Assassins movie

Zaczęty przez mike_gornik, Sierpień 21, 2010, 08:52:43 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonK.

po1
Cytat: bazantwyciszony w Sierpień 25, 2010, 12:58:28 PMblabla
nie ma co dyskotowac
to nie literowka a brak znajomosci polskiej ortografii wiec nie pierdol synek.
po2
komentarz osoby ktora ma blade pojecia o czyms jest z reguly nic nie wart, takze nie obrazaj sie ze nikt cie tu powaznie nie traktuje.
po3
wiemy rowniez ze privy>cadmus>lancer
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

apsik312

Ok, obejrzalem filmik. Ze wzgledu na to ze mam male doswiadczenie z dagerem udziele Ci paru rad (nie zebym sie wywyzszal, czy byl lepszy od Ciebie, poprostu warto poznac opinie 2 osoby). Otoz, nie wiem czy zauwazyles (raczej troche juz grasz w l2 sadzac po filmiku), ze w L2 nie jest tak jak w wormsach, po zabiciu przeciwnika nie musisz czekac na to az przeciwnik wykona ruch by ponownie zaatakowac. Wiem ze w Twoim wypadku niewiele to przeszkadza, i niezle sobie z tym radzisz lecz na pvp moze Ci to pomoc (to samo oczywiscie tyczy sie targetowania, poza tym widac u Ciebie male problemy ze stargetowaniem nastepnego celu, proponowalbym pocwiczyc troche, to takze moze pomoc, proponuje wpisywac /target <tu nick>, w przypadku 16 literowych nickow to troche potrwa, lecz i tak lepiej na tym wyjdziesz). Kolejna sprawa, proponuje wlaczac Focus Power przed kazdym pvp, a takze gdy w trakcie pvp zejdzie odpalic jeszcze raz. Dobrym rozwiazaniem na dagerze jest takze uzywanie blowow (szczegolnie w plecy), blowami w plecy mozesz zabic przeciwnika duzo szybciej. A no i ostatnia sprawa, gdy szukasz celu nie musisz koniecznie stac w miejscu, pocwicz troche nad targetowaniem podczas biegu, zaoszczedzisz troche czasu oraz filmiki beda wygladaly znacznie lepiej.

btw. proponuje uzywac bardziej zaawansowanych przyrzadow nagrywajacych, pralka czy kalkulator mimo wszystko nie daja takich efektow jak kamera (tak tak wiem, troche tu nie pasuje, powinienem uzyc nazw programow jak fraps itd. ale nie znam sie na tym ;d)

DonK.

Robi sie coraz ciekawiej  hahaha
Hapszasin

bula

Cytat: DonK. w Sierpień 25, 2010, 05:39:59 PM
Robi sie coraz ciekawiej  hahaha
taka prawda, jak ktos wrzuca frapsy typu masakra na hb na forum to powinien byc na 100% pewny ze beda takie komentarze

DonK.

masakra na hb to bylo 1 pt vs 5? wiec nie wiem o czym piszesz, poza tym
Cytat: apsik312 w Sierpień 25, 2010, 05:19:56 PM
po zabiciu przeciwnika nie musisz czekac na to az przeciwnik wykona ruch by ponownie zaatakowac.
proponuje wpisywac /target <tu nick>, w przypadku 16 literowych nickow to troche potrwa, lecz i tak lepiej na tym wyjdziesz).
Dobrym rozwiazaniem na dagerze jest takze uzywanie blowow (szczegolnie w plecy), blowami w plecy mozesz zabic przeciwnika duzo szybciej.
tylko mnie to bawi? oO
Hapszasin

jac0l

Nie mów Donk że ty nie wpisujesz nicku mobów jak farmisz:D tak w ogóle to apsik musiał długooo daggerem grać skoro takie uwagi daje ;d
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Mateles

Zacytuję samego siebie:

Cytat: Mateles w Sierpień 25, 2010, 02:43:33 PM
Fajny fraps, widać było przyciachy/lagi, więc wydaje mi się, że to raczej dlatego Jango sobie stał nic nie robiąc, a nie przez problemy z targetowaniem ;) Niestety wieczorami na lancerze często się to zdarza  :(

Muzyki nie oceniam, ale wyciszyłem po pewnym czasie - co kto lubi :p

Ew. problemy z targetowaniem, wynikły z lagów/przyciachów, mi się tak często zdarza na pvp jak są lagi, że ciężko ztargetować tego kogo chcesz, ew. assistem dobrze idzie, ale przez lagi, ma się taki właśnie "przestój" w akcji.

PS. Na lancerze trzeba targetować samemu, tutaj program za Ciebie nie odwali całej roboty jak na eu/na/privach, tak więc wydaje mi się, że to całkiem normalne, jak widać oglądacie za dużo frapsów z pustych europejskich serwów gdzie nie ma lagów , a za mało sami pvpujecie.

DonK.

Cytat: jac0l w Sierpień 25, 2010, 06:21:46 PM
Nie mów Donk że ty nie wpisujesz nicku mobów jak farmisz:D tak w ogóle to apsik musiał długooo daggerem grać skoro takie uwagi daje ;d
Dlatego napisalem ze robi sie coraz ciekawiej czego chyba Bula nie zalapal ;)
Hapszasin

Mscici3l

apsik312

Reputacja: +0/-0

ciekawe kogo z tau team tak bolala gleba na tym frapsie
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

RedHarvester

Doskonale zdaje sobie sprawe ze to nie jest filmik na poziomie np. Uprising Rivals ale to jest dopiero 2 fraps Janga, chlopak sie powoli uczy krecic, edytowac frapsy :bump:.
cashed out

RazielIII

Cytat: Mateles w Sierpień 25, 2010, 06:22:09 PM
Na lancerze trzeba targetować samemu, tutaj program za Ciebie nie odwali całej roboty jak na eu/na/privach,

kiedys myslalem podobnie, tj. na dexie nie dziala l2w/c/r i inne
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Azella

ja na razie tylko szczekaczy widzę którzy swojego frapsa nie wypuścili jeszcze :)

Cytat: RazielIII w Sierpień 25, 2010, 07:05:09 PM
Na lancerze trzeba targetować samemu, tutaj program za Ciebie nie odwali całej roboty jak na eu/na/privach,

kiedys myslalem podobnie, tj. na dexie nie dziala l2w/c/r i inne

to owned całkowity :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

RazielIII

przeczytaj to jeszcze z 50x imo
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

bula

PS. Na lancerze trzeba targetować samemu, tutaj program za Ciebie nie odwali całej roboty jak na eu/na/privach, tak więc wydaje mi się, że to całkiem normalne, jak widać oglądacie za dużo frapsów z pustych europejskich serwów gdzie nie ma lagów , a za mało sami pvpujecie.
bo wszyscy wiemy ze lagi wynikaja z uposledzenia serwerow na ktorych stoi ruoff, not(dla rozumiejacych inaczej - jak mam lagi to nie frapsuje bo wiem jak to bedzie wygladalo)

btw na 90% frapsow z ruoffa ludzie lepiej targetuja ... czyzby tylko na lancerze nie dzialaly programy?! HAX

Mateles

Dobra Raziel, można kombinować i można odpalić, a potem można zebrać banana, który na 80+ na ruoffie dość boli i bardzo dobrze, równe warunki dla wszystkich. Gdyby było inaczej to z ru zrobi się to samo co z eu/na.

Cytat: bula w Sierpień 25, 2010, 07:22:50 PM
bo wszyscy wiemy ze lagi wynikaja z uposledzenia serwerow na ktorych stoi ruoff, not(dla rozumiejacych inaczej - jak mam lagi to nie frapsuje bo wiem jak to bedzie wygladalo)

btw na 90% frapsow z ruoffa ludzie lepiej targetuja ... czyzby tylko na lancerze nie dzialaly programy?! HAX

A może ktoś ma ochotę frapsować nie tylko super akcje jak wymiata solo 2 pt, tylko pokazuje też jak to bywa np. na lagach?

Wy możecie krytykować frapsa, ja mogę krytykować krytykę, każdy może krytykować wszystko, a i tak nic z tego nie będzie, bo każdy wie najlepiej.

DonK.

Ale kogo obchodza te lagi? Nie ogladalem tego zeby zobaczyc czy Jango w dobrej kolejnosci skille klika tylko zeby zobaczyc polskie const cisnace mj10 albo jak inne pl const u konkurencji nawet 1 os nam nie zabija, nie grasz tu to nie zrozumiesz tego. Ten filmik jest w dziale Lancera nie w Media, panimajesz?
Hapszasin

tytusDeZoo

Nie wiem jak obliczyles ze 90% frapsow z lancera jest lepsze .. To znaczy oby dwa ??  hahaha
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Xaxunio

A ja bym prosił o wrzucenie tego w partach po 200 MB, jeżeli można.

Net słaby i nie ściągnę na raz, a chciałbym obejrzeć.
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

netheril

Cytat: tytusDeZoo w Sierpień 25, 2010, 08:13:11 PM
Nie wiem jak obliczyles ze 90% frapsow z lancera jest lepsze .. To znaczy oby dwa ??  hahaha
to tylko polacy frapsuja?  :o
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

bula

Cytat: tytusDeZoo w Sierpień 25, 2010, 08:13:11 PM
wybacz ale nie jestescie tacy zajebisci zeby calym ruoffem nazywac lancer tylko dlatego ze gra tam "polaczkowo"

bylyforumowicz

A ja mam pewne wątpliwości- nie brakuje wam purify na EE? Po drugie, czy atakowanie HE, żeby odpalić counter dasha i znacznie pogorszyć sytuację waszej melee grupy było dobrym wyjściem?

Muzyka fajna, pvp takie sobie, spieprzona rozdziałka- mogłoby być trochę lepiej, czekam na więcej =)

damoon

Cytat: apsik312 w Sierpień 25, 2010, 05:19:56 PM
Ok, obejrzalem filmik. Ze wzgledu na to ze mam male doswiadczenie z dagerem udziele Ci paru rad (nie zebym sie wywyzszal, czy byl lepszy od Ciebie, poprostu warto poznac opinie 2 osoby). Otoz, nie wiem czy zauwazyles (raczej troche juz grasz w l2 sadzac po filmiku), ze w L2 nie jest tak jak w wormsach, po zabiciu przeciwnika nie musisz czekac na to az przeciwnik wykona ruch by ponownie zaatakowac. Wiem ze w Twoim wypadku niewiele to przeszkadza, i niezle sobie z tym radzisz lecz na pvp moze Ci to pomoc (to samo oczywiscie tyczy sie targetowania, poza tym widac u Ciebie male problemy ze stargetowaniem nastepnego celu, proponowalbym pocwiczyc troche, to takze moze pomoc, proponuje wpisywac /target <tu nick>, w przypadku 16 literowych nickow to troche potrwa, lecz i tak lepiej na tym wyjdziesz). Kolejna sprawa, proponuje wlaczac Focus Power przed kazdym pvp, a takze gdy w trakcie pvp zejdzie odpalic jeszcze raz. Dobrym rozwiazaniem na dagerze jest takze uzywanie blowow (szczegolnie w plecy), blowami w plecy mozesz zabic przeciwnika duzo szybciej. A no i ostatnia sprawa, gdy szukasz celu nie musisz koniecznie stac w miejscu, pocwicz troche nad targetowaniem podczas biegu, zaoszczedzisz troche czasu oraz filmiki beda wygladaly znacznie lepiej.

btw. proponuje uzywac bardziej zaawansowanych przyrzadow nagrywajacych, pralka czy kalkulator mimo wszystko nie daja takich efektow jak kamera (tak tak wiem, troche tu nie pasuje, powinienem uzyc nazw programow jak fraps itd. ale nie znam sie na tym ;d)

hahaha, co za idiota  hahaha

Destiny

Cytat: DonK. w Sierpień 25, 2010, 07:37:32 PM
Ale kogo obchodza te lagi? Nie ogladalem tego zeby zobaczyc czy Jango w dobrej kolejnosci skille klika tylko zeby zobaczyc polskie const cisnace mj10 albo jak inne pl const u konkurencji nawet 1 os nam nie zabija, nie grasz tu to nie zrozumiesz tego. Ten filmik jest w dziale Lancera nie w Media, panimajesz?
Boze TY i tak jestes forum warriorem jak Ci ludzie oceniajacy tutaj tego TH,flamujesz ich a sam jestes ostrym naabem ktory zeby nie kupil chara to by nawet 76 lvl nie mial na ruoffie,o sprzecie nie mowie,zreszta twoj skill takze niedawno oceniono na chyba 1 frapsie Jango.
Wiec japke przymknij bo i tak ta polowa forum warriorow bardziej ogarnia w pvp niz Ty i twoja wiecznie nie zamykajaca sie morda na forum.
Zeby nie twoja glupota aby wydawac hajs na pixele w l2 to bys mogl jedynie sobie swoj wlasny fraps nakrecic na kelitrach.

Azella

Cytat: RazielIII w Sierpień 25, 2010, 07:12:13 PM
przeczytaj to jeszcze z 50x imo

a co tu czytać jak to działało od il
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

Cytat: Destiny w Sierpień 26, 2010, 08:56:00 AM
moj 1wszy okres juz prawie za mna
coraz mlodsze fanki mam QQ

Cytat: DonK. w Sierpień 26, 2010, 10:33:26 AM
Cytat: bylyforumowicz w Sierpień 26, 2010, 12:35:34 AM
A ja mam pewne wątpliwości- nie brakuje wam purify na EE? Po drugie, czy atakowanie HE, żeby odpalić counter dasha i znacznie pogorszyć sytuację waszej melee grupy było dobrym wyjściem?

Muzyka fajna, pvp takie sobie, spieprzona rozdziałka- mogłoby być trochę lepiej, czekam na więcej =)
Bp mial res shocka pod oly zeby zrobic pkt na skilla z 83 afair, ee stigme. Odpalenie counterow u lukow nic nie zmienia, chyba ze podjeliby madrzejsza decyzje i uciekli.

// Koszałek Opałek - podwojny - edytuj posty ;)
Hapszasin