[Gracia EP] Server-Lineage.com (x7) - start 15.09

Zaczęty przez Ayden, Wrzesień 09, 2010, 08:39:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szopen

Ja już podziękowałem temu serwerowi. Max 150 online, a przy tam lagi jak na asteriosie, a nawet czasem większe

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

DoD0

Ja też karam, opanowałem nowego skilla: Can't Move To Monster Without Lag. Jest bo$$ki  hahaha

"...When the FAIL is so strong, one facepalm is not enough"

woskey

Brianoc

Dajcie serwerowi szanse, na ag przez pierwsze 4 godziny byly ciagle nagle restarty i lagi, a serwer jednak przez pierwsze 2 tygodnei byl calkiem neizly
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

drezyna

Jeżeli mam na tym serwerze też pograć przez 2 tygodnie to po co w ogóle zaczynać?

Kepos

Dwa serwery nowe pod rząd powstały i dwa to faile ... ehh chyba zostaje wrócić do Aiona qq
Zobaczymy po tym restarcie czy będzie lagowało  :oops:

woskey

perfecT

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

perfecT

ojejka no spamuj dalej tak jak to zawsze robisz ;D Genesisz to ,że cię wyróżnili to i tak nic nie zmienia . Dobra idę z tego forum ,bo się zarażam ;p
PS: Za dużo jesteś przy komputerze ,a za mało na dworze .

GenesiZ

Cytat: PerfecT w Wrzesień 15, 2010, 05:47:42 PM
ojejka no spamuj dalej tak jak to zawsze robisz ;D Genesisz to ,że cię wyróżnili to i tak nic nie zmienia . Dobra idę z tego forum ,bo się zarażam ;p

jasne, tyle że ja mam w dupie to wyróżnienie. Mogą je dać tobie zamiast mi :] Spamować? synek zastanów się co piszesz, btw. nie jesteś za młody czyt. 14 lat na taki avatar?

/edit

mogę siedzieć 24/7, to nie twoja sprawa tylko moja.

perfecT

Laner

Ile Wy macie lat? Server się lekko spóźnia i już krzyczą FAIL FAIL FAIL, a najgłośniej Ci z Asteriosa który nie potrafi ogarnąć lagów już od kilku dni, jak tutaj taki stan rzeczy utrzyma się przez taki sam czas jak na Asteriosie przynajmniej to będzie można pisać fail, ale na razie pooddychajcie troche świeżym powietrzem i poczekajcie, poza l2 też jest życie, ta godzinka czy dwie Was nie zbawią.
Także mam nadzieję że skończą się dziecinne posty i zaczerpniecie trochę świeżego powietrza.

Brianoc

Admin naprawil lagi 1005 czysto chodzi. Zapraszamy
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

DonKoks

dobra, Genesiz wracaj do działu własny serwer, a nie robisz tu zamieszanie.

Laner

Cytat: Brianoc w Wrzesień 15, 2010, 05:51:07 PM
Admin naprawil lagi 1005 czysto chodzi. Zapraszamy

+1, server działa jak należy, brak lagów, gra się przyjemnie.
Zapraszam.

drezyna

Kepos

Ta jakieś 130 jest teraz, a tu niezłe baje szły, że ma być 400 xP No nic pogramy zobaczymy ;]
Cytat: Laner w Wrzesień 15, 2010, 05:50:20 PM
Ile Wy macie lat? Server się lekko spóźnia i już krzyczą FAIL FAIL FAIL, a najgłośniej Ci z Asteriosa który nie potrafi ogarnąć lagów już od kilku dni, jak tutaj taki stan rzeczy utrzyma się przez taki sam czas jak na Asteriosie przynajmniej to będzie można pisać fail, ale na razie pooddychajcie troche świeżym powietrzem i poczekajcie, poza l2 też jest życie, ta godzinka czy dwie Was nie zbawią.
Także mam nadzieję że skończą się dziecinne posty i zaczerpniecie trochę świeżego powietrza.
"Poluzuj tam gdzie cie ciśnie hej!" Nie wiem o co Ci chodzi przecież nikt nie spamuje fail fail :o Tylko piszemy, że fail z tym, że lagi na starcie przy 150 osobach były takie jak przy 6k na Asterosie.

GenesiZ

Brianoc

Cytat: drezyna w Wrzesień 15, 2010, 05:55:51 PM
Te 1005 to online? Chyba powinno być 105? Oo

nie 1005 tylko 100% czysto chodzi xD
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

jyqx

Opłaca sie marnowac czas na tym serverze ? chce za i przeciw :P
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...