Właściwości broni

Zaczęty przez macko15, Listopad 05, 2005, 11:18:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

macko15

Witam wszystkich :D . Mam male pytanko. Mam b grade daggera. We właściwosciach pidze ze moze miec funkccje critical bleed i custam jeszcze. A więc jak te  wlasciwości uruchomic tak zeby dzialaly?
Abyss 7x=> Necromancer 72+

Tyr

Nom tyo się nazywa SA Special abilitis czyli specjalne zdolności :P możesz je dodać często w Giran u kowala ale to zależy od serwa:D
Lineage 2 Classic EU

Arthas

Poprawka...możesz je dodac u każdego kowala...
Pewnie  to zależy od serva,ale tu opis co na takie SA potrzeba (na extreme) :
3 soul crystals (red,green,blue)
- BlackSmith Frame,
- 100 Iron Ore,
- 50 Coal,
- 50 SoP
XXX Gamestone (zależnie od tego jaka broń posiadasz, Grade B to B  gamestony itd.)
+ Broń

geezer

A skąd wziąć te soul crystals i blacksmith frame?
Malaka tiki taki i kasztanki
BnB C3 server
4X lvl Spellhowler

Harpir

u mnie na serwerze mozna tylko w giran.... ale dzieki za odpowiedź bo też chciałem dodać holda do sage staffa :) aha i czy do kazdej broni to samo trzeba zebrać ??

Lachman

Blacksmith Frame może złożyć krasnal, a Soul Crystals można kupić u kowala (tak było/jest na Extreme). Do każdej broni trzeba to samo, różni się tylko ilość    
gemstone (nie jestem tego pewien)  :wink:

Harpir

a czy green broken soul crystal dropuje jakis potworek?? u mnie jak sprawdzałem to potrzeba mi 7 green broken soul crystal aby mieć odpowidniego soul crystala... serwer beyondc3:)

geezer

Jeszcze jedno...Czy broń (w moim przypadku sage's staff) po dodaniu do niej SA z kazdym uderzeniem ujawnia swoje nowe zdolności?? tzn. czy jak dodam powiedzmy holda do staffa to wystarczy że walne moba i hold zadziała na niego  na 100% czy jest na to tylko jakaś szansa...
Malaka tiki taki i kasztanki
BnB C3 server
4X lvl Spellhowler

Luno

Sage`s StaffMagic Hold
Casts Dryad Root magic against the target with a 10% chance of success when using bad magic. Effect 1.

Harpir

a czy enchantowanie broni podnosi szanse na to ze hold zadziała ?? czyli na przykład mając sage staff +5 ze SA magic hold to szansa bedzie wynosić 50%??

Arthas

Nie, enchantowanie podnosi tylko dmg. Nie zmienia wlasciwosci SA.