Zaken raid

Zaczęty przez errorcrc, Wrzesień 10, 2010, 08:34:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

errorcrc

Alarion

u nas póki co rekord w 2 party to 21 min z czego 7 min to było szukanie go (był chyba na 3 piętrze), więc jeszcze trochę brakuje ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Eido

A gdzie CC z boxami, tego już nie pokazałeś, oj nie ładnie...

RedHarvester

W drugim party którego nie widać było 9 koni.
cashed out

Alarion

Cat Drama Maker

Chiniol

gdzie jest Bubiś !! czy ktos widzial Bubisia ? czy Bubisia ktos zna ?

Bubacz

Giran Harbor? CC trwa 20min...
---
ShiningWill - Me haz shield!

Eido

Co Wam dało aż 10 min do szybkości zabicia? ostatnio chyba ten sam skład z dotem zajęło  coś kolo 18 min

Alarion

wg mnie 2 postacie na limitach (deska tyrek) na 85 z takimi broniami z buffkiem pp 83 i great furry WC 83 może to spokojnie zrobić w takim czasie. ofc do tego stigma

Cat Drama Maker

Eido

A ja myślę ze możesz spokojnie wrócić do instancji w fortecy :P, o właśnie słyszałem ze Ty zawsze wiesz najlepiej kto powinien iść, wiec jaki twoim zdaniem jest optymalny skład na instancje w fortecy ? 1 żywy 8 boxow, 2 żywych 7 boxow?

RedHarvester

Cytat: Eido w Wrzesień 12, 2010, 12:06:09 AM
Co Wam dało aż 10 min do szybkości zabicia? ostatnio chyba ten sam skład z dotem zajęło  coś kolo 18 min

Poniżej 15min zeszliśmy jak Damon dobił 84 i załozył fisty Bofesa czy jak im tam  :shock:
Mniej niz 10min od kiedy mamy pp83 i Zaken jest na 1- 2 pietrze.
cashed out

DonK.

jak Badyl dobije do bofesow to bedzie <1min.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

bula

Cytat: Eido w Wrzesień 12, 2010, 10:18:02 AM
A ja myślę ze możesz spokojnie wrócić do instancji w fortecy :P, o właśnie słyszałem ze Ty zawsze wiesz najlepiej kto powinien iść, wiec jaki twoim zdaniem jest optymalny skład na instancje w fortecy ? 1 żywy 8 boxow, 2 żywych 7 boxow?
imo jeden kon grajacy w prawdziwe l2 wystarczy

Eido

A widzisz jednak było CC,, dla EE i PP przyznałeś się :D

Ps bula chłopcze tak sie kiedyś zastanawiałem kim Ty w ogolę jesteś?, albo nie odpowiadaj zgadnę sam "samotnym ownerem " privow ^^? Tez solujesz bd-kiem chimery ?

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

bula

Cytat: Eido w Wrzesień 12, 2010, 02:28:53 PM
A widzisz jednak było CC,, dla EE i PP przyznałeś się :D

Ps bula chłopcze tak sie kiedyś zastanawiałem kim Ty w ogolę jesteś?, albo nie odpowiadaj zgadnę sam "samotnym ownerem " privow ^^? Tez solujesz bd-kiem chimery ?
wlasnie nie jestem samotnym ownerem privow, ja mam z kim grac, nie musze grac koniem

Eido

A to na privach można już dodawać ludzi do party, już to naprawili, czy biegacie razem poza party? Widze ze postępy robią z l2j... Jeszcze trochę i "pickupa" zrobią, trzymam kciuki

bula

fail more, nie gram na l2j, ba! nie gram nawet na privie

a z trzymaniem kciukow to bym sie wstrzymal, lepiej potrzymaj cos koniowi

DarthMyth

StormScreamer 85/ Warlock 75/ Titan 76/ Warcryer 75 Franz[RETIRED]
Vraghor Doomcryer 80+ Ru-Off - Lancer - Amber Party member - [ACTIVE]

Eido

Hmmm macie jakiś dziwny pociąg do koni? nie wiem czy wiesz, ale to jest poważną choroba która się nazywa zoofilia, prawie w każdym poście o nim wspominasz. Byleś już z tym u specjalisty, jak nie to poszukaj dobrego weterynarza na google :D

Alarion

Cytat: Eido w Wrzesień 12, 2010, 10:18:02 AM

Otóż Eido koniku ty nasz odpowiem na twoje pytanie. Robimy inste zarówno w 6 boxów jak i bez boxów słabszą i lepszą. Zależnei jak się ludziom chce. Optymalny skład to 4 dd melee atri + full support. Do lepszej potrzeba (tzn można bez, ale to wyższa -_-'encja) tanka oraz wskazana postać na limitach (tyr, bądź deska) Chcesz poznać odpowiedź jeszcze na jakieś pytanie?>

Ahh zapomnaiłem dodać, że specjalnie wyzyskiwaliśmy się twoim i QQuentima kosztem. Żeby teoriom spiskowym stało się zadość

A poza tematem co słychać? Dalej ciśnie wam party mootant'a? Ohh w8, nei za często masz okazję pójść w full pt? :<<

Cat Drama Maker

Eido

Zostało mi tylko jeszcze 1 pytanie, jak Ci się chce wstawać o 4 nad ranem odpalić 4 boxy, tylko po to by zrobić inste dla mnie to już jest trochę chore, ale jak kogoś meczą koszmary nocne i śni Ci się "bug zajebistosci" który nawiedza Cie słowami " Analionku, analionku mój kochany czy zrobiłeś już dziś forte i złożyłeś mi epaluety w ofierze, bo bez tego nie trafisz na piedestał najzajebistszych z najzajebisciejszych. O tak mój onajzajebistrzy chce, chce... To co tu kur** jeszcze robisz wypierd*** robić inste, Na to Analion z przerażonym i piskliwym głosikiem już biegnę panie, aaa i jeszcze jedno mój analionku gdzie jest krzyż!!!!! na co analionek schowany głęboko w komórce dziadka

Alarion

cool story bro, myślę, że jak więcej przekleństw użyjesz w swojej kolejnej bajce, to będzie ona bardziej czytelna? Sorry koniku, ale failuj więcej na forum.

Btw jak tam wypady z twoim party? solo koks do 85?

Cat Drama Maker

Quentim

Cytat: Alarion w Wrzesień 12, 2010, 07:31:01 PM
Ahh zapomnaiłem dodać, że specjalnie wyzyskiwaliśmy się twoim i QQuentima kosztem. Żeby teoriom spiskowym stało się zadość

Nasze teorie spiskowe spowodowaly ze pol klanu powiedzialo ci "wypierdalac"?

Czekam na twoje ciente riposty odnosnie moich zmyslonych oskarzen. Ale takie krotkie i konkretne a nie pierdolenie o niczym.

Ave Moomin

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

DarthMyth

Cytat: Eido w Wrzesień 12, 2010, 08:13:39 PM
Zostało mi tylko jeszcze 1 pytanie, jak Ci się chce wstawać o 4 nad ranem odpalić 4 boxy, tylko po to by zrobić inste dla mnie to już jest trochę chore, ale jak kogoś meczą koszmary nocne i śni Ci się "bug -_-'istosci" który nawiedza Cie słowami " Analionku, analionku mój kochany czy zrobiłeś już dziś forte i złożyłeś mi epaluety w ofierze, bo bez tego nie trafisz na piedestał -_-'istszych z -_-'isciejszych. O tak mój -_-'istrzy chce, chce... To co tu kur** jeszcze robisz -_-'*** robić inste, Na to Analion z przerażonym i piskliwym głosikiem już biegnę panie, aaa i jeszcze jedno mój analionku gdzie jest krzyż!!!!! na co analionek schowany głęboko w komórce dziadka

StormScreamer 85/ Warlock 75/ Titan 76/ Warcryer 75 Franz[RETIRED]
Vraghor Doomcryer 80+ Ru-Off - Lancer - Amber Party member - [ACTIVE]