[L2DC - Gracia Epilogue] RaidFight x1000[PvP]Otwarcie 01.10.2010 Gracia Epilogue

Zaczęty przez LentroN, Wrzesień 26, 2010, 04:14:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gandam

przed restartem bylo 130 okolo

ale na brak pvp nie ma co narzekac :)

mos/varka/ketra zawsze ktos jest :D na PI roznie :) w kazdym badz razie ja ze znalezieniem pvp problemow nie mam :)

EDIT:
tez macie problem z polaczeniem sie ?:(
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

LentroN

Online przekroczyl 320+,chociaz jak byla tego nawet polowa,nie mialem problemu ze znalezieniem PvP.
Takze taki serwerek dla zabawy po expie np na moim serwerze jak koncze,wchodze tu na 1h aby sie pobic i nie ma klopotu z fragami.

bleble12

nope

xXxFelekxXx

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

bleble12

nope

Blitz

Magnets

Blitz

xXxFelekxXx

Blitz

tevin

Gandam

tak sobie pomyslalem skoro gc zdobywa sie retail like to ludzie ktorzy wywalcza pierwsze heroa maja mega kopa do przodu ... za 300 ptk na pewno kupia sobie sporo gckowa... ludzia ktorym nie wyjdzie, beda mogli wyciagnac max 3? zalerzy ile ptk na farmia ...

nie robi sie ani manora, ani questow na 3 profki... odechcialo mi sie grac :P

Aeore Healer 97 Lilith

xXxFelekxXx

out of cake part 3 in production , fajne massówki są wieczorami hg vs server :D

pardi

Cytat: Gandam1989 w Październik 04, 2010, 09:49:32 PM
tak sobie pomyslalem skoro gc zdobywa sie retail like to ludzie ktorzy wywalcza pierwsze heroa maja mega kopa do przodu ... za 300 ptk na pewno kupia sobie sporo gckowa... ludzia ktorym nie wyjdzie, beda mogli wyciagnac max 3? zależy ile ptk na farmia ...

nie robi sie ani manora, ani questow na 3 profki... odechcialo mi sie grac :P

forteca ? w godzinę wyciągasz 2 spokojnie.
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Gandam

GCM pewnie i tak... ale ryp tak bez gckow od zera ...

Felek to wcale nie jest HG vs server tylko mass rozpier-_-

Aeore Healer 97 Lilith

Siepet

Cytat: Gandam1989 w Październik 05, 2010, 06:40:15 PM

Dlaczego od zera? Z 0 na +1 jedziesz GCMem, potem już normalnie robisz ++ aż się spali. ;)

Częsciej jest jednak HG vs server niż mass rozpier-_-, bo większość randomów i tak jest przeciwko nam. ;)

Tak czy siak, barakiel pvp win.
waiting for new dex 7x

xXxFelekxXx

gandam motyw następujący wbijasz skille masterką na 1 zmieniasz route , dajesz ten sam , odznaczasz bless enchant i możesz zwykłymi jechać do ile chcesz bez gc normalnego :P

a co do mass rozpier-_- fakt w sumie są 3 side ale i tak na barakielach / epicach wszyscy pierw biją nas , a w sumie to teraz mnie po tym jak meduse na 15 wbiłem xD fajnie się gra dzisiaj 7h pvp o barakiela :D

ps. Rekrutujemy 5 osób z mage classami na mainie pm me in game jak ktoś chętny

DoD0

"...When the FAIL is so strong, one facepalm is not enough"

pardi

Cytat: xXxFelekxXx w Październik 06, 2010, 12:40:31 AM

gandam motyw następujący wbijasz skille masterką na 1 zmieniasz route , dajesz ten sam , odznaczasz bless enchant i możesz zwykłymi jechać do ile chcesz bez gc normalnego :P

a co do mass rozpier-_- fakt w sumie są 3 side ale i tak na barakielach / epicach wszyscy pierw biją nas , a w sumie to teraz mnie po tym jak meduse na 15 wbiłem xD fajnie się gra dzisiaj 7h pvp o barakiela :D

ps. Rekrutujemy 5 osób z mage classami na mainie pm me in game jak ktoś chętny

ta Ciebie....
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Gandam

heh :P spyrytne nie powiem :D dodatkowo mnie zaszkoczyles tym ze sie podzieliles na forum ta informacja :P bo za pewne jest wiecej osob takich jak ja ktorzy tego nie wiedzieli :)

Aeore Healer 97 Lilith

xXxFelekxXx

k poprawiam pierw bili mnie , jak się lognął pardi to bili pierw pardiego :x , dzisiaj pvp było o baraka krótsze ale i tak mina greckiego ally wpadającego do baraka gdy ten nagle umiera nim do niego dobiegli = bezcenne  hahaha

P0G0

ciekawi mnie felek czym dla ciebie jest "mina ally" ? ewentualnie, jak udaje ci sie zobaczyc miny innych graczy przez kabel ?

xXxFelekxXx

Cytat: P0G0 w Październik 06, 2010, 06:40:56 PM
ciekawi mnie felek czym dla ciebie jest "mina ally" ? ewentualnie, jak udaje ci sie zobaczyc miny innych graczy przez kabel ?

Wiesz co to przenośnia zwana metaforą ?

Kowal90