Falme, Screeny etc na Naia

Zaczęty przez DarthMyth, Październik 07, 2010, 11:49:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Smolensk

Cytat: Dzondzy w Kwiecień 29, 2012, 11:14:21 PM
A jak tam sprawa z botem w ogóle wygląda?

Da rade zarzucić chodzika bez problemu, czy z lekkimi oporami?

bez problemu.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

milan9

Cytat: Smolensk w Kwiecień 30, 2012, 11:26:13 AM
bez problemu.

Zwazywszy, ze nie masz pojecia jak takowego bezproblemowego bota postawic to twoj zwrot bez problemu nabiera dosc komicznego wydzwieku.

Bota oczywiscie da sie postawic, ale nie jest to sprawa bezproblemowa i dla takiego ogorka ja ten powyzej jest to na przyklad poza zasiegiem.

Smolensk

Cytat: milan9 w Kwiecień 30, 2012, 11:39:36 AM
bez problemu.

Zwazywszy, ze nie masz pojecia jak takowego bezproblemowego bota postawic to twoj zwrot bez problemu nabiera dosc komicznego wydzwieku.

Bota oczywiscie da sie postawic, ale nie jest to sprawa bezproblemowa i dla takiego ogorka ja ten powyzej jest to na przyklad poza zasiegiem.

:D

powiedział co wiedział

roli

Dzondzy

Cytat: milan9 w Kwiecień 30, 2012, 11:39:36 AM
bez problemu.

Ale czy coś się zmieniło. Bo szczerze mówiąc odkąd u Was nie latam, to nie wiem jak sprawa wygląda. Jakieś nowości w świecie bottingu, czy ciągle te same stare programy?

milan9

Nic sie nie zmienilo od czasu Twojego quita czyt. zr to wszystko czego trzeba.

Rzarziel

LF potwierdzenie, PT troya wywialo na magmelda?
Naia:
Fanning - Sigel Knight 9x - Retired
Chronos:
Resider - Sigel Phoenix Knight 102/99/80/80 - Retired
Lilith:
Resider - Sigel Knight 9x- Retired
Ramona:
Raindays - Othell Adventurer 99/99/80/80 - Retired
Resider - Feoh Mystic Muse 99/99/80/80 - Retired
Skelth:
Resider - Dark avenger 4x - Active
Rzarziel - Warcryer 4x - Active

Dzondzy

Martel nakurwia od dawna już : D

montezuma

Cytat: Rzarziel w Maj 01, 2012, 05:41:15 PM
LF potwierdzenie, PT troya wywialo na magmelda?

jeszcze nie, transfer ma być otwarty dopiero pod koniec maja. Oni twierdza ze się przenoszą ale czy tak zrobią to nikt tego nie wie. Chłopcy są sfrustrowani, zainwestowali mnóstwo $ i czasu a skończyli w marnym klanie i przegrywając pvp z grupami na podobnym lvl co oni.

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Dzondzy

No to bawie się u Was Feohem ; D

milan9

Dzondzy

86 dopiero, nie mam buff peta, kasy ;p  więc się bawie :)

Alarion

ale bierz pod uwagę, że jeżeli wspomagasz sięjakimiś programami i w pewnym momecnie odpalisz Core server (chociażby, żeby coś sprawdzić) to mimo, że programy używałeś do ncsh1tu to i tak cię frost może zbanować. Tak tylko przypominam, gdybyś bawił się na 2 serwerach ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Rzarziel

Cytat: Dzondzy w Maj 02, 2012, 06:46:18 PM
86 dopiero, nie mam buff peta, kasy ;p  więc się bawie :)
Harnak 3 to close area gdzie sie bierze jednego spota wiec kupuj rangera i sie baw :D
Naia:
Chronos:
Lilith:
Ramona:
Skelth:

Solar

Cytat: Alarion w Maj 02, 2012, 07:08:10 PM
ale bierz pod uwagę, że jeżeli wspomagasz sięjakimiś programami i w pewnym momecnie odpalisz Core server (chociażby, żeby coś sprawdzić) to mimo, że programy używałeś do ncsh1tu to i tak cię frost może zbanować. Tak tylko przypominam, gdybyś bawił się na 2 serwerach ; )
Oszukuj się dalej

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Alarion

Cytat: Solar w Maj 02, 2012, 11:21:50 PM
Oszukuj się dalej

nie piszę, że na Core jest 0 botów, ale jest ich odrobina względem tego co u was. o programach już nei wspomnę, bo to po prostu widać od razu. Ale nie chce mi się gadać z nów o tym.

Cat Drama Maker

Prokrastynator

Cytat: Solar w Maj 02, 2012, 11:21:50 PM
Oszukuj się dalej

jest taka opcja ignorowania postów na forum, szczególnie użyteczna do takiego barachła jak Puff'y, DonK'i Hellsigny czy Alariony, polecam.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Dzondzy

Wiesz co jest najśmieszniejsze w tym wszystkim? Że od kąd grałem w l2 na Teonie/Nai, ciągle mam na pulpicie czy w moich dokumentach, l2elpy, rangery i innne Towery... Nigdy w życiu czy to na ruoffie, czy na Core nie dostałem banana. :) Nie podważam Frosta, może ma jakieś inne działania, ale mimo wszystko wiem że zR działa na Corze i to całkiem dobrze :)

P.S żeby nie było, jestem legit! : D

Smolensk

Cytat: Dzondzy w Maj 03, 2012, 12:13:13 AM

Wiesz co jest najśmieszniejsze w tym wszystkim? Że od kąd grałem w l2 na Teonie/Nai, ciągle mam na pulpicie czy w moich dokumentach, l2elpy, rangery i innne Towery... Nigdy w życiu czy to na ruoffie, czy na Core nie dostałem banana. :) Nie podważam Frosta, może ma jakieś inne działania, ale mimo wszystko wiem że zR działa na Corze i to całkiem dobrze :)

P.S żeby nie było, jestem legit! : D

kwestia sprawdzania for dla update.

Clovery

chce mi ktoś  pożyczyć issa?:D

Dzondzy

Ja jeszcze 120% i bede mial ISSa ;p jak cos to PM dam passy : DD

Rzarziel

Naia:
Chronos:
Lilith:
Ramona:
Skelth:

milan9

szkoda tylko, ze tak dobrze jak z mobami na pve nie idzie im na pvp, szczegolnie napalowi i jego ekipie aka pve do 99.

Alarion

tak się zapytam, oni się jarają, że zabili go w 2 party czy w 1?

Cat Drama Maker

Rzarziel

Cytat: Alarion w Maj 23, 2012, 06:52:26 PM
tak się zapytam, oni się jarają, że zabili go w 2 party czy w 1?
niby 2 pt na jednego enchantera, tak przynajmniej wnioskuje po chacie.
Naia:
Chronos:
Lilith:
Ramona:
Skelth: