Jakie zmiany w C3 dotyczace BladeDancera ??

Zaczęty przez Narsen, Listopad 05, 2005, 02:14:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Narsen

Mam pytanko jak w temacie....czy w C3 nadejda jakiej duze zmiany co do postaci BD ??....chodzi czy bedzie sie lepiej czy gorzej ta postacia gralo....bo od samego poczatku najlepiej preferuje BD...ale za to jak na prawie 70 lvl mam dziwne uczucie ze kiepska to postac....moze tylko taki BD jest w C2....bo wszyscy mnei zjechali ze lepiej grac nozownikiem albo magiem ofensywnym....Jakie wy macie zdanie na ten temat ??.....
                            Z góry dzięki !!  :wink:
"Przez całe życie trzeba walczyć.....więc walcz !!"
Serwy:L2 World Serwer #2
Nick:NarsenPL
LvL:68+
Rasa:DarkElf BD
...............Kiedyś życie było marzeniem wielu z nas...................

Ryltar

Nie wiem ale w C4 bedzie juz o wiele lepiej.Dostanie Dance of Gorgon i Dance of Siren.Dance of Gorgon paralizuje kazdego do okola a Dance of Siren zwieksza szanse na magiczny krytyk.

SkrzatKurwaDomowy

ta.... i ci wszyscy magowie ofensywi co to niby tacy dobzi sa beda za toba latac i blagac o tance... nie przejmuj sie co inni mowia, nie graj szablonowo, nozownikiem, spsem albo da... to ty mozesz sie smiac z nich a nie oni z ciebie, tylko flusie tak graja zeby byc najlepszymi, kazda postac jest dobra w czyms innym, a party skladajace sie z samych magow i nozownikow nie bedzie partym, bufferow na servie sie blogoslawi, i nie sa moze zajebisci to pvpowania ale za to nie jestes nijaki

-----------------------
to pisalem ja Skrzat (Saladin mnie chyba zbanowal...... lol)
Dark Gate dawac na www.l2-paradise.com
serverek wymiata! Saladin dawaj na paradise ;]

Arthas

Na magów jest prosta metoda (jeżeli nie chcesz sprzedawać tanców),zrób sobie title "DANCEs = 1kk" i liczba pytających sie o tańce sie zmniejszy....
BD do pvp jest dobry...zależy czym walczy..np.widziałem BD który pojechał DA z panterką, wydaje sie niemożliwe a jednak...pytanie czym walczył?? nie, nie dualami a Lancą z Critical stun,tak ze DA sie nawet nie ruszał bo miał stuna (tak samo panterka)...
Graj BD bo Bd to bD,a bd może wymiatać...

FReemen

Do BD trzeba miec zamilowanie. Tu nie chodzi wtedy o to zeby kozaczyc, ze czuc satysfakcje ze nitk Ci nie podkoczy bo wrazie co to dostanie wpierdziel. BD to ktos cichy, spokojny, lubiacy party, czuje sie w niej jak ryba w wodzie, BD nie rzuca siena fronatalny atak, BD stoi z boku, jest jakby obserwatorem, ktory wchodzi do akcji gdzie widzi, ze mozna pomoc i samemu nie zginac. To postac dla ludzi, ktorzy nie maja dolkow, ze moga ich zrypac 3/4 postaci na serwerze. Twoje duale to jak rozaniec u zakonicy, Twoje dance to jak woda dla spragnionego, Twoja obiektywna ocena sytuacji i wlasnych mozliwosci to jak spojrzenie generala na mape taktyczna :P Eh cudowna postac dla ludzi z glowa na karku, ktorzy lubia pomyslec i jednoczesnie walczyc closed to closed. A jesli chodzi o to zebys czul emanujaca od Ciebie absolutne zwyciestwo nad 3/4 ludzi na serwrie to bierz draggera i zycze milego zycia :D

Xavierr

BD dostaje w c3 chyba tylko poision blade dance
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

QlimaxManiac

Cytat: FReemenDo BD trzeba miec zamilowanie. Tu nie chodzi wtedy o to zeby kozaczyc, ze czuc satysfakcje ze nitk Ci nie podkoczy bo wrazie co to dostanie wpierdziel. BD to ktos cichy, spokojny, lubiacy party, czuje sie w niej jak ryba w wodzie, BD nie rzuca siena fronatalny atak, BD stoi z boku, jest jakby obserwatorem, ktory wchodzi do akcji gdzie widzi, ze mozna pomoc i samemu nie zginac. To postac dla ludzi, ktorzy nie maja dolkow, ze moga ich zrypac 3/4 postaci na serwerze. Twoje duale to jak rozaniec u zakonicy, Twoje dance to jak woda dla spragnionego, Twoja obiektywna ocena sytuacji i wlasnych mozliwosci to jak spojrzenie generala na mape taktyczna :P Eh cudowna postac dla ludzi z glowa na karku, ktorzy lubia pomyslec i jednoczesnie walczyc closed to closed. A jesli chodzi o to zebys czul emanujaca od Ciebie absolutne zwyciestwo nad 3/4 ludzi na serwrie to bierz draggera i zycze milego zycia :D

Pieknie napisane :) Kurde no az mi sie cieplej zrobilo ze ktos tak docenia BD :) Dzieki to co napisales zmotywowalo mnie zeby dalej pakowac mojego BD  :P Bo juz mialem szczrze powiedziawszy zalamanie formy :) BD gram z milosci do tej postaci :) Jest cudowna :) Ah damscus*damascus  :roll: i to jak wyglada w armor nightmare  :roll: Jak dla mnie najlepiej wygladajaca i najbardziej klimatyczna postac w grze :)

Ps. Narsen jak masz troche wiecej czasu to zrob sobie jeszcze jedna postac :) (np SpS albo SpH) i jak ktos do Ciebie kozaczy albo zabije Cie od tak sobie w nieuczciwej walce to spisz sobie jego nicka. I wejdz druga postacia. I pokaz mu kto tu zadzi :P Ja sobie zrobilem taka czarna liste :) I nadejdzie czas sadu...

Ps2. Jak tylko wypakuje swojego SpH :)

NightBird

Cytat: RyltarNie wiem ale w C4 bedzie juz o wiele lepiej.Dostanie Dance of Gorgon i Dance of Siren.Dance of Gorgon paralizuje kazdego do okola a Dance of Siren zwieksza szanse na magiczny krytyk.

ryaltar gdzie to wyczytales ????? na ktorych lvlach dostaje BD te dancy ????
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

montezuma

Dance of Shadow- 77lvl silent move dla party, blokuje agro u mobow
Dance of Medusa- 77lvl AOE fossilization na 30s (skamienienie)
Dance of Siren- 78lvl zwieksza crityc ze skilli magicznych

Dance of Siren nie widzialem wiec trudno mi powiedzec jka bardzo zwieksza crityc magiczny, ale prawdopodobnie to jest jak wild magic 2lvl. Natomiast pobawilem sie na PTS Dance of Medusa, ma dosc wysoka szanse na wyladowanie, zasieg podobny jak w dance of poison no i jest niezla zabawa jak 4-5osob naokolo ciebe zaminia sie w kamien na 30s i nic nie moga zrobic :P, ten skill jest bardzo dobry jezeli uciekasz albo chesz na 30s zablokowac nukerow lub buffero/healerow
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

NightBird

i będą one dzialac na MOBl2 jak myslisz ???
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

montezuma

Cytat: Nightbirdi będą one dzialac na MOBl2 jak myslisz ???
]

nie beda dzialac.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Ryltar

Nie wiem czy nie beda dzialac jak wyjdzie dopiero sie zobaczy.Ja tam czekam na koty i cuby oraz na 4 klase na Allseronie to pogadamy.