Czy opłaca się.

Zaczęty przez Night, Sierpień 25, 2010, 09:32:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Night

Yo.
Ostatnio powróciłem do grania w L II,zacząłem znowu Shillien Knight'em.
Ma on skill Lethal Strike(czy jakoś tak) ma to zrzucać całe CP,albo całe CP i HP,ale zależy to od STR.
Więc tu kieruje pytanie czy opłaca mi się zrobić Symbole (3) na +STR -DEX/CON(jak tak to STR na +ile)??
Z góry dzięki za ODP. :P
PS.Pro graczy prosiłbym o podanie Jakie symbole Ogólnie dla SK,do PvP of course :P
i jak kupuje sworda S80/84 to z focusem??

Kamal

Skille ci się pomerdały. Jest coś takiego lightning strike, ale to jest slow+paraliż. Opis skilla pasuje do Touch of Death, ale z tym STR nie wiem jak jest...

Zakładam, że grasz na serwerze PvP, więc +5STR -5CON

Sword z Focusem

Materid

Lightning Strike zadaje spory DMG magiczny oraz paralizuje przeciwnika  (nie zawsze)
Tak jak poprzednik do pvp +str/-con (ale STR nie wplywa na LS bo to atak magiczny)
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Paskudny

Broń oczywiście miecz s84 z focusem, do tego proponowałbym wind/earth atrybut, ale to moje zdanie, po tym jak dostaję kryty na full buffie za 2k od hero sk ;D Zaopatrz się w dino set, chociaż ic też nie jest zły na tanków, do tego s84 bow+ focus i jedziesz na oli +500 punktów na miecha, oczywiście jak masz o/e kilka skilli i wiesz jak grać SK ! :)

Kamal

DMG przy

Pain + Sword =

Pain +2h sword =

Pain + bow =

Paskudny

Jeżeli chodzi tobie i skill Spirit of Shilen to jest on przydatny tylko na pve, no chyba, że chcesz ab bishop nie był w stanie Ciebie utrzymać na pvp ;D

Kamal

HR=!LR, tym bardziej OFF :P , SK sam się utrzyma na painie, ew balans ( gorzej z resztą :D)