Ancient Legion; low, epilogue, 1 styczeń 2011

Zaczęty przez Lamalana, Październik 22, 2010, 06:26:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kellan

Jak z profkami? Trzeba robić questy czy będzie npc do zmiany? Jak będzie jakie będą ceny?

Lamalana

Zadania trzeba robićä, wszystkie opisy są na stronie serwera.
Taki będzie qr.

Praim

casteam123

pamiętajcie, że serwer z założenia ma być klimatyczny ( z odgrywaniem postaci) więc bez przesady, że wszystko do kupienia u npcow. Takie zadania na subke itp zmuszają do współpracy i dobrej zabawy więc nie pozbawiajmy tej gry wszystkiego co odróżnia ją od zwykłych serwerów pvp

Tumulec

No ale serwer na czym to ma stać to jakaś masakra że tak powiem. Do ilu ludzi to będzie chodzić znośnie??

Procesor: AMD Athlon 64 X2 5600+ Dual Core
    Pamięć RAM: 4 GB DDR2
    Dysk twardy: 2 x 400 GB SATA II (Software-RAID 1)
    Łącze: 1 GBit OnBoard

Tylko (L)

Piszę poprawnie po Polsku. Znaczy staram się :D

zaboroo

jeszcze jak procek AMD Athlon to powodzenia.
Btw. parametry dedyka w sam raz podobne to parametrow mojego kompa ^^
EU Retail - Franz - 2007-2009 - sold

01.04.2011 - L2Ex x5

81 EE - Sold

Lamalana

Ach, miśki, miśki, fajnie jest szukać czegoś, do czego można by się przyczepić, gorzej już z przeczytaniem kilku postów niżej w celu sprawdzenia czy wasze haki rzeczywiście mogą realnie zagrozić ALowi.  Będę taka wspaniałomyślna i pozwolę zacytować pewną Osobę :
Cytat: Lamalana w Październik 22, 2010, 11:20:06 PM
Również grałam i zapewniam, jeśli maszyna nie da rady, to nie powinno być większych problemów z wykupieniem nowej. Sporo starych graczy zadeklarowało się, że będzie grało, więc mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie:P

Dodam tylko, że w historii serwera 2 razy była zmieniana maszyna, przepisywana umowa na innego właściciela i za każdym razem kwota ponad 1 tys. zł była zbierana w ciągu 2-3 dni. Jeśli ciężko w to uwierzyć, możecie przeszukać stare forum AL, gdzies powinny być te tematy.
Reasumując, jeśli maszyna nie da rady to nie będzie problemu z wykupieniem nowej. Na chwilę obecną nie ma sensu inwestowania w coś co może okazać się zbędne. Mamy bowiem świadomość, że nasz serwer nie jest dla wszystkich. :*

GenesiZ

instancje działają? Pailaki, Kamaloki, Hellbound, Seed of Destruction/Infinity etc. Bo nie znalazłem o tym info
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Lamalana

Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie, zapewne kilka rzeczy, które wymieniłeś działa, a kilka nie. Jeśli Cię to bardzo interesuje polecam zalogować się na forum i tam na pewno otrzymasz info z lepszego źródła niż ja. :)

GenesiZ

moge wam dać jak chcecie bez Hellbounda jak coś to PW jestem skory pomóc

Lamalana

Przedstawię to Administracji. :)
Cieszę się, że ktoś z tego forum nie skreślił nas na starcie.

Dodam tylko, że pomysły naszej Rady są oryginalne i znikąd nie podkradzione, w przeciwieństwie do niektórych powstających projektów.

Jutro już startujemy, zapraszam.

Tumulec

Nie skreślamy waszego serwera przed startem. Pojawimy się tam pewnie na starcie lecz czy tam zostaniemy się okaże po chwili spędzonej przed kompem. Mam nadzieje że online tym razem dopisze a nie jak na innych ostatnich polskich serwerach. Powodzenia i do zobaczenia w grze wszyscy niech dadzą szansę temu serwerowi to uzyskamy dobry online na start.
Tylko (L)

Piszę poprawnie po Polsku. Znaczy staram się :D

AbaddoN

SpeedyGonzales

haha no. zal co? wymyslili xD troche online straca przez to

Gator

Cytat: SpeedyGonzales w Listopad 04, 2010, 02:56:04 PM
haha no. zal co? wymyslili xD troche online straca przez to
CytatZostały zlikwidowane podania o konto, mimo że na forum nadal istnieje zakładka "Podania o konto".

Ogarnięcie widzę masz wspaniałe...

SpeedyGonzales

Gator

Cytat: SpeedyGonzales w Listopad 04, 2010, 06:47:57 PM
myslisz ze ja sledze kazdego posta tak jak ty?

Nie obchodzi mnie to czy śledzisz czy nie...
Spytałbym się po co udzielasz informacji bez jakiegokolwiek pokwitowania. Informacje z powietrza. 

Zapraszam na serwer bo na prawdę fajnie się zapowiada.

SpeedyGonzales

Zapowiada sie bez nadziejenie. Daje max 50, no niech bedzie 55 online. Zal mi ludzi ktorzy beda chcieli tracic czas na takim serwie

Lamalana

Dobrze wiedzieć, że mamy na forum wróżkę. Wróżysz z fusów czy z kart?

Jeśli uważasz, że granie na odmóżdżających serwerach pvp nie jest stratą czasu, no ok. Pisząc, że serwer nie jest dla wszystkich miałam na myśli właśnie takie osobniki.

Lamalana

To faktycznie Twoje opinie mają ogromne znaczenie.

GenesiZ

Cytat: SpeedyGonzales w Listopad 04, 2010, 07:29:26 PM
Zapowiada sie bez nadziejenie. Daje max 50, no niech bedzie 55 online. Zal mi ludzi ktorzy beda chcieli tracic czas na takim serwie

żal mi twoich wypowiedzi, im nie chodzi o online a o klimat więc wyjdź i nie płacz polaczQQ

SpeedyGonzales

polaczQQ ? to jakis slang dzieci neostrady? czlowieku nie potrafisz normalnie pisac?

Lamalana

Mhm.. pośmialiśmy się, było miło, ale jeśli możesz, nie rób śmietnika z tego tematu.