81/82 książka za 50 kk O.o ?

Zaczęty przez errorcrc, Sierpień 19, 2010, 05:28:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

errorcrc

wszyscy co mnie pmowali , jutro wejde na ts

errorcrc

Acid

Eido

Heheh żeby płacić taka kasę za ta grę lol, zawsze mnie bawią ludzie którzy tyle chcą wydawać na nią

Acid

Cytat: Eido w Listopad 09, 2010, 11:13:09 PM
Heheh żeby płacić taka kasę za ta grę lol, zawsze mnie bawią ludzie którzy tyle chcą wydawać na nią
A mnie zawsze bawili hejterzy. =)

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Mscici3l

aaAa pfffffffff
tez pisalem do erora i co ? sprzedam 1 swoja postac i mam kase na kolejna...dodam ze nie inwestowalem ani zł!
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Itherus

ptysiek jestes pedał tyle odemnie.

PuFF

Errorku nie bedzie ci zal tego czasu ktorego dałes w dla tej gry?

damoon

Cytat: netheril w Listopad 09, 2010, 11:49:16 PM
nowy ełoł bedzie nieogarnial :(
jakby stary ogarniał?  :D

jak ełoł sprzedaje to ja tysz chce  :shock:

może ktoś chce przygarnąć tyra 85 z bofesowymi fistachami?

Eido

Cytat: Acid w Listopad 09, 2010, 11:26:01 PM

Jak nie umiesz rozróżnić hejterstwa od szyderstwa z głupoty kupowania sprzętu i postaci za realna kasę to nie błaznuj :)

Apocalyptik

Jak dla mnie to trochę tanio, zwrot za PA +/-, dokładnie nie wiem ile graliście, nawet chyba bardziej na -.

We ride together, we die together.

OsamaInAden

Cytat: Apocalyptik w Listopad 10, 2010, 02:26:44 PM
zwrot za PA +/-, dokładnie nie wiem ile graliście, nawet chyba bardziej na -.

CHYBA...         nie.

Postać tania biorąc pod uwagę enchant skilli. Poza tym jesli mam byc szczery to wolałbym kupić taką postać jakbym ogarniał tyrka niż farmić nową. W końcu ile RL życia stracisz dochodząc do tego co Error, a w te kilka miesiecy spokojnie odłożysz te 3,5 tysia jesli masz w miare normalna prace (nawet jesli jej nie masz to mozesz spokojnie taka kasa obracac w grze i pozwolic sobie na ta postac, do tego wystarczy troche pomyslec i gotowka na start-jakies 300kk ). Jeśli nie lubisz pve, a chcesz cos znaczyc na lancerze to taka postac jest dobrym rozwiazaniem.

Nervoson

Cytat: Apocalyptik w Listopad 10, 2010, 02:26:44 PM
Jak dla mnie to trochę tanio, zwrot za PA +/-, dokładnie nie wiem ile graliście, nawet chyba bardziej na -.
Szczegolnie ze nie musial kupować Pa za normalna gotowke. Ogar ploooox

Eido

Jest dużo fajniejszych rzeczy na które wolał bym wydać 3,5k zł... ale wydać tyle na grę?

Rickert

Cytat: Eido w Listopad 10, 2010, 04:02:02 PM
Jest dużo fajniejszych rzeczy na które wolał bym wydać 3,5k zł... ale wydać tyle na grę?
Omfg, kolejny którego tak boli wydana kasa przez KOGOŚ... To się nazywa chyba zazdrość.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Acid

Cytat: Eido w Listopad 10, 2010, 09:20:14 AM

Jak nie umiesz rozróżnić hejterstwa od szyderstwa z głupoty kupowania sprzętu i postaci za realna kasę to nie błaznuj :)

To nie szyderstwo tylko jak wyżej zostało napisane zwykła zazdrość hejterze. Jak się ma co wydawać to się wydaje - proste.

Eido

A wydawaj sobie ile chcesz, dzięki temu nie muszę płacić za PA realna kasa, po prostu mnie to bawi :P
Cytat: Acid w Listopad 10, 2010, 04:09:17 PM

To nie szyderstwo tylko jak wyżej zostało napisane zwykła zazdrość hejterze. Jak się ma co wydawać to się wydaje - proste.

Jak się nie ma innego życia prócz l2, to faktycznie "Jak się ma co wydawać to się wydaje "

Sarin.

a czy jak bym kupil zloty dywan z turcji za 3k pln bo zajebiscie lubie dywany to tez by to cie tak bolalo?

Eido

Cytat: Sarin. w Listopad 10, 2010, 04:13:57 PM

a czy jak bym kupil zloty dywan z turcji za 3k pln bo -_-' lubie dywany to tez by to cie tak bolalo?

Nie mieszajmy wirtualnych rzeczy z prawdziwymi, konto na Nk z 2 tysiącami przyjaciół tez sobie kupisz :D?

RedHarvester

cashed out

Acid

Cytat: Eido w Listopad 10, 2010, 04:09:23 PM
A wydawaj sobie ile chcesz, dzięki temu nie muszę płacić za PA realna kasa, po prostu mnie to bawi :P
Cytat: Acid w Listopad 10, 2010, 04:09:17 PM

Jak się nie ma innego życia prócz l2, to faktycznie "Jak się ma co wydawać to się wydaje "

Skąd wiesz jakie mam życie? -_-' o mnie wiesz, więc odbij bo śmieszny jesteś. Dla wielu ludzi kupno itemów to właśnie oszczędność czasu na ich farmienie. Równie dobrze mógłbym powiedzieć o Tobie, że nie kupisz nic na RL bo wolisz farmić na sprzet po 20h dziennie adenę - i kto tu nie ma życia?
To jest właśnie mentalność typowego polaczka.  :shock:

Na brak kasy nie narzekam i skoro już tak się o mnie troszczysz to zapewniam Cię, że z głodu nie umrę i z imprezy nie zrezygnuję, nawet jeśli wydam raz na jakiś czas trochę plnów na grę.
Strzałka.

Eido

Nie rozumiem czemu myślisz ze kieruje to do ciebie, chyba ze planujesz zakup postaci i sprzętu od errora i poczułeś się dotknięty. No patrz a ja myślałem ze się gra dla przyjemności i dochodzi do wszystkiego samemu, bo jak by mi to nie sprawiało przyjemności to bym nie grał. A jak chcesz pograć w call of duty lub inne gry, to tez kupujesz sava z ostatnią misia bo ci szkoda czasu na poprzednie :P?

mike_gornik

Wrzuć na luz Eido, co cię to k***a interesuje czy ktoś coś kupuje czy sprzedaje.
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny