat: Arimas w Listopad 11, 2010, 02:41:35 PM
D3 tylko i wyłącznie Demon Hunter, w D2 zawsze grałem amazonką
<- witch doctor <3 :D

palek byl fajny poki nie wymyslono hammerdina :P
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

RedHarvester

cashed out

DeepInside

Cytat: Arimas w Listopad 11, 2010, 02:41:35 PM
100% agreed :/
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

pokit

Cytat: Eido w Listopad 11, 2010, 03:09:00 PM

@jac0l

@Arimas

Jakkolwiek nie będziesz się bronił, to niczego nie zmieni w oczach normalnych ludzi wydanie 3,5 tysięcy na grę, jeśli byś nawet zarabiał 10 k na miesiąc dalej będzie  to żałosne

Czemu żałosne? Dla mnie to jest płacz tych co nigdy nie mieli możliwości obracania duzymi pieniedzmi. Czas to pieniądz czasami lepiej kupic gotowca niz spedzic mase czasu na grę zamiast na zarabianiu kasy.

Acid

Cytat: Eido w Listopad 11, 2010, 03:09:00 PM

@jac0l

@Arimas

Haha, współczuję Ci w takim razie. :)
Ludzie którzy biorą kredyty aby dajmy na to otworzyć własną firmę i na niej zarabiać też są według Ciebie żałośni?
Nie obraź się, ale z takim podejściem do życia w dzisiejszych czasach w Polsce można zostać jedynie kierownikiem w Biedronce.  :oops: