Jaką gre polecacie ??

Zaczęty przez TreeHill, Sierpień 23, 2010, 12:06:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TreeHill

Pisze tego posta bo ostatnio nie mialem czasu na gre , teraz bym chcial pograc w cos fajnego i wciagajacego z dobra grafika , cos pokroju Aiona. W aiona z checia bym zagral ale brak dobrych serwerów nisko-ratowych typu infinity ,a infinity juz mnie nie bawi po tym co sie dowiedzialem..hmm.Jesli znacie jakas ciekawa gierke prosze pomozcie cos znalesc nie chce mi sie sciagac klienta i testować kazdego mmorpg zeby spr czy jest ciekawy czy nie , wierze ze Wy sie znacie na tym bardziej niz ja ;] z Gory dzieki i licze na szybka odpowiedz , byc moze jest jakis ciekawy mmo badz warto na prawde na jakiegos jeszcze troche zaczekać.

Pozdrawiam.
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Materid

Allods Online - takie pokroju WOWa
Atlantica Online - Turowe
DDO - powinno Ci sie spodobac dobre graficznie, questy wginaja w fotel idziesz po lodzie lód sie zawala a pod woda smok no kurde kosmiczne
Do wrzesnia poczekaj na:
Lord of the Rings Online

To 4 najbardziej warte uwagi darmowe MMO na ta chwile moim zdaniem
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Shen

Z darmowych mmo to tylko sun online mnie na dluzej wkrecil, pewnie bym dalej gral ale jest l2.

TreeHill

jak dla mnie Aion by zmiazdzyl wszystko gdyby jakis prywatny serwer mial dobre pliki bez wazniejszych bugów...Jak bym zebralekipe do Aiona tak z 10 osob aktywnych , mozna by sie przejsc nawet na oficjala bo Aion sie nie nudzi jesli gra sie na offie , craft , gotowanie ,alchemiapvp w abbysie , fortece itd itp;D dla mnie ta gra rzadzi ;]
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

HellSign

Cytat: TreeHill w Wrzesień 06, 2010, 02:23:32 PM
jak dla mnie Aion by zmiazdzyl wszystko gdyby jakis prywatny serwer mial dobre pliki bez wazniejszych bugów...Jak bym zebralekipe do Aiona tak z 10 osob aktywnych , mozna by sie przejsc nawet na oficjala bo Aion sie nie nudzi jesli gra sie na offie , craft , gotowanie ,alchemiapvp w abbysie , fortece itd itp;D dla mnie ta gra rzadzi ;]

SW:TOR, T.E.R.A > All i uj :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Materid

Cytat: HellSign w Wrzesień 19, 2010, 11:23:09 AM
Cytat: TreeHill w Wrzesień 06, 2010, 02:23:32 PM

SW:TOR, T.E.R.A > All i uj :)

Super tylko jeszcze na to poczeka. I zebys sie nie zdziwil ze T.E.R.A taka świetna bedzie :P jak ogladalem jakies gameplaye nie prezentuje sie to wybitnie.

Zreszta archeologiem jestes? Odkopujesz OLD tematy :P?
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

HellSign

z przed parenastu dni, nie wie jak z T.E.R.A mnie osobiscie interesuje Kotor

- Star Wars,
grafa ala World of Warcraft,
Duzo zabawy, porzadny tworca(co jak co, ale na grach bioware'a sie jeszcze w zyciu nie zawiodlem, powiem nawet ze baldur, Dragon Age, Mass effecty, NwN to najlepsze single playery na swiecie.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Solar

Cytat: HellSign w Wrzesień 19, 2010, 03:41:20 PM
z przed parenastu dni, nie wie jak z T.E.R.A mnie osobiscie interesuje Kotor

- Star Wars,
grafa ala World of Warcraft,
Duzo zabawy, porzadny tworca(co jak co, ale na grach bioware'a sie jeszcze w zyciu nie zawiodlem, powiem nawet ze baldur, Dragon Age, Mass effecty, NwN to najlepsze single playery na swiecie.
W sw będzie innowacyjny system jeżeli chodzi o wpływ gracza i jego postaci na świat. NPC będą nas lubić albo nie to zależy od tego co będziemy robić innym:P Do tego każdy będzie gadał włąsnym głosem i będzie miał oddzielne linijki tekstu:P. A cały świat będzie się kręcił w oku jasnej i ciemnej stronie mocy. To chyba będzie pierwszy mmorpg z takim naciskiem na rpg :D

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926